Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
My juz po sniadanku,zaraz sie szykuje bo musze isc do szpitala po wypis i po zwolnienie. No i pozniej do gina zadzwonic umowic sie na wizyte.Moze mnie zapisze na dzisiaj ale watpie...bardziej na przyszly tydzien bo w weekend nie przyjmuje.
Troszke was nadrobilam. Co do karmienia piersia to ja tez jestem raczej wstydliwa i nie wyciagnelabym cyca na wierzch,raczej bym sie oslonila pieluszka tak jak mowicie albo poszukalabym jakiegos ustronnego miejsca. Kiedys jak bylam w kosciele to babka co stala przedemna normalnie wyciagnela piers i zaczela karmic podczas mszy.To bylo lato,bylo goraco. Ja na jej miejscu wyszlabym z kosciola i karmilabym na zewnatrz.
Ninkapa a co sie wlasciwie dzieje z twoim malenstwem?Przepraszam ale nie jestem jeszcze na biezaco.
Mila a Ty na jakie czekasz wyniki?chyba tez mi cos umknelo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 10:38
Jus1985, MILA, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille widze ze zmienilas imie synka
Moj brat ma na imie Jakub i powiem Ci ze Jakuby to sa straszne lobuzy
nawet jak bylam w szpitalu to polozne tez to mowily
Ja nie mam jeszcze szpitala wybranego. Zastanawiam sie pomiedzy dwoma. Ten w ktorym teraz bylam znajduje sie praktycznie ma moim osiedlu wiec mam do niego zabi skok. Nie moglam narzekac na polozne czy pielegniarki-byly bardzo mile. Tylko jedzenie beznadziejneale dalo sie przezyc. Dziewczyny z pokoju fajne,TV za darmo-nawet mi sie tam spodobalo
A drugi sie cieszy troche lepsza opinia ale nie ma w nim oddzialu noworodkow i intensywnej terapii. W tym pierwszym jest. Takze sie jeszcze zastanawiam.
Dziewczyny czy Wy juz wszystkie jestescie po badaniach polowkowych ??Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Jus dzięki kochana
Magduś ja czekałam na ostateczne wyniki amniopunkcji. Już je mam, ale w związku z tym że wyszła z nich nieprawidłowość to dzisiaj mam połówkowe i konsultację.także czekam bo idę o 19.00
Mam nadzieję że u ciebie wszystko dobrze.
Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
hej kochane:) wygrzebalam starego lapka I wpadam na chwile:) patrzac po pieknjej liscie wydaje mi sie ze jest wiecej cipeczek niz pisiorkow
albo to zludzenie , tak czy siak wszystkim mamusiom serdecznie gratuluje jeszcze raz!!!
Camille87, MILA, Magda2013, Sylka, celia, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Ale się wkopałam.. Zgodziłam się pracować jutro i muszę wstać o 5 bo na 6 do pracy
Dzisiaj też mam wizytę o 14, ale u rodzinnego, więc bez usg. A przedtem idę do urzędu w sprawie rozliczenia podatku. Już widzę jakie będę miała ciśnienie u lekarza
Co do karmienia w miejscu publicznym - też się nad tym zastanawiałam, ale myślę, że życie samo zweryfikuje wszystkoCamille87, MILA lubią tę wiadomość
-
witajcie Słonka:)wczoraj przejechalam 450km dlatego dzis na spokojnie czytam sobie co u Was..
co do karmienia to ja raczej jestem z tych wstydliwych..wiec wybiore napewno miejsce ustronne i oslonie sie tymbardziej:)
trzymam kciuki Aggie zeby wszystko bylo ok,a napewno jest:*wogole emocje to cos co musimy z siebie wyrzucac,bo ich nadmiar prowadzi do nieciekawych efektow..zatem placzcie, smiejcie sie, tupcie nogami..MILA, Sylka, celia, Aggie, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny