Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moj ma kat A ale w wojsku nie byl bo zawiesili pobor i bardzo dobrze bo tacy poborowi to mieso armatnie na wojnie chcieli zawodowe wojsko to maja i tak jest jedna wielka lipa, a na wojne to niech sobie biora takich najwiwkszych patriotow ktorzy za granica siedza bo w Pl juz takich patriotow jak za czasow naszych dziadkow nie ma. nie wierze w to ze wybuchnie 3 ws to juz nie te czasy, teraz bardziej sie liczy gospodarka, ekonomia.
a co do Lanusi jeszcze to przeciez to jest chore zeby usg tak przekladac, czy to jest taki wielki problem? lepiej zeby sie dziewczyna stresowala niepotrzebnie przez tyle dni a oni to maja w dupie. moze jakby jakiemus koperte pokazala to by ja od razu wzieli na usg. ehh brak slow. chce juz urodzic, odchowac dziecko z rok,1,5 i wyjechac z tego kraju bo tu sie nie da zyc normalnieLanusia93 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurka mi sie pomyslilo moja maz tez ma kategorie A a nie D
Co do Lanusi to nie ciagnelam jej za jezyk bo pisala ze nie ma sily zbytnio.. ona jest tam juz nie pierwszy raz i twierdzi ze traktuja ja jak panikare .. wiem ze to bez sensu ale ona nic z tym zrobic nie moze..Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Kajoni powodzenia na wizycie
Tez bym sobie zjadla takiego murzynka. Uwielbiam to ciasto. Jak mowisz ze wyszedl Ci dobry to chyba tez z robie go na dniach mimo ze z pieczenia ciast jestem noga. Ale moze wyjdzie
Ja ugotowalam zupke kalafiorowa i wlasnie ja jemKajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nie slucham tych wiadomosci o wojnie,wogole nie lubie polityki. Jak przyjdzie co do czego to i tak nie bedzie gdzie uciec..ale mam nadzieje ze sie tak nie stanie !
Pekinka ojj,niedobrzecos Ci zaszkodzilo. Nie mam pojecia co moze pomoc. Pij duzo plynow.
pekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPekinka biedna wspolczucia.. Obojetnie nawet jak wymiotujesz, to pamietaj pic ale malutkimi lyczkami..
Ja siedze w pracy, na tablecie ukladam puzzle, a moj maly tak kopiejuz coraz mocniej! Cuuudne uczucie
mysle ze maz niedlugo tez je pozna
Camille87, positive, pekinka82, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDajcie spokoj ona w szoku jest... ale tak jak piszecie najwazniejsze ze zdrowa!!
To sie moze jeszcze zkienic pewnie na polowkowych wyjdzie ale z Lanusia i jej Malenstwem wszystko w porzadku wiec tego ske trzymajmyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 16:12
celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
dlatego ostatnio powstrzymalam sie przed kupnem takieglo slodkiego bodziaczka niebieskiego z napisem sweety mummy's boy
ale jak sie dowiem na polowkowych ze jednak synus to pedze po to ubranko!
macie tak ze Wasze dziecko upodobalo sobie jedno miejsce i tylko w to jedno miejsce kopie? mnie caly czas z prawej strony tak nizej, rzadko sie zdarza zeby kopal w innym miejscu:Pcelia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]