Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz leze w lozeczku
az dziwne ze tak wczesnie
A wiecie co? Przytulilam sie dzis do meza siedzacego w fotelu i moj brzuch dotykal jego plecow i tak jak troche go przycisnelam to poczulam jakbym miala balon w brzuchudziwne uczucie tak samo jak probowalam sie polozyc na wpol na brzuchu
ale juz tego nie robie
Magda2013, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoni gratuluje udanego badania.
Madzikowy nie przejmuj się ja też nie widzę na tym zdjeciu sisiorka mimo iż ma 25cmale jak to Kajoni napisała wiercił się jak szalony więc może dlatego taki nieuchwytny
Moni& mam dzisiaj to samo co Ty też balon i zgaga. Właśnie wypiłam ciepłego mleka i czekam czy zgaga wróci ale już czuje powoli że nie zadziałał numer z mlekiem.
A co do Lanusi hmm.... mam nadzieję że się nie załamała przecież najważniejsze że z nimi wszystko ok.
Kamilka dziękuje za lekcje anatomiiCamille87, Madzikovy, MILA, celia, Kajoni, Magda2013, Sylka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Czy to możliwe ze dziś dzidzia fika i obkopuje mnie co chwile poniżej pępka ale lekko po prawej stronie?? Bo juz glupieje ze tak często dziś... Czy mi jakaś cholerna żyła pracuje w brzuchu...? A i zaznacze ze tylko w jednym miejscu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 23:22
-
nick nieaktualnyDobry laseczki
Madzikovy napewno to maluszek
Widocznie wczoraj byl bardziej aktywniejszy
Chyba dziewczyny mialam taki dziwny bol brzucha co niektore z was, nad ranem ze az obrocic sie nie moglam.. Tak dziwnie jakby skurcz z prawej strony..
Jakas dzisiaj zniechecona jestem, nie pamietam co mi sie snilo, ale czuje taki wewnetrzny niepokoj i jestem bez humoru..Madzikovy, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Madzikovy maluszek wynagrodzil Ci Twoje obawy i daje czadu:)
Ruda tez czasem mam rozne dziwne skurcze w nocy gdy sie przewracam, tyle sie teraz dzieje u nas w srodku ze ro normalne:) ja tez mam co noc jakkes dziwne sny, raz pamietam raz nie mam nadzieje ze po porodzie sie skoncza takie zywe sny:/ moj zaraz idzie do pracy a ja oczywiscie juz wyspana jestem:PMadzikovy, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKurde Monis ale sie troche wystraszylam, 5 min wstawalam z lozka, nie wiem czemu takie cos bylo, czy to skurcz? Oby nie..
Jejku jak mi sie nie chce do tej pracy juz chodzic, jakbym chciala wrocic do polski i tam spedzac czas zwlaszcza w ciazy i z dzidzia...