Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:my nie mamy ale czy w 2 wojnei swiatowej ktos cos gadal Nie byl nalot i juz wiec ja narazie nie mysle o tym i nic nie chce wiedziec bo po co zas sie wtracaja nasi w nie nasze sprawy
Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie kada.. politycy wszyscy tacy madrzy wpieprzaja sie a co do czego w bunkrach sie pochowaja a na wojne zwyklych ludzi wysla
Kajoni mam nadzieje ze Twoj maz ma racje bo do tej pory tez o tym nie myslalam a jak w tv cos o ukrainie mowili to przelaczalam zeby sie nie denerwowac... -
nick nieaktualnyKajoni wrote:no tak, ale kochana z takim myśleniem, to niestety każdy kraj może być zagrożony. Trzeba myśleć pozytywnie. Z resztą co to znaczy, że na 100% będzie wojna? Kto tak mówi? Gdzie? Ja pierwsze słyszę. Przepraszam, ale dla mnie dziwne podejście, żeby aż uciekać z kraju.
Zgadzam sie! Moj maz mowi ze musieliby wyjchac poza unie europejska i nato bo zewszad indziej i tak go moga sciagnac a za dezercje grozi kara.. mam nadzieje ze zyjemy w takich czasach ze wojna nas ominie..Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam nadzieję, że mój mąż się nie myli. On ogląda to wszystko, słucha, jest rozeznany w całej sytuacji, to ja staram się mu wierzyć i nie zaprzątać sobie głowy. Po co martwić się i denerwować na zapas. A myślę, że jeśli by miało dojść do jakiejś wojny, to teraz żyjemy w czasach tak niesamowicie medialnych, że może zostalibyśmy jakoś wcześniej o tym poinformowani co się dzieje.
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Dobra nie ma co smutac...
Kajoni tez bym tego murzynka zrobila ale nie mam margaryny do pieczenia
awichura taka za oknem ze nie wychodze o nie
Ale się ciemno za oknem zrobiło.Chyba będzie lało. -
nick nieaktualny
-
Camile, a gdzież to owi znajomi planują wyjechać, by uciec przed rzekomą III wojną światową? Chyba w grę wchodzi Afryka albo Oceania?
A tak serio, to dość uważnie śledzę wiadomości ze wschodu i jestem takiego samego zdania jak Wasi mężowie, że wojna ogólna jest mało prawdopodobna. Świat zrobi co się da, by jej uniknąć.
KAJONI, wodzisz na pokuszenie tym przepisempo babeczkach z owocami to kolejne ciacho, na które narobiłyście mi ochotę
Camille87, Kajoni, positive, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
camille jestem tego samego zdania co mała mi świat zrobi wiele by uniknąć wojny... teraz światem rządzi gospodarka...
a żeby było zabawniej ... mnie by wzięli do wojska i ja mam kategorię Ajuż to widzę jak w kamaszach biegam...
kajoni aleś mi smaka narobiła na tego murzynka... mniam...mala_mi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
teraz to narobię Wam smaka i napiszę, że wyszedł bombowo
właśnie wcinam
Ale wiecie jak dobrze mieć teściową tak blisko? Poszłam właśnie zanieść im kawałek placka, bo jak mój się dorwie, to nie wiem co zostanie. To załapałam się na barszczyk czerwony z jajusiem i ziemniaczkami i naleśniki i jeszcze dla męża naleśniki dostałamObiad z głowy. Mogę dalej się obijać
A i za niecałą godzinkę wybijam na spotkanie z moim maluszkiem. Muszę strzelić jakiś make up i doprowadzić się do stanu, w którym można się ludziom pokazaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 14:38
Camille87, Ruda27, mala_mi, MILA, Jus1985, celia lubią tę wiadomość