Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
amela wrote:Celia a jaki szpital ? bo ja zastanawiam się poważnie nad Sw. Zofią na żelaznej ale gin pracuje w MSW i tu mój dylemat... ale ten na żelaznej ma prawie same pozytywne opinie a MSW różne
Ja chodzę na Madalińskiego-mam najbliżej. A gdzie poród-sama nie wiem.
Czuję się fatalnie. ...buuuu :,,,-(celia, Camille87, amela lubią tę wiadomość
-
Quendi ja mam złe wspomnienia z Madalińskim, tam szłam z poronieniem w marcu
Średnio wspominam, dlatego teraz zdecydowałam się na żelazną.
A nie zamierzasz rodzić tam, jeśli już znasz?
I zdrówka kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 08:50
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Kada, co to za ekscesy w nocy, co?
Daria trzymam kciuki za wizytę! Czekamy na wieści!
U nas znowu wieje, a gdyby nie to, go bbyłoby całkiem przyjemnie, bo termometr pokazywał 11 jak wychodzilam z domu.
Dziś w pracy na szczęście krótko, kończę po 13.
Miłego dnia lejdis i bejbisJus1985, celia, Magda2013, MILA, positive, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
dzis mialam straszny sen krew mi sie snila i poronienie!! Ale jakis popieprzony ten sen nawet nie bede szczegolow opowiadac
Daria trzymam kciuki !! Dawaj szybko znac jak tylkk wrocisz
Quendi wygrzewaj sie Kochana!!
Milego dzionka u mnie marnie dzisMILA lubi tę wiadomość
-
ja tez mialam znowu sny na jawie tak realne, najbardziej pamietam ze lecialam samolotem i takie piruety byly ze obudzilam sie zlana potem.
martwie sie troche bo moj maluszek od wczoraj cos sie rzadko odzywa nawet bardzo:(
kluje mnie po prawej stronie macicy cos:/
pogoda do bani, pada, nic sie nie chce, dola zlapalam:(MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
celia wrote:O matko i córko!!! (to nawet na miejscu
) ale skrobiecie
Madzikovy gratuluję i witam w klubie córuśkowym
Z tego co Wy mówicie mój M jest jakiś niereprezentatywny. Od początku (tzn. gdy się poznaliśmy) chciał córkę Justynkę
Co do szpitala, Amela też mam upatrzony w Warszawie i nawet chodzę do ginka stamtąd. Co więcej zapisaliśmy się już do szkoły rodzenia na maj
Celia, ja też się dopisuję do fanklubu dziewczynek. Mój mąż od początku marzył o córeczce tatusia. A teraz codziennie przemawia do małej, że na pierwszą randkę puści ją dopiero, gdy skończy 30 lat
Tylko nad imieniem ciągle debatujemy. dookoła wszystkie miłe imiona są zajęte przez znajomych. Jakie typy mamy na forum?
Dziewczyny z Warszawy, jeśli wybierzecie ten sam szpital to macie szansę spotkać się na porodówceFajnie tak mieć forumową znajomą obok
Co do cery, to niestety, gdy słońce mocniej przygrzało zrobiły mi się ciemniejsze plamy na twarzyNiektórzy w ciąży tak mają i nie wolno się opalać - pamiętajcie o tym.
Kupiłam sobie krem dla kobiet w ciąży z filtrem i przeciw przebarwieniom. O taki: http://www.doz.pl/apteka/p49448-Dax_Perfecta_Mama_krem_ochronny_przeciw_przebarwieniom_hormonalnym_SPF_15_50_ml Może ochroni mnie przed nowymi plamiskami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 09:23
celia, MILA, amela, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Widzę, że nie tylko ja miałam dziś takie popieprzone sny. Obudzilam się na siku w nocy to szlam zgieta w pół bo tak mnie jakoś w podbrzuszu sciskalo.
A moja mała coś kaszle i leje jej się z nosa, mam nadzieję, że nic poważnego i się nie rozchoruje a ja przy okazji.
Powiedziałam teściowej że na krwotoki z nosa lekarka zaleciła sok z czarnej porzeczki to wczoraj tesciu przyniósł mi skromna butle dwa i pół litra soku z baniaczka z piwnicy. Ale wypas mówię Wampositive lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia nie martw sie, Maluszek nie musi codziennie dawac znac nawet jesli czujesz ruchy regularnie
uwierz, zjedz sniadanie i zobaczysz ze kopnie
I mnie tez boli na dole ale po lewej stronie - pamietaj w ciazy wszystko ma prqwo kluc
Wyrzuc glupoty z glowy!
Moj wczoraj to samego siebie przeszedlcaly wieczor sie przekrecal kopal i jeszcze w nocy jak na siku wstawalam to tancowal
Aha i przypomnialo mi sie - wczoraj w wyczytalam w mojej ksiazce o diecienw ciazy zeby wybierac chude mleko. Nie wiem jak wy ale ja pije 3,2% wiec tluste i cala zgrzewke tego mleka kupilam ale jutro kupuje nowe 0,5% onjewaz w tluszcze w mleku znajduja sie substancje chemiczne ktore spozyje krowa - im tlussze mleko tym wiefej w nim chemii.. taka ciekawostka moze sie komus przydaJus1985, Magda2013, Moni&, MILA, Kajoni, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
Witam
Kamilko pamietaj ze sny tłumaczy się na odwrót! Więc się nie martw. Co do suchej skóry to jak zaczyna mi się łuszczyć to na noc smaruje większą ilość nivea bo ogólnie to mam cere mieszaną i codzienne nawilżanie kończy sie wypryskami niestety.
A jeśli chodzi o tuńczyka to moim zdaniem nie można raz na tydzień. Tuńczyk to ryba z rtęcią i bez ciąży można ją raz na jakiś czas a w ciąży chyba rzadziej. Rtęć bardzo długo zostaje w organizmi. Smażoną rybę rtęciowa można raz na rok. Tak powiedział pan ze smażalni nad morzem.
Daria trzymam kciuki
Moni jak kłuje to chyba dobrze bo latorośl rośnie.
Miłego dnia dziewczynyCamille87, Moni&, MILA, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Jus ja tez tak robie z nivea i nie pomaga
Co do tunczyka ja mam swoje zrodlo q postaci ksiazki wydanej w 2013 r wiec wiedza raczej aktualna
Jest tam napisane ze tunczyk bialy z puszki nalezy do grupy ryb ktorych spozycie nalezy ograniczyc do 150g tygodniowo (swiezy tunczyk ma wiecj rteci i trzeba go jesc rzadziej).Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
taki dolujacy nastroj przez ta pogode mnie zlapal i glupotami sie przejmuje. tydzien temu mialam usg i wszystko bylo super a ja juz swiruje, za tydzien polowkowe musze wytrzymac:P wypilam inke, zjadlam jogurt i maly jakies tam znaki daje:) musze sie czyms zajac bo zwariuje:/
co do mleka to ja pije 1,5% ale chyba zamienie na 0,5
tunczyka lubie ale w ciazy nie jem ze wzgledu na zawartosc rteci wlasnie. wole sobie czegos odmowic niz miec pozniej wyrzuty sumienia. a jak to jest z rybami w puszkach, jecie?Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki
Ale macie sny...
Mi sie nic ostatnio nie sni a jak juz to tylko seks..chyba wychodza jego braki
Rudatrzymam kciuki !
Camilla mi sie cera nie luszczy bo ja mam mieszana a najbardziej tlusta na czole i nosiewrrr.. juz po pol godz. od umycia czolo zaczyna mi sie swiecic.Jak mnie to strasznie wkurza
Nie wiem jaki moglby byc dobry krem..ja rzadko sie kremuje.
Ja tez slyszalam ze tunczyka mozna jesc raz na dwa tyg. a w ciazy to nie wiem bo wlasnie zawiera duzo rteci. Kazdy robi oczywiscie jak uwaza. Ja paste z makreli jem.
A co do mleka to zawsze pije 2 %.
Moni nie martw sie,wczoraj tez caly dzien nie czulam mojej corci, dopiero jak sie popozylam wieczorem troche popukala no i teraz ja czuje. Napewno wszystko jest w porzadku
Ide sobie zrobic sniadanko
Camille87 lubi tę wiadomość
-
mala_mi, no to póki co mamy dwie członkinie Klubu Tatusiowych Córeczek
Zdaje się, że Amela też się łapieA potem to wszystkie nasze dziewczynki takimi będą, nie mam wątpliwości, że nawet najmniej przekonani Tatusiowie za chwilę będą najbardziej zakochani w swoich księżniczkach
A z tym warszawskim szpitalem to faktycznie byłoby super się spotkać
Moni& ja jem szprotki i śledzie z puszkiA z tymi mlekami o mniejszej zawartości tłuszczu, ja ich nie lubię, bo smakuję zupełnie jak woda.
I poza tym - nie przesadzajmymala_mi, amela, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
Celia mam nadzieje ze tak bedzie z tymi tatusiami... moj ma jeszcze nadzieje do poniedzialku, a potem *** w bombki strzelil i bedzie musial sie z tym pogodzic
z dziewczyna tez mozna chodzic na ryby
Camille87, celia, positive lubią tę wiadomość