Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Positive no mam infekcje okolic intymnych
juz chyba z 4 raz
stale mam nawroty mimo ze sie nie
z mezem. Czytalam ze w ciazy czesto to sie zdarza i nie udaje sie tego do konca wyleczyc tylko zaleczyc objawy,bo Ph pochwy sie zmienia.
Jutro dzwonie do gina. -
nick nieaktualny
-
Magda2013 wrote:Positive no mam infekcje okolic intymnych
juz chyba z 4 raz
z mezem. Czytalam ze w ciazy czesto to sie zdarza i nie udaje sie tego do konca wyleczyc tylko zaleczyc objawy,bo Ph pochwy sie zmienia.
Jutro dzwonie do gina.ale jak się infekcje dobrze wyleczy bo można partnera zarazić! A serduszkowanie wskazane bo sperma ma jakieś ph co jest dobre dla nas. Nie pamiętam dokładnie jak to brzmiało.
Ja miałam 1 tabl dopochwowo nazwy nie pamiętam. Później nastatyne dopochwowo aż nie będzie upławów. A doustnie provagLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda2013 wrote:Positive no mam infekcje okolic intymnych
juz chyba z 4 raz
Jutro dzwonie do gina.
u mnie też ciągle nawracają infekcje. Nie wiem czy od tego też nie mam bakterii w moczu bo się rozniosło. Ja dostałam kiedyś Pamifucin i Natamycynę, prawie pomógł, po cytologii dostałam Macmirror i Lactovagical, pomógł do pierwszego. Mojemu mężowi nic nie dolega a mnie to cały czas, choć ginka też mówiła, że infekcje, stan zapalny czy grzybica lubią sobie w ciąży powracać. Zobaczę co dziś powie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 12:04
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Ruda, Lactacyd to ja mam zel do higieny intymnej. O to Ci chodzi ?
Jus wiem ze sie trzeba wyleczyc..albo razem w partnerem sie leczyc. Ale jak ja mam co chwile nawroty to chyba nie mam tej infekcji wyleczonej tylko lekko zaleczone objawy.
Tak ale jest specjalna seria na infekcje,ktora zaniza phJus1985 lubi tę wiadomość
-
Magda2013 wrote:Ruda, Lactacyd to ja mam zel do higieny intymnej. O to Ci chodzi ?
Jus wiem ze sie trzeba wyleczyc..albo razem w partnerem sie leczyc. Ale jak ja mam co chwile nawroty to chyba nie mam tej infekcji wyleczonej tylko lekko zaleczone objawy. -
nick nieaktualny
-
Magda2013 wrote:Positive nie bral zadnego wymazu.. mowil ze jak znowu bede to miala to mam dzwonic.
Kajoni no mojemu mezowi tez nic nie jest ale ja niechce go zarazic tym dziadostwem.Ty masz dzis wizyte ?
mój to się chyba nie martwi zarażaniem heh i sam pcha się do.
Tak mam dziś wizytę na 16:40