Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW koncu sie tu tloczniej zrobilo
Kamila milego spacerku
Hej mika
Sylka powodzenia w urzedzie i u lekarza
Ja jeszcze w pizamie, ale przynajmniej juz poscielilam lozkoniedlugo sie ogarne, zawsze sie ociagam bo codziennie myje wlosy rano i strasznie mi sie tego robic nie chce
Sylka, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilka mnie też mdli od czasu do czasu. Dzisiaj jakoś się uspokoiło na szczęście zobaczymy na jak długo
Namòwiłaś mnie na spacer więc się szykuje i lece. Pewnie już dzisiaj się nie pojawię więc miłego dnia, wieczora i sobotyCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Ruda codziennie włosy myjesz?
Ja od kąd jeatem w ciąży to mogłabym nie myćwogóle się nie przetłuszczają
na szczescie mam krotkie, ale i tak mi sie myc nie chce.. Czasami odpuszczam, ale to wlasnie jak teraz co na l4 jestem.. Do pracy nie zdarzylo mi sie nie umyc.. Mniej sie przetluszczaja, ale jednak
-
nick nieaktualnyMnie pierwszy raz tak zemdlilo
moze za duzo namieszalam bo zjadlam kanapki z serem potem wypilam kawe zjadlam jogurt i popilam magnezem rozpuszczonym
Dobrze Mila pospaceruje za Ciebie
Daria ja tez kiedys mylam codziennie wlosy i ukladalam na szczotke masakra! Teraz myje co trzy dni -
nick nieaktualny
-
Ja też myje co 3 dni, ale nie często układam na szczotke bo już mam włosy do pasa a do porodu to chyba po kolana będą
już mi się nie układają i szybko opadają bo dużo ich mam i ciężkie są. Ale M nie pozwala mi podciąć nawet
bo nie wiem czy znacie te przesądy
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus wspolczucia :Ja za to zapuszczam, teraz moja dlugosc jest okropna! Nie ukladaja sie
ale do porodu chce miec ciut dluzsze, wlasnie ze wzgledu na pobyt w szpitalu i niemoznosc mycia
to przy dluzszych jakos sie je ulozy, bo krotkie to po wstaniu sa jak po uderzeniu pioruna
pewnie po porodzie bede scinala, podobno wlosy bardzo wypadaja.. Bede lysa
Ciekawa jestem Twoich wlosow Jus -
Aggie mocno tulę i wspieram, będzie dobrze !!!
I tak jak napisała Niebieska urodzisz zdrową córeczkę
Mika a Ty możesz w środę się spotkać w środę?
Dziewczyny ja mam długie włosy i niestety też codziennie myję. Do pracy nie ma opcji bym wyszła w dwudniowychCzasem jak wiem, że nigdzie nie będę wychodzić następnego dnia to robię sobie wolne, ale to rzadkość
Ja myję zawsze wieczorem i często w mokrych idę spać, więc w zasadzie nie jest to specjalnie uciążliwe
Miłych spacerkówA ja już ostatni dzień w pracy !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 11:36
Ruda27, Jus1985, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
kurde prąd mi wyłączyli ;/ dopiero co włączyli
hej Mika , Sylka
Co do mycia włosów to myje co kilka dni, nie przetłuszczają mi się jakoś strasznie, ale mam długie a położyć się z mokrymi nie moge za bardzo bo mi się w ogóle nie układają potem.Sylka, Camille87, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
hej... niestety u mnie lepiej nie jest do silnych wymiotów doszła gorączka... w nocy to jakiś koszmar był... co godz wymioty i taki ból żołądka że gotowa byłam do szpitala jechać...
teraz leżę pod kroplówką i modlę się by mi przeszło bo jak nie dadzą mnie na oddział...
Mila wpadłam tylko napisać że mocno trzymam kciuki ...Camille87 lubi tę wiadomość