Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle tak skonstruowalas post ze normalnie sie usmarkalam ze smiechu
A maz patrzy jak na glupia co ja tak sie trzese
No moj piesio najadl sie wczoraj serduszek i zoladkow z gulaszu lezal jak kleszcz pelny i dzis gazuje mnie PLanusia93, Madzikovy, Kajoni, Jus1985, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
Wiecie co...ja z boku wyglądam jak pier...nięta...I to zdrowo. Zagryzam winogrona chipsami cheetos serowymi...na dodatek parskam śmiechem na ekran dławiąc sie jedzeniem.... Moj jak to zobaczył... To wziął łyka piwa i mówi: " o kur... " z oczami pełnymi zdziwienia i uśmiechem ma twarzy
Kajoni, Lanusia93, Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Wiecie co...ja z boku wyglądam jak pier...nięta...I to zdrowo. Zagryzam winogrona chipsami cheetos serowymi...na dodatek parskam śmiechem na ekran dławiąc sie jedzeniem.... Moj jak to zobaczył... To wziął łyka piwa i mówi: " o kur... " z oczami pełnymi zdziwienia i uśmiechem ma twarzy
Madzikovy, Lanusia93, Moni& lubią tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Wiecie co...ja z boku wyglądam jak pier...nięta...I to zdrowo. Zagryzam winogrona chipsami cheetos serowymi...na dodatek parskam śmiechem na ekran dławiąc sie jedzeniem.... Moj jak to zobaczył... To wziął łyka piwa i mówi: " o kur... " z oczami pełnymi zdziwienia i uśmiechem ma twarzy
Hahahhahahahhahhahahhahhaa
Umiesz mi poprawić humorCamille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Hehe u turka
Juz zaczyna dostawac wieksze i slodszedzisiaj jest dobry jak w lato normalnie
a ja znowu zakupiłam w biedronce i jest pyszny
Chociaż ostatnio trafiłam na całego zgniłego ! Jak go otworzyłam to tylko zgniła woda poleciała a w środku już nie było miąższu. A tyle kasy kosztował.
No ale dzisiaj zaryzykowałam i jest pysznyRuda27, Kajoni, Camille87, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka super to napisalas! Kajoni ma racje cos trzeba Ci polac
moze Kubusia?
Madzikovy hahhaha Ty jestes udanasmacznego
Camille no hehe jade z koksem, wczesniej na innych watkach sie jeszcze wiecej udzielalam i troche tu juz siedze na tym forum, wiec mi sie nabilo juz postowMadzikovy, Camille87, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
Mój też dziś często łomota, raz z lewej, raz z prawej, czasem na raz z dwóch stron. Ja nie wiem co On tam wyczynia :] Będzie na świecie, to przynajmniej będę mogła Go bardziej kontrolować nioh nioh nioh
Madzikovy, Camille87, Lanusia93, Ruda27, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska wrote:a ja znowu zakupiłam w biedronce i jest pyszny
Chociaż ostatnio trafiłam na całego zgniłego ! Jak go otworzyłam to tylko zgniła woda poleciała a w środku już nie było miąższu. A tyle kasy kosztował.
No ale dzisiaj zaryzykowałam i jest pyszny
Ja zawsze prosze o przekrojenie nawet jak chce wziac calego
A tego zgnilego na Twoim miejscu to bym zaniosla i podziekowalaNiebieska lubi tę wiadomość
-
Dobrej nocy
Idę z małą na spacer, bo właśnie mam zaserwowane meganerwy ze strony mojej boskiej rodziny. Nawet nie chce mi się denerwować i opowiadaćCamille87, Madzikovy lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny