Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie co prawda juz pozegnalam ale mam jeszcze pytanko, bo ostatnio mam strasznie sucha skore na twarzy normalnie az mi sie luszczy na czole i nosie
co prawda kremuje tlustym kremem na noc a nawet oliwka kilka razy i nie pomaga
macie jakies sposoby albo sprawdzone kremy??
Madzikovy ja nie wiem co on chceale serio tak jakby nie rozumieli stresu ciezarnej u ginekologa
Nie kazdy facet zaglada nam.miedzy nogiMadzikovy, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
No wiec właśnie Camille. Jakiś nienormalny... Ale mówi ze wysokie ciśnienie jest niedobre w ciazy i trzeba kontrolować...a ja w karcie ciazy mam same 153/93
albo podobne
Kama ja ostatnio meczylam sie z taka skóra na twarzy i nic nie pomagało. Kupiłam w rossmanie maseczke Dermika o nazwie satysfakcja. Jest to maseczke różana, odzywcza, działa kojaco. Nie zmywa sie jej jak normalnej maseczki a czeka aż wsiąknie całość. Powiem Ci ze pomogła mi na długo, ale juz widzę ze znowu muszę ja zastosować. Ale żaden krem na noc czy na dzien i nie wiadomo jak tłusty nie pomógł tak jak ona. Także polecamaaa jest do celu suchej i bardzo suchej
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki Madzikovy kupie ja bo az mi wstyd ze mi sie tak buzia sypie
Nie wiem moze powinnysmy wiecej wody pic ?! Bo ostatnio mniej pije..
Co do cisnienia to ja zapisuje na ostatniej stronie w karcie ciazy niech sobie looknie na nastepnej wizycie
A kontrola nam sie przydaMadzikovy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa przez kilka dni stosowalam nawilzajacy krem z avonu i mi pomogl a przynajmniej tak myslalam bo skora sie nie luszczyla ale jak zaczelam spowrotem uzywac lirene to wrocilo a tamten krem z avonu juz nie dziala
Fajnie Madzia dzieki raz jeszczeMadzikovy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobitki!
Dzisiaj mam poloweczke
Jeszcze leze, ale mam juz stresa, w nocy sie budzilam i o usg myslalam i snilam..
Trzymajcie kciuki!
Zastanawiam sie czy sie golic?! Chyba nie trzeba co ?MILA, Kajoni, karm3lka, Camille87, Jus1985, Magda2013, positive, pekinka82, amela, Kasieńka:), Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Hej kobitki!
Dzisiaj mam poloweczke
Jeszcze leze, ale mam juz stresa, w nocy sie budzilam i o usg myslalam i snilam..
Trzymajcie kciuki!
Zastanawiam sie czy sie golic?! Chyba nie trzeba co ?
Daria trzymaj się i powodzeniaczekamy na wieści
Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Daria wracaj szybko z dobrymi wieściami, ściskam kciuki
Camille mam dokładnie tak samo ze skórą. Chodzę do pracy i wyglądam fantastycznie z podkładem na łuszczącej się skórzeMadzikovy w takim razie też spróbuję tę maseczkę
Amela też się zastanawiam nad zofiąChodzę prywatnie dodatkowo do lekarza stamtąd no i zapisaliśmy się już do szkoły rodzenia u położnej też z żelaznej. Trochę się boję, bo były przypadki, że nie przyjmowali z nadmiaru rodzących, ale to podobno przed otwarciem nowego skrzydła.
Ruda27, Camille87, MILA, amela lubią tę wiadomość
-
hej
Dzieki Mila
Daria trzymamy najmocniej kciuki jak sie dai jak masz samo usg to nie trzeba
sie golic, ale ja nie wiedzialam jak to bedzie u mnie wczoraj i się podkosiłam i dobrze
bo gmerał
a na ktora masz?
Celia, mam nadzieje ze tez Ci pomozeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 08:28
celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny