Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:Madzia coreczke tez pokocha bedzie jego ksiezniczka:) przyzwyczai sie do tej mysli. a fakt, moze za drugim razem bedzie syn? a jak nie to bedziecie tak dlugo probowac az synek wyjdzie:D ja wczoraj zaczelam myslec nad imieniem dla dziewczynki bo nie przekonalo mnie to usg ostanie ze prawdopodobnie chlopak, tym bardziej, ze lekarz sam nie byl pewien:P jak synus to Kacperek a dla coruni podoba mi sie Liliana, Kinga, Wiktoria albo Maja
ciezki wybor hehe:P
Mi sie podoba Maja i gdyby nie nasze nazwisko to takie imie bysmy na 100% dali gdyby byla corkaWiktoria to moja siostrzenica, Liliana ladnie ale jest jedna w Barwach Szczescia wiec moz by sie nie zgodzil
Moni&, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana... wciągam bułę i czytam coście naskrobały...
Camille cieszę się że wszystko dobrze... widzisz słuchaj się starszych...Gratuluję 6 miesiąca
co do suchej skóry ... ja używam kremów z serii SVR kupuję je na allegro bo są tańsze niż w aptece ale bardzo ładnie nawilżają...
Ruda kciuki zaciśnięte... gratuluję połówki...
Lanusia też przerzuciłam się na róż (i nie tylko)... i dobrze mi z tym..
z tym bólem pęcherza... robiłaś ostatnio badanie ogólne moczu?? bo ja np nie mam żadnych bakterii w moczu ale mam za to szczawiany wapnia i one mogą powodować takie dolegliwości jak u ciebie... powodują dodatkowe parcie na mocz i ból po oddaniu moczu... moja ginekolog tłumaczyła mi że te szczawiany są dość ostre i ranią nasz pęcherz i cewkę moczową...
dostałam femisept uro i póki co jest lepiej...
quedi... kuruj się.. dobrze że ci zwolnienie dali... mam nadzieję ze się wykurujesz do tego czasu...
kada fajny pomysł na urodziny dla męża... oryginalny...
Madzikowy... super że dziewczynka... już chyba przeważają na forum?? Gratuluję ...
reakcją męża się nie przejmuj... mój też na początku wydawał się być ciut zawiedziony a teraz już się przegryzł... zawsze możecie mieć drugiego synka
Moni spokojnie mój dzidź też coś bardziej ospały ostatnio... od niechcenia kopnie raz czy dwa na dzień... pewnie to przez pogodę... bo ja sama śnięta jak ryba jestem... ale co się dziwić jak niebo granatowe... deszcz i plucha... brrr..
tak piszecie o tym goleniu nóg... dla mnie problemem jest obcinanie paznokci u nóg... chyba na następny raz umówię się na pedikiur ...
Camille87, Madzikovy, celia, Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy zobaczysz, że za chwilę jak sobie wszystko w głowie poukłada to będzie najdumniejszym ojcem swej córeczki
Camille ależ ja wiem i z ciekawością czytam każdą informację, którą podajecie i z reguły się do niej stosuję, ale czasem nie jestem w stanieTakże z tym mlekiem to po prostu takie moje przyzwyczajenie
Nie lubię tych z mniejszą zawartością tłuszczu, na szczęście piję bardzo mało mleka
I tak jak z tym camembertem czy tuńczykiem sądzę że raz na ruski rok to chyba nic się nie stanie.
Camille87, Madzikovy, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia daj mi troszke czasu,napewno oswoi sie z ta mysla
U nas na poczatku jak mial byc chlopak to moj maz tez sie cieszyl bardzo a jak sie okazalo ze dziewczynka to na jego twarzy zauwazylam lekkie zawiedzenie, ale teraz sie cieszy tak samo
I wlasnie powiedz mu ze to od niego zalezalo czy bedzie chlopiec czy dziewczynka. Kobiety nie maja na to wplywuMadzikovy lubi tę wiadomość
-
A co do zapłodnienia. Czytałam, gdzieś kiedyś, że małżeństwo miało juz 2 córki, koniecznie chcieli chłopca, więc dla 100%pewności zdecydowali się na in vitro z jakąś selekcją dodatkową. No i okazało się, że pan jest posiadaczem tylko chromosomów X
Czyli ma możliwość wyłącznie spłodzić dziewczynki
Także wyłącznie chłopy nasze i ich żołnierze są sami sobie winniMagda2013, Camille87, Madzikovy, Kajoni, Jus1985, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
celia wrote:A co do zapłodnienia. Czytałam, gdzieś kiedyś, że małżeństwo miało juz 2 córki, koniecznie chcieli chłopca, więc dla 100%pewności zdecydowali się na in vitro z jakąś selekcją dodatkową. No i okazało się, że pan jest posiadaczem tylko chromosomów X
Także wyłącznie chłopy nasze i ich żołnierze są sami sobie winni
Hehe ciekawe
-
nick nieaktualnyDziewczyny wszystko ok
Maluszek sie ruszal, pobadane ma i wszystko jest dobrze
Ale sie cieszymy z mezemzdjecia nie mam
ale wazne ze zdrowy
Dzieki za kciuki kochane jestescie :**Camille87, karm3lka, celia, positive, Magda2013, Madzikovy, pekinka82, Moni&, Kajoni, Kasieńka:), Jus1985, Lanusia93, Sylka, Niebieska lubią tę wiadomość
-
A co do imion. Mi się podobają niestety Julia, Zosia, Lena, Maja czyli wszystkie z pierwszych miejsc rankingów. W efekcie, jak mój dziedź pójdzie do szkoły to się okaże, że będzie Leną nr5
U mnie tak było z Aniami
Stąd mój niemałż wygrał i będzie mało popularna obecnie JustynkaCamille87, positive, Madzikovy, mala_mi, Jus1985, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycelia wrote:A co do zapłodnienia. Czytałam, gdzieś kiedyś, że małżeństwo miało juz 2 córki, koniecznie chcieli chłopca, więc dla 100%pewności zdecydowali się na in vitro z jakąś selekcją dodatkową. No i okazało się, że pan jest posiadaczem tylko chromosomów X
Także wyłącznie chłopy nasze i ich żołnierze są sami sobie winni
Tez o tym slyszalam!jest to mozliwe ja mam dwoch kolegow - jeden ma trzy corki a drugi cztery! A chlopa ni widac ni slychac
celia, Magda2013, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki....
Co do suchej skóry ...Też tak mamczego nie miałam przed ciążą ... Zawsze przed spaniem ścieram ten suchy naskórek peelingiem ...A potem nakładam kremik. Kupiłam teraz z Bielendy-Młodzieńczy Blask
Jest super. Na drugi dzień skóra jest idealna
Co do golenia- jeszcze troszkę i będziemy się wspierały lusterkiem wstecznymW jednej ręce maszynka w drugiej lusterko do podglądania
Co do tatusiów i córeczek...Jak co do czego....To faceci marudzą, że by woleli syna itp....A potem chcą się zsikać za swoją kochaną córeczką i świata poza nią nie widzą. Przecież się przyjęło nie bez powodu - CÓRUNIA TATUNIA
celia, Camille87, Madzikovy, Magda2013, positive, mala_mi, Kajoni, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Tez o tym slyszalam!
jest to mozliwe ja mam dwoch kolegow - jeden ma trzy corki a drugi cztery! A chlopa ni widac ni slychac
A u mnie w bloku jeden facet ma 3 corki i drugi tez ma 3 corki. Tyle ze juz dorosle. I mieszkaja w jednej klatce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 10:33
Camille87, Niebieska lubią tę wiadomość