X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria usg 29 kwietnia a lekarz 6 maja...

tb736iyeli5hckvm.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni ja czuje różnie małą a często w dwóch miejscach naraz na dole i na górze :)
    Kamilka też myslałam nad drzemką pogoda taka śpiąca, ale wziełam się za obiad i tak stoje narazie przy garach :D
    Kajoni powodzenia na wizycie !
    To już na prawde nie wiadomo jak to jest z tą dietą przed glukoza...
    a myślicie że jak pójde w ten czwartek to będzie 17.04 a wizytę mam 28.04 to nie bedzie za długo ?

nick nieaktualny, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • amela Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi to pewnie dlatego jeszcze słabo czujesz ruchy ale ja wierze że niebawem poczujesz solidnego kopniaka <3

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie fasolowa- eksperyment :) ale dobra wyszła, taka łagodna- mąż pewnie powie, ze się nie najadł :P

Quendi może twój maluszek ma inny temperament, jest spokojniejszy i delikatniejszy. Mój to strasznie często kopie, czasem mocniej czasem słabiej. Niezależnie od tego, co robię. Nawet jak w pracy jestem lub jak projektuję :)
    Tak myślę, że czort z niego będzie. A Ty będziesz miała aniołka :)

nick nieaktualny, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi to pewnie dlatego ze masz lozysko na przedniej scianie nie czujesz ruchow. Jak lezalam w szpitalu(juz to wczesniej pisalam) to lezaly ze mna dziewczyny-jedna 38tc i druda 36tc. To ta w 38 tc przez godzine naliczyla 40 ruchow a ta w 36 tc nawet nie 10 a z dzieckiem bylo wszystko w porzadku. Po prostu tez miala lozysko na przedniej scianie i byla troche przy kosci dlatego slabiej czula ruchy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:36

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela mysle ze nie bdzie za pozno, w koncu wazne zeby to zrobic. Chyba ze wyniki beda zle, ale tak napewno nie bedzie :)
    My jednak nie bedziemy szly, znowu leje.. Dupiata pogoda :(
    Ja nie umiem powstrzymac sie od jedzenia, zwlaszcza ze mam tak, ze jak wiem ze nie moge to tym bardziej mi sie chce...

Quendi to juz miedlugo zobaczysz swoje malenstwo :) napewni jest dobrze, staraj sie wsluchac w cialo jak lezysz po jedzeniu..

celia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia mnie tez roznie kopie tam bardzo nisko rowniez :-)

Amelka mi sie wydaje ze nie za pozno bo obciazenie glukoza albo jest w normie albo nie i mysle ze jak wyjdzie Ci pozytywny wynik to on sie nie zmieni w ciagu kilku dni czy tygodni :-)

Moni&, amela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ja tez tak mam :-( im bardziej wiem ze nie powinnam tym mocniej mi sie chce...

nick nieaktualny, celia lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska-moj tak samo zawsze gada :D Nie wiem ile juz mu nakladac zeby byl najedzony :D

Moni czasem czuje i na dole i na gorze i w dwoch miejscach na raz. A wczoraj i dzisiaj poczulam zupelnie z boku na wysokosci lini pepka- moze tam miala nozke :)

Moni&, nick nieaktualny, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelka napewno nie bedzie za pozno, bo chodzi o pozytywny wynik, tak jak Kamilka pisala, nie zmieni sie w ciagu kilku dni.
    Mika pewnie dlatego ze masz lozysko na przedniej scianie. ale za pare tygodbi ruchy juz bedziesz czuc na 100% ! :) uszy do gory:)

amela lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ja bym tez tylko jadla, tym bardziej w taki dzien. nieraz jestem najedzona a dalej jem:P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki, to idę w ten czwartek, czyli już musze jeść racjonalnie ;/

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja to samo! Kurde jak tu wytrzymac caly dzien nie jedzac tego co sie chce :( dla mnie to okropienstwo :P

nick nieaktualny, Moni& lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki czyli musze ograniczać słodycze i jesc dużo owoców i warzyw ?

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele na tlc ogladam o dziwnych uzaleznieniach i dziewczyna pije lakier do paznokci od 5 lat !!!! :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila tez to ogladalam... Masakra pozmiej bedzie dziewczyna co dlubie w uchu :P
    Anitka malo owocow, bo maja cukier :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Dziewczynki czyli musze ograniczać słodycze i jesc dużo owoców i warzyw ?

No wlasnie niekoniecznie bo owoce tez maja cukier - idac tym tropem. ;-)
    Jedz normalnie racjonalnie bez slodyczy, wynik powinien byc miarodajny a jak nagle zmienisz diete na trzy dni przed badaniem to bedzie? :-)

• amela Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko ale ludzie mają smaki ;)
    Czyli ogólnie lipa, a mleko ? może chociaż płatki albo owsiankę bede jadła :)
    Masz rację Kamilka bede jadła normalnie tylko ograniczę słodycze. A ja dziś robie naleśniki i czym mam je zjesc :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:56

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kamila tez to ogladalam... Masakra pozmiej bedzie dziewczyna co dlubie w uchu :P
    Anitka malo owocow, bo maja cukier :/

no tez jest o tej co dlubie w uszach haha niektorzy ludzie to porabani sa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    o matko ale ludzie mają smaki ;)
    Czyli ogólnie lipa, a mleko ? może chociaż płatki albo owsiankę bede jadła :)
    Masz rację Kamilka bede jadła normalnie tylko ograniczę słodycze. A ja dziś robie naleśniki i czym mam je zjesc :D

Haha o to jest pytanie :P najlepsze sa z dzemem hihi
    A mleko jest ok.. mysle ze jesli ktos ma cukrzyce ciazowa to wynik bedzie ewidentnie na to wskazywac a jedzenie slodyczy 3 dni przed badaniem nie zaburzy tak wyniku ..
    Poza tym poziom insuliny wzrasta o kazdym posilku nie tylk po slodyczach..
    Ja sie zastosuje do rady Magdy - nie jesc na 8-14 godIn przed badaniem i poziom cukru powinien byc miarodajny :-) ale to moje zdanie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 15:02

amela, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 887 888 889 890 891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ