Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni ja czuje różnie małą a często w dwóch miejscach naraz na dole i na górze
Kamilka też myslałam nad drzemką pogoda taka śpiąca, ale wziełam się za obiad i tak stoje narazie przy garach
Kajoni powodzenia na wizycie !
To już na prawde nie wiadomo jak to jest z tą dietą przed glukoza...
a myślicie że jak pójde w ten czwartek to będzie 17.04 a wizytę mam 28.04 to nie bedzie za długo ?Camille87, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
u mnie fasolowa- eksperyment
ale dobra wyszła, taka łagodna- mąż pewnie powie, ze się nie najadł
Quendi może twój maluszek ma inny temperament, jest spokojniejszy i delikatniejszy. Mój to strasznie często kopie, czasem mocniej czasem słabiej. Niezależnie od tego, co robię. Nawet jak w pracy jestem lub jak projektuję
Tak myślę, że czort z niego będzie. A Ty będziesz miała aniołkaRuda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Quendi to pewnie dlatego ze masz lozysko na przedniej scianie nie czujesz ruchow. Jak lezalam w szpitalu(juz to wczesniej pisalam) to lezaly ze mna dziewczyny-jedna 38tc i druda 36tc. To ta w 38 tc przez godzine naliczyla 40 ruchow a ta w 36 tc nawet nie 10 a z dzieckiem bylo wszystko w porzadku. Po prostu tez miala lozysko na przedniej scianie i byla troche przy kosci dlatego slabiej czula ruchy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:36
-
nick nieaktualnyAmela mysle ze nie bdzie za pozno, w koncu wazne zeby to zrobic. Chyba ze wyniki beda zle, ale tak napewno nie bedzie
My jednak nie bedziemy szly, znowu leje.. Dupiata pogoda
Ja nie umiem powstrzymac sie od jedzenia, zwlaszcza ze mam tak, ze jak wiem ze nie moge to tym bardziej mi sie chce...
Quendi to juz miedlugo zobaczysz swoje malenstwonapewni jest dobrze, staraj sie wsluchac w cialo jak lezysz po jedzeniu..
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia mnie tez roznie kopie tam bardzo nisko rowniez
Amelka mi sie wydaje ze nie za pozno bo obciazenie glukoza albo jest w normie albo nie i mysle ze jak wyjdzie Ci pozytywny wynik to on sie nie zmieni w ciagu kilku dni czy tygodniMoni&, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niebieska-moj tak samo zawsze gada
Nie wiem ile juz mu nakladac zeby byl najedzony
Moni czasem czuje i na dole i na gorze i w dwoch miejscach na raz. A wczoraj i dzisiaj poczulam zupelnie z boku na wysokosci lini pepka- moze tam miala nozkeMoni&, Camille87, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
Amelka napewno nie bedzie za pozno, bo chodzi o pozytywny wynik, tak jak Kamilka pisala, nie zmieni sie w ciagu kilku dni.
Mika pewnie dlatego ze masz lozysko na przedniej scianie. ale za pare tygodbi ruchy juz bedziesz czuc na 100% !uszy do gory:)
amela lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamela wrote:Dziewczynki czyli musze ograniczać słodycze i jesc dużo owoców i warzyw ?
No wlasnie niekoniecznie bo owoce tez maja cukier - idac tym tropem.
Jedz normalnie racjonalnie bez slodyczy, wynik powinien byc miarodajny a jak nagle zmienisz diete na trzy dni przed badaniem to bedzie?
-
o matko ale ludzie mają smaki
Czyli ogólnie lipa, a mleko ? może chociaż płatki albo owsiankę bede jadła
Masz rację Kamilka bede jadła normalnie tylko ograniczę słodycze. A ja dziś robie naleśniki i czym mam je zjescWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:56
Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamela wrote:o matko ale ludzie mają smaki
Czyli ogólnie lipa, a mleko ? może chociaż płatki albo owsiankę bede jadła
Masz rację Kamilka bede jadła normalnie tylko ograniczę słodycze. A ja dziś robie naleśniki i czym mam je zjesc
Haha o to jest pytanienajlepsze sa z dzemem hihi
A mleko jest ok.. mysle ze jesli ktos ma cukrzyce ciazowa to wynik bedzie ewidentnie na to wskazywac a jedzenie slodyczy 3 dni przed badaniem nie zaburzy tak wyniku ..
Poza tym poziom insuliny wzrasta o kazdym posilku nie tylk po slodyczach..
Ja sie zastosuje do rady Magdy - nie jesc na 8-14 godIn przed badaniem i poziom cukru powinien byc miarodajnyale to moje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 15:02
amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość