Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Hehe no ale ostatnio waga Ci sie trzymala, takze i tak spoko
Ja jutro sie waze i az sie boje
To teraz przez ten tydzien musialabym nic nie przytyc zeby ske wyrownalo
Mi sie wydaje ze to przez to weekendowe siedzenie w domu mi sie dupsko utuczylo -
nick nieaktualny
-
Kada ty szczęśliwa i zaspokojona... dobrze że mąż się o was troszczy!!!
camille daj spokój... wagą się nie przejmuj... to na bank wody płodowe
ja zauważyłam że ostatnio zatrzymuję więcej wody widzę to po tym jak zdejmuję skarpetki i mam odcisk od gumek, a co to będzie latem...
kasieńka ZDRÓWKA !!! niech już będzie ciepło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 09:37
celia, Quendi, Kasieńka:) lubią tę wiadomość
-
Moni& przykro mi bardzo, domyślam się, że trudno słuchać takie teksty od własnej mamy.
Kasieńka i Quendi odpoczywajcie, pijcie mleko z miodem, masłem i czosnkiem i szybko zdrowiejcie
Camille ja już nie wiem jak z tą wagą jest ostatnio jak się ważyłam na początku 19 tyg okazało się, że mam mniej o pół kg a za 4 dni miałam więcej prawie o 1kg. Strasznie to zmienne, nie ma się co przejmować, to pewnie jak pisze Positive - wody płodowe
Kajoni super chłopak i się wiercił, a przy 25 cm to pewnie trudne
Quendi, Kasieńka:), Jus1985, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
hej
duzo zdrowka dla chrowitych biedactw!
Kadaz mezem, uuuu moze jakies szczegoly? hahahaha
mnie wlasnie kolezanka napisala, ze musi lezec bo ma za malo wod plodowych? wie ktoras czemu moze byc za malo bo ja nie wiem. jest chyba w 32 tyg i matrwi sie, bo chcialaby aby maly mial co najmniej 2 kg bo na razie ma 1,5Quendi, Kasieńka:), Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:No ja czytalam i slyszalam ze spanie na plecach juz od 2 trymestru nie jest wskazane.. W sumie sama ostatnio na sobie czulam, jak pozniej zle mi sie oddychalo jak sie obudzilam na plecach, wiec wole sie pilnowac
w koncu juz mamy macice dosc spora i uciskac moze..
Co do fotelikow to ze sa atestowane nie znaczy ze sa bezpieczne.. Napewno kazdy fotelik jest atestowany, ale mozna poogladac chocby na yt, jak wygladaja testy i jakie miejsce i ile gwiazdek dostaje dany fotelik.. Bo to jest bardzo wazne, jesli sie ktos sporo autem porusza i boi o bezpieczenstwo malucha
kurde coś o tym wiemja lubię spać na plecach, ale gdy zasypiam to zawsze na boku chociaż gdy próbowałam na plecach to nie zasnęłabym bo mi niewygodnie i właśnie ciężko oddychać
ale za to w nocy budzę się na plecach i jest mi OK , ale przewracam się na bok bo nie można
nic już z tego nie wiem
ale w sumie to jak to spanie na plecach szkodzi dziecku ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 09:50
-
nick nieaktualnyUuu kada pozazdroscic ja to nawet nie pamietam kiedy u mnie byly
Kuzwa ja sie z boku na bok w lozku przekrecic nie moge a co tu mowic o jakichs wygibasach
Chyba ze grzecznie na boczku hehe
Ruda no ja to nie spie na plecach bo mnie krzyz boli.. ja mam tylek do tylu mocno wypiety .. ale dusznosc to tez fakt, moze moj gin za bardzo to bagatelizuje ?! -
Widze że okres zachorowań w pełni, u mnie mąż chory i śpimy oddzielnie
Dziewczyny kurujcie się, dużo mleka z miodem
Lanusia trzymaj się kochana, gratuluje dziewczynki <
MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif