Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda2013 wrote:Kajoni a co zrobic ze zoltkami w tym przepisie ??nie dodaje sie ich do ciasta ?
Ja po wizycie, zaraz napiszę co i jaktylko zjem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 19:02
Camille87, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:Biedna Lanusia..Mam nadzieję, że wszystko u niej będzie ok...
Piję i zaraz biegnę do toalety. Dobrze, że idzie jak na razie tylko górą...
Masz to samo, co ja kilka dni temu ;/ pomogła mi gorzka herbata ale dopiero po 14 godzinach ;/ -
no niezle wiesci od Lanusi..grunt ze malenstwo ma sie ok:)taka pomylke tez bym mogla miec:)ale ja to nie wiem narazie nic...Pekinko wspolczuje na maxa..zatrucia to tragedia..ale pij duzo by sie nie odwodnic..
MILA, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Madzikovy na którą masz wizytę? Ja na 15.20. Bez usg dopiero dostanę skierowanie ...
I poproszę o L4 do końca tygodnia bo nie wiem czy jutro się wykuruje a nie chce narażać dzidzi.
A mój lekarz idzie w kwietniu na urlop...będę musiała iść do innego raz...echMILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem
Ale się Lanusi zdarzył psikusale dobrze, że z dzidzią i z nią jest ok
a teraz mój syn, tadammmm:
nie wiem czy dobrze widać, ale siusiak jest
ma ok 25 cm długości, wiercił się jak szalony.
Nie było tak długo usg jak zwykle, bo powiedziała, że jak mam w sobotę połówkowe, to mu oszczędzimy naświetlania dziś.
Albo ziewał, albo gadał bo buźką super ruszał.
Co do krwotoków, to mówiła, że po 20 tyg. powinny się uspokoić albo sporo ograniczyć. Ale jeśli nie, to iść do laryngologa, albo na przypalanie żyłki w nosie. Pomimo, że te wyniki krwi mam niżej jak norma, to i tak mieszczę się w normie dla ciążowych.
Jeść wątróbkę jak się lubi, jajka, sok z czarnej porzeczki i barszcz czerwony.Niebieska, pekinka82, Ruda27, Sylka, Magda2013, Jus1985, MILA, celia, positive, karm3lka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Kajoni.. wow siusiak ma 25 cm dlugosci ?
Oczywiscie zartujegratulacje synusia. Fajnie ze wszystko w porzadku
Hahaha tez sie smialam ze tak fajnie Karola to napisalajakby siusiak mial 25 cm i wiercil sie jak szalony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 19:59
Kajoni, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To tylko ja ślepa jestem
ale jak sie przyjrzalam i powiedziałas co jest co to widać
mało USG siusiakow w zyciu widziałam to moze dlatego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 20:10
Kajoni, Camille87, positive, Lanusia93 lubią tę wiadomość