Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Kamilko, ale masz racje...pokazała dziś co potrafi
a na koniec kiedy juz sie wylatałam, wyskakałam, obrzarżam słodyczami byle tylko jej było dobrze, pokazała poze w stylu: " mamo, co sie tak gimnastykujesz? Będę chciała to wam wszystko pokaże
"
Camille87, Macca, Ruda27, Moni&, Jus1985, Sylka, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaj spokoj, cora Ci sie udala ze hoho
Ale najwazniejsze ze zdrowapowiem szczerze ze pierwszy raz slyszalam o tym zeby pacjentka wychodzila z gabinetu i wchodzila
niezle!
Teraz mozesz spokojnie spac! A Zuzia piekne imieMadzikovy, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobitki!
Ale wczesnie sie obudzilam, durnoty mi sie snily..
Kamila moj synek jest wiekszy o tydzien i 1 dzientzn tutaj tak licza i termin na 29.07 ale slucham lekarza z pl i na 31.07 mowie ze mam
Dzisiaj zaciskamy kciuki za Kasienke i na wiesci bedziemy czekac
Macca gratuluje polowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 06:38
Macca, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny! Ruda ja tez mialam takie dziwne sny...a jeden zapadl mi w pamiec urodzilam chlopca i nazwalam go Oskar:P a w tym snie ten porod byl tak szybki i tak bezbolesny ze stwierdzilam ze tak to mozna rodzic:P
Kasienka trzymamm kciuki za Was dzisiaj:)
mam nadzieje ze moje slonce jutro ustawi sie tak, ze bedzie wszystko dobrze widac i nie bedzie sie ze mna bawilo w kotka i myszke:P
dzisiaj kolejny dzien kurowania sie. na razie nie jest zle, mam nadzieje ze sie nie pogorszy.
Ruda27, Kajoni, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kobietki Moje!
Mój mąż obudził mnie o 1 w nocy bo on cyt" już nie może wytrzymać że się do mnie nie odzywa i przeprasza za swoje zachowanie. .." o 1 w nocy-myślałam że go ......
Potem razem zasnelismy-heh po co mi funduje takie jazdy-a ja w ciąży przeżywam wszystko jak leci!!!
Ale wygrałam-nie odezwałam się pierwsza
Miłego Laseczki, lece do pracy a padaaaaaaRuda27, Macca, Niebieska, Camille87, Kajoni, Jus1985, Sylka, Madzikovy, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to brawo dla Twojego męża, że się w miarę szybko ogarnął, Quendi
. Od razu humor lepszy, co?
Moni&, no to ciekawa jestem czy ten Twój sen to taki raczej proroczy?Ty jeszcze nie wiesz czy będzie synek czy córeczka u Was? No, a łatwego porodu to już Ci/nam wszystkim życzę
Ruda, widzę, że u Ciebie tak samo sny zakręcone jak i u mnie... Jakbym się czegoś nawąchała przed snem, hehe...
Kurde, teraz mnie zbiera na sen. Ale tak mi szkoda dnia. Może sobie kawusię strzelę? Dawno nie piłam... MniamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 07:38
Moni&, Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macca, na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że prawdopodobnie chłopiec, ale mam sie jeszcze nie nastawiac. Zreszta sam stwierdził, że maluszek taki ruchliwy i mógł pomylic jego genitalia z pepowina:P Dlatego czekam niecierpliwie na jutro, bo jutro mam nadzieje dowiem sie juz na 100%
ja tez kawy nie piłam w zasadzie od początku ciąży, pije inke codziennie i to mi wystarczaMacca, ładne imie dla córeczki wybrałas:)
Macca, Camille87, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]