WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha a odnosnie golenia to wlasnie wczoraj sprawdzilam jak mi to pojdzie i poszlo mi nawet calkiem sprawnie jeszcze :D
    Problemem bedzie dla mnie wychodzenie z wanny bo wczoraj cos nie moglam sie z niej wygramolic :D chyba bede musiala sie kapac na stojaco jak mi brzuch wiekszy urosnie. A goleniem najwyzej zajmie sie moj maz :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 09:48

Camille87, Madzikovy, Jus1985, celia, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wszystkie corki to corusie tatusia ;-) jeszcze mu sie oko zaswieci ;-)

Celia ja tylko pisze to czego sie dowiedzialam i dziele sie ta wiedza z wami, z zaznaczenjem ze MOZE sie ta widza komus przyda. Ja wiem ze kazdy ma swoj rozum i zdaje sobie sprawe ze niektore z nas moga nie rezygnowac z niczego na czas ciazy..

Madzikovy, MILA, Jus1985, celia, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda2013 wrote:
    Aha a odnosnie golenia to wlasnie wczoraj sprawdzilam jak mi to pojdzie i poszlo mi nawet calkiem sprawnie jeszcze :D
    Problemem bedzie dla mnie wychodzenie z wanny bo wczoraj cos nie moglam sie z niej wygramolic :D chyba bede musiala sie kapac na stojaco jak mi brzuch wiekszy urosnie. A goleniem najwyzej zajmie sie moj maz :D

Daj apokoj ja w wannie tez jestem nieporadna nawet golenie nog mi nie wychodzi przez brzuch nie kowiac o innych czesciach ciala :P mielismy robic remont lazienki i wstawic prysznic ale chyba nic z tego nie wyjdzie :-(

MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne Kama...tylko obawiam sie ze ta milosc moze przyjsc dopiero po porodzie...a do tego czasu...: yyy corka....czym tu sie chwalic..., moj rod zaginie...nazwisko nie przetrwa... ble, ble, ble..kur..wa!! dinozaury tez wyginely bo musialy...

MILA, Camille87, Jus1985, Magda2013, positive, Nadia, pekinka82, Kajoni, Lanusia93, Sylka, Macca lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni u mnie pogoda w miare słońca nie za dużo ale ciepło jak jutro będzie te 15-19° to w końcu rusze na spacer. A co do ryb to jadłam raz śledzia z puszki ale tylko troche taka mialam zachcianke, normalnie nie przepadam za ryba z puszki bo tam sa te kregoslupy wyczuwalne fuj :-P
    I nie martwcie się że tatusiowie są nie zadowoleni że będzie córcia, jak się już urodzą to świata nie będą widzieli poza nimi :-)

MILA, Camille87, celia, Kajoni, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Jasne Kama...tylko obawiam sie ze ta milosc moze przyjsc dopiero po porodzie...a do tego czasu...: yyy corka....czym tu sie chwalic..., moj rod zaginie...nazwisko nie przetrwa... ble, ble, ble..kur..wa!! dinozaury tez wyginely bo musialy...

Hahaha ale nie wykluczone ze drugi bedzie syn ;-)

Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie mowil to wczoraj, ale nie wzial pod uwage ze tez mozebyc dziewczyna i oczy jak 5 zl zrobil :D

MILA, Camille87, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Aż tak ?!? Faceci to jednak są nienormalni

Madzikovy, MILA, Camille87, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Camilia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:

Mój mąż też zawsze chciał syna bo u niego w rodzinie wszyscy mają córki a do tego jak piszesz- nazwisko musi przetrwać a tu niespodzianka i będzie córka. I powiem Ci, że bardziej ja się obawiałam jego reakcji niż on źle zareagował. Teraz mówi do brzusia, że to jego córunia. I bądź tu mądry. A przy drugim może wyjdzie Wam syn ;-P Głowa do góry, najważniejsze,żeby była zdrowa a mąż na pewno ją kocha całym sercem i oszaleje na jej punkcie ;-)

Madzikovy, Camille87, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
  • Madzikovy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tez powiedzial cos w stylu... bedzie miala przekichane jak faceta przyprowadzi..tak go przepytam ze jej sie odechce hahaha policyjna krew :D

Camille87, Moni&, Jus1985, Kajoni, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Quendi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Quendi ja mam złe wspomnienia z Madalińskim, tam szłam z poronieniem w marcu :( Średnio wspominam, dlatego teraz zdecydowałam się na żelazną.
    A nie zamierzasz rodzić tam, jeśli już znasz?

I zdrówka kochana :)

Powiem Ci Celuś że nie wiem...mojego męża kolega namawiał mnie na Karową-bo mają super oddział noworotkowy...
    Jak chodzę na wizyty to dziewczyny chwalą że dobrze miały na porodowce...
    Nie wiem sama...

celia lubi tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilia wrote:
    Mój mąż też zawsze chciał syna bo u niego w rodzinie wszyscy mają córki a do tego jak piszesz- nazwisko musi przetrwać a tu niespodzianka i będzie córka. I powiem Ci, że bardziej ja się obawiałam jego reakcji niż on źle zareagował. Teraz mówi do brzusia, że to jego córunia. I bądź tu mądry. A przy drugim może wyjdzie Wam syn ;-P Głowa do góry, najważniejsze,żeby była zdrowa a mąż na pewno ją kocha całym sercem i oszaleje na jej punkcie ;-)
    nie no pewnie tak bedzie :) ale wiesz... :) poki co to uderzyl glowa w mur :) i musi sie otrzepac :D

Lanusia93 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh noworoDkowy-mam temperaturę i stąd zero myślenia

celia lubi tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy daj mu troche czasu dostrzeze tez dobre strony corki :-)

Madzikovy, Moni& lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia coreczke tez pokocha bedzie jego ksiezniczka:) przyzwyczai sie do tej mysli. a fakt, moze za drugim razem bedzie syn? a jak nie to bedziecie tak dlugo probowac az synek wyjdzie:D ja wczoraj zaczelam myslec nad imieniem dla dziewczynki bo nie przekonalo mnie to usg ostanie ze prawdopodobnie chlopak, tym bardziej, ze lekarz sam nie byl pewien:P jak synus to Kacperek a dla coruni podoba mi sie Liliana, Kinga, Wiktoria albo Maja :P ciezki wybor hehe:P

Madzikovy, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Madzikovy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak....no coz....byle zdrowa :)

Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Moni& Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi kuruj sie:*

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni ja dla chlopaka bym nie wiedziala jakie imie wybrac...myslalam i myslalam i nic.... ale dla dziewczynki podoba mi sie Zuzanna albo...Hanna :) ale nie moge tego przedyskutowac z moim na powaznie....bo wiesz :) musi to przetrawic :)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Pewnie tak....no coz....byle zdrowa :)

Mozesz mu powidziec ze to jego plemnik zdecydowal ze jest corcia hihi ;-)

Madzikovy, Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Mozesz mu powidziec ze to jego plemnik zdecydowal ze jest corcia hihi ;-)
    cholera juz mu to powiedzialam bo to prawda!! ale on powiedzial ze nie :) i gadaj tu z chlopem

Camille87 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
‹‹ 621 622 623 624 625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ