Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wlasnie tez sie tego obawiam ze ten czas tak szybko przeleci i ani sie nie obejrze a juz bedzie lipiec i bede pedzic na porodowke
musze meza pogonic z remontem pokoiku!
Ja do szkoly rodzenia sie nie zapisujei bez niej urodze hehe
Ruda27, Lanusia93, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
A mi się wydaje że tak szybko zleci że się nawet nie obejrzymy a już będzie lipiec
ehh aż się wzruszyłam jak zobaczyłam Zoje
To takie magiczne...
celia, Moni&, Camille87, mala_mi, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJa czytam pamietnik Miriam.. Jej takie wyczekiwanie jest masakra.. Ja bym chciala przed terminem urodzic, ale juz zeby ciaza donoszona byla
Do szkoly rodzenia chce isc, mam nadzieje ze beda miejsca jak sie zglosze za 1,5 tygodnia..Camille87, amela, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja bym tez chciala przed terminem tak tydzien urodzic:P ale w lipcu juz bedzie stres przed porodem. moj kuzyn ma urodziny 31 lipca to siw smieje ze jeszcze bedzie porod odbieral:P
Miriam juz jest szczesliwa mamusia, jej jakie to wzruszajace:)amela, Ruda27, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyJa mysle Amela ze napewno sie cos przyda
U nas przynajmniej jakies cwiczenia sa do tego
Od 17.07 juz mam ciaze donoszona.. Takze bede sie starala i dzialala zeby poszlo szybciej..
Caly czas mysle o miriam.. My za 4 miesiaceMoni&, Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Ja mysle Amela ze napewno sie cos przyda
U nas przynajmniej jakies cwiczenia sa do tego
Od 17.07 juz mam ciaze donoszona.. Takze bede sie starala i dzialala zeby poszlo szybciej..
Caly czas mysle o miriam.. My za 4 miesiace
Za niecale 4 miesiaceRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
MILA bardzo mi przykro z powodu Twojego teścia, składam najszczersze kondolencje. Co do pogrzebu - zrób jak Ci serducho podpowiada. Ja osobiście bym poszła na pogrzeb, bo nie mogłabym sobie wybaczyć, ze nie pożegnałam się ten ostatni raz. Ale to zależy tylko od Ciebie i od Twojego samopoczucia. Zapytaj dziś lekarza co o tym myśli :*
Magda trzymam kciuki za połówkowe, pewnie już jesteś w gabinecie
Positive jak się czujesz? Jesteś w domku?
Ja wróciłam od lekarza, zbadali mocz krew... Zastanawiam się co za badanie krwi mi robią - już drugi raz brali krew z palucha, ale nigdy nie kazali mi być na czczo... Zresztą ciężko byłoby być o godz. 14 na czczo...
Nie wiem...
Synek rośnie, serduszko 136 uderzeńBardzo się zdziwiłam gdy lekarz mierzył macicę i pokazał mi, że dno macicy znajduje się już 3 palce nad pępkiem. Myślałam, ze jest o wiele niżej..
Ogólnie pozytywniemala_mi, amela, Ruda27, Camille87, Camille87, Niebieska, pekinka82, celia, Magda2013, Moni&, positive, Lanusia93, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:Sylka gratuluje udanej wizyty
Ja też bym chciała urodzić wcześniej:) a od którego tygodnia ciąża jest donoszona ?
Sylwia gratuluje wizyty
Ja macice wyczuwam jakos na rowni z pepkiem, a wiem ze wyzej powinna byc..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 15:30
Sylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wyczuwalam macice jak ki stwardniala wiec czulam obrysy ale teraz to mi ciezko wyczuc
Jedynie po kopniakach wyobrazam sobie gdzie jest dno ale na pewno sporo nad pepkiem i u Ciebie Daria tez na pewno tak wysoko jest
Quendi robisz smakatez bym zjadla golonkeee
Sylka super ze wszystko ok z dzidziaRuda27, Dodi lubią tę wiadomość