Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila przytulam
ja bym chciała pożegnać bliską osobę. Może spytaj dzisiaj na wizycie czy są możxe jakieś proszki uspokajające dla kobiet w ciąży.
Positive zdrowiej, uważaj na siebie
Dzisiaj rano myślałam od Miriam chciałam nawet zajrzeć na jej wykres bo od niej dostałam ziółka być może po których udało mi się zajść w ciążeamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:
Przedstawiam Zoje przyszła na świat o 11:55 3900g 54 cm.
Bolało jak cholera skrócony opis porodu w pamiętnikuCamille87, celia, Ruda27, pekinka82, Niebieska, Moni&, Sylka, MILA, positive, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO super juz napisala ze urodzila
ale fajnie!
Co do pogrzebu, kazdy by chcial pozegnac bliska osobe,. Ale w naszym stanie nie jest taki stres wskazany.. Kazdy znosi wszystko po swojemu, ja wiem ze mna by to wstrzasnelo.. Bym plakala caly czas.. Czytalam duzo o tym, i moze doprowadzic to do wczesniejszego porodu,mdo powiklan roznych.. Dlatego posluchalam meza i mame i na pogrzeb nie pojechalam
Moze niech Mila sporbuje, jak bedzie zle z nia to wroci do domu.. -
nick nieaktualny
-
Positive trzymaj sie
ja tez wlasnie wrocilam ze szpitala.
Mila przykro mi z powodu smierci Twojego tesciatez slyszalam ze ciezarne nie powinny isc na pogrzeb ze wzgl. na duzy stres ale o zabobonach nie slyszalam. Bardzo Ci wspolczuje takiej sytuacji.
Cleo a mi wlasnie fb zamula jak cholera
Dziewczyny odebralam wypis ze szpitala i okazalo sie ze mam ciaze zagrozona przedwczesnym porodemmusze duzo wypoczywac w takim razie. Dostalam tez duphaston 3x1.
Ide dzis na 15 na polowkowe. Mam nadzieje ze bedzie ok bo na wypisie mam wszystkie wymiary dzidzi(sa w normie) i wage-wazy 429gPotem napisze reszte. No i mam nadzieje ze dostane jakies zdjecie bo ostatnie mam z 4.02
3majcie kciuki. Bede pozniejPa
Ruda27, Camille87, pekinka82, amela, celia, Sylka, MILA, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja siostra bedac w ciazy z synkiem tez nie pojechala na pogrzeb cioci tylko ze ona mieszkala w gdansku a pogrzeb byl w warszawie wiec oprocz stresu dochodzila tez podroz..
To jest osobista sprawa kazdego, mysle ze jesli Mila zostanie w domu nikt jej tego za zle miec nie powinienMagda2013, celia, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia no to musisz teraz na siebie uwazac i odpoczywac.. Napewno nie martwic sie niczym!
Powodzenia na polowkowym! Czekamy na wiesci i zdjecieobys dostala!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 14:22
Magda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Miluś trzymam kciuki za wizytę oraz składam najszczersze kondolencje.. Całuje:*....
Dziś idę na picolo do znajomych nareszcie bo już się stęskniłam za wypadami i troszkę się pośmieje:)Ruda27, Magda2013, Camille87, pekinka82, celia, Sylka, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mila bardzo mi przykro spowodu utraty tescia...zrobisz jak ci sumienie nakazuje i oczywiscie Twoj stan wewnetrzny.....
Positive zdrowa daj znac jak twoj stan
Magda a dlaczego masz ciaze zagrozona i w ogole?
wlasnie niedawo mlodego odebralam z przedszkola i za niedlugo bo o 15 ide po starszaka
jakos mam ogromnego lenia zreszta jak codzien i nic mi sie nie chce robic
Paulinka wszystko ok bo znowu sie nie odzywasz?
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Hahaha zmienilas Ruda..wczesniej bylo Kasienka haha ale sie usmialam
ale sie duzo nie pomylilas..na drugie mam Kasia
przez awatara
Ty to masz okoCamille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziu to ściskam kciuki i czekam na dobre wieści
Jej dziewczyny, tak sobie powchodziłam na kwietniowe mamusie ... u nas też tak będzie, po kolei będziemy znikać na porodówkęNaprawdę jakoś to takie odległe mi się wydaje, a przecież czas pędzi
Jakoś czuję się kompletnie nie przygotowana, dobrze, że od maja zaczynam szkołę rodzenia
Paulinka baw się dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 14:36
pekinka82, mala_mi, Magda2013, Lanusia93, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość