Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha a odnosnie golenia to wlasnie wczoraj sprawdzilam jak mi to pojdzie i poszlo mi nawet calkiem sprawnie jeszcze
Problemem bedzie dla mnie wychodzenie z wanny bo wczoraj cos nie moglam sie z niej wygramolicchyba bede musiala sie kapac na stojaco jak mi brzuch wiekszy urosnie. A goleniem najwyzej zajmie sie moj maz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 09:48
Camille87, Madzikovy, Jus1985, celia, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy wszystkie corki to corusie tatusia
jeszcze mu sie oko zaswieci
Celia ja tylko pisze to czego sie dowiedzialam i dziele sie ta wiedza z wami, z zaznaczenjem ze MOZE sie ta widza komus przyda. Ja wiem ze kazdy ma swoj rozum i zdaje sobie sprawe ze niektore z nas moga nie rezygnowac z niczego na czas ciazy..Madzikovy, MILA, Jus1985, celia, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Aha a odnosnie golenia to wlasnie wczoraj sprawdzilam jak mi to pojdzie i poszlo mi nawet calkiem sprawnie jeszcze
Problemem bedzie dla mnie wychodzenie z wanny bo wczoraj cos nie moglam sie z niej wygramolicchyba bede musiala sie kapac na stojaco jak mi brzuch wiekszy urosnie. A goleniem najwyzej zajmie sie moj maz
Daj apokoj ja w wannie tez jestem nieporadna nawet golenie nog mi nie wychodzi przez brzuch nie kowiac o innych czesciach cialamielismy robic remont lazienki i wstawic prysznic ale chyba nic z tego nie wyjdzie
MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Jasne Kama...tylko obawiam sie ze ta milosc moze przyjsc dopiero po porodzie...a do tego czasu...: yyy corka....czym tu sie chwalic..., moj rod zaginie...nazwisko nie przetrwa... ble, ble, ble..kur..wa!! dinozaury tez wyginely bo musialy...
MILA, Camille87, Jus1985, Magda2013, positive, Nadia, pekinka82, Kajoni, Lanusia93, Sylka, Macca lubią tę wiadomość
-
Moni u mnie pogoda w miare słońca nie za dużo ale ciepło jak jutro będzie te 15-19° to w końcu rusze na spacer. A co do ryb to jadłam raz śledzia z puszki ale tylko troche taka mialam zachcianke, normalnie nie przepadam za ryba z puszki bo tam sa te kregoslupy wyczuwalne fuj
I nie martwcie się że tatusiowie są nie zadowoleni że będzie córcia, jak się już urodzą to świata nie będą widzieli poza nimiMILA, Camille87, celia, Kajoni, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Jasne Kama...tylko obawiam sie ze ta milosc moze przyjsc dopiero po porodzie...a do tego czasu...: yyy corka....czym tu sie chwalic..., moj rod zaginie...nazwisko nie przetrwa... ble, ble, ble..kur..wa!! dinozaury tez wyginely bo musialy...
Hahaha ale nie wykluczone ze drugi bedzie synJus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Jasne Kama...tylko obawiam sie ze ta milosc moze przyjsc dopiero po porodzie...a do tego czasu...: yyy corka....czym tu sie chwalic..., moj rod zaginie...nazwisko nie przetrwa... ble, ble, ble..kur..wa!! dinozaury tez wyginely bo musialy...
Madzikovy, MILA, Camille87, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Jasne Kama...tylko obawiam sie ze ta milosc moze przyjsc dopiero po porodzie...a do tego czasu...: yyy corka....czym tu sie chwalic..., moj rod zaginie...nazwisko nie przetrwa... ble, ble, ble..kur..wa!! dinozaury tez wyginely bo musialy...
Mój mąż też zawsze chciał syna bo u niego w rodzinie wszyscy mają córki a do tego jak piszesz- nazwisko musi przetrwać a tu niespodzianka i będzie córka. I powiem Ci, że bardziej ja się obawiałam jego reakcji niż on źle zareagował. Teraz mówi do brzusia, że to jego córunia. I bądź tu mądry. A przy drugim może wyjdzie Wam syn ;-P Głowa do góry, najważniejsze,żeby była zdrowa a mąż na pewno ją kocha całym sercem i oszaleje na jej punkcie
Madzikovy, Camille87, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
celia wrote:Quendi ja mam złe wspomnienia z Madalińskim, tam szłam z poronieniem w marcu
Średnio wspominam, dlatego teraz zdecydowałam się na żelazną.
A nie zamierzasz rodzić tam, jeśli już znasz?
I zdrówka kochana
Powiem Ci Celuś że nie wiem...mojego męża kolega namawiał mnie na Karową-bo mają super oddział noworotkowy...
Jak chodzę na wizyty to dziewczyny chwalą że dobrze miały na porodowce...
Nie wiem sama...
celia lubi tę wiadomość
-
Camilia wrote:Mój mąż też zawsze chciał syna bo u niego w rodzinie wszyscy mają córki a do tego jak piszesz- nazwisko musi przetrwać a tu niespodzianka i będzie córka. I powiem Ci, że bardziej ja się obawiałam jego reakcji niż on źle zareagował. Teraz mówi do brzusia, że to jego córunia. I bądź tu mądry. A przy drugim może wyjdzie Wam syn ;-P Głowa do góry, najważniejsze,żeby była zdrowa a mąż na pewno ją kocha całym sercem i oszaleje na jej punkcie
ale wiesz...
poki co to uderzyl glowa w mur
i musi sie otrzepac
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia coreczke tez pokocha bedzie jego ksiezniczka:) przyzwyczai sie do tej mysli. a fakt, moze za drugim razem bedzie syn? a jak nie to bedziecie tak dlugo probowac az synek wyjdzie:D ja wczoraj zaczelam myslec nad imieniem dla dziewczynki bo nie przekonalo mnie to usg ostanie ze prawdopodobnie chlopak, tym bardziej, ze lekarz sam nie byl pewien:P jak synus to Kacperek a dla coruni podoba mi sie Liliana, Kinga, Wiktoria albo Maja
ciezki wybor hehe:P
Madzikovy, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Moni ja dla chlopaka bym nie wiedziala jakie imie wybrac...myslalam i myslalam i nic.... ale dla dziewczynki podoba mi sie Zuzanna albo...Hanna
ale nie moge tego przedyskutowac z moim na powaznie....bo wiesz
musi to przetrawic
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny