Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aggie raczej nie hehe ja tez spac dzis nie umialam i na dodatek obudzilam z takim bolem krzyza
Lanusia ja mialam taki wozek i juz wiecej nie chce nie dosc ze ciezki to jak sie skladal to caly bagaznik w aucie zajmowal wiec jak corka juz umiala siedziec to kupilam zwykla spacerowke parasolke ktora tez sie rozkladalaMoni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Ja dzis zaczelam 3 trymestraale ten czas leci... juz blizej jak dalej
Dzis musze cos posprzatac i ubrania naszykowac bo jutro komunie mamy a jeszcze dzis musze jakis wiekszy obiad ugotowac bo nam schody wejsciowe beda na budowie zalewac i panom trzeba dac jesc bo to sasiad i moj brat
Co do pasow to ja przekladam za plecami i tylko gore przekladam tak jak by byly zapiete bo jak zapne normalnie to mi przeszkadzaja na brzuchu
Miłego dniapekinka82, Moni&, Aggie, MILA, Magda2013, Dodi, Lanusia93, Kajoni lubią tę wiadomość
-
ROZMAWIAŁAM Z LEKARZEM NA TEMAT PASÓW W SAMOCHODZIE... Chciałam zaświadczenie, by w nich nie siedzieć w aucie.............ale....opowiedział mi co się dzieje z brzuchem kobiety w ciąży w czasie dużej siły szarpnięcia ( w czasie np. małego wypadku )......
WOLĘ JEŹDZIĆ W NORMALNIE ZAPIĘTYCH PASACH !!!!!!!!.........
http://parenting.pl/portal/pasy-bezpieczenstwa-w-ciazy
Moni&, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
tez sie troche naczytałam i stwierdziłam, że lepiej zapinać pasy. mniej szkody zrobi szarpnięcie, gdy mamy zapiety pas, niz uderzenie w brzuch. a wystarczy mocniejsze hamowanie. dobrze, że poruszamy tu takie tematy:)
w ogóle to witam w drugi dzien majóweczki:) jaką pogode macie? u mnie na razie słoneczko i 12 stopni, oby tylko nie padało:)
A Daria chyba nie ma jednak internetu bo sie nie odzywa:Ppekinka82 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKasienka tak jak Ty robisz z pasami to bardzo nie madrze
ostatnio w ddtvn mlwili na ten temat jesli kobieta ma tylko zapiety ten gorny pas to wcale nie jest chroniona, pekinka ma racje...
A swoja droga gratuluje 3 trymestru
Aggie mnie codziennie glod z lozka zrywaa dzis bol zoladka - czuje taki scick ale to nie boli od jexzenia raczej tylko od sciskania przez macice i inne narzady tak mi sie wydaje.. poza tym jak probuje ziewnac to mnie pluca bola tez tak macie??
Positive nie martw sie przeciez wszystko ostatnio bylo ok :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 09:05
pekinka82, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
positive, ostatnio było wszystko ok, teraz bedzie jeszcze lepiej! :*
nie mam uczucia, że mnie bolą płuca, ale wieczorem gdy sie kładą to czuje jakby mi ktos na klatce piersiowej siedział, bo mi sie ciężko oddycha.
Monia przesyłam Ci troche słonka, mam nadzieje ze dolecipekinka82 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
U nas tez zimno i barowo
no coz taki akurat urok Anglii
Camille mnie tez zoladek czesto boli, raczej tez nie wiazalam tego z jedzeniem czy z jego brakiemDzis tak mnie mdli ze jem i jem i nie moge dwoch kanapeczek skonczyc
kurcze mam peszka z tymi mdlosciami
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Hej.
Daria cieszę sie ze u Ciebie nie okazało sie nic złego, ze mogłas jechać spokojnie na majowke
Kamilka, pokój dla Kubusia masz obłędnyśliczny kolor i te mebelki
cudo
i dużo masz ubranek, ale chyba różna rozmiarowka co? Ja tez chciałam kupić takie kombinezony, ale nie wiem zupełnie jaki rozmiar ...
Sylka, cieszę sie ze Ci sie wyjazd udałna pewno odpoczelas
Lanusia, ten lekarz to rzeczywiście palant. Jak mozna było byc takim chamem. Dobrze ze jednak sa normalni ludzie i dostałas ta receptę. Widzę, ze juz masz wszystko przyszykowane na pojawienie sie Lilianki (piękne imię)przypominam ze minęło 7 miesięcy a my nie widzialysmy Twojego pięknego brzuszka
Mika, powtorzysz badanie i zobaczysz. Ja tez sie boje tej glukozy a robię w przyszłym tygodniu. Jednak definitywnie odstawilam słodycze od wtorkowej wizyty u ginekologa.
Ja juz 2 noc śpię na przystani. Kupiliśmy materac w końcu do łóżka i mozna nocowac, ale dziś sie pogoda schrzanila wiec póki co siedzę w domku. Jedny minus tego wyjazdu jest taki ze znowu pozarlam sie z teściowa. Bo oczywiście ma wolne i musiała sie przytargac. My spimy na górze ona na dole, ale pierwsza noc kompletnie nie spalam bo ona chrapie jak niedzwiedzica. Wstalam rano wkur....na maxa a ona ucieszona ze taka wyspana. Wiec jej przygadalam ze jednak nie wszyscy sie wyspali przez jej chrapanie i juz sie obrazila. Dodatkowo, ja pakowalam mojego W na ten przyjazd...przy rozpakowywaniu....ja patrzę a ona wyciąga ze swoich rzeczy majtki W, a ja sie pytam co to ma byc, a ona: bo nie wiedziałam czy wzięłas. O zesz kur... A nawet jakbym nie wzięła to co? Wiecznie mamusia mu bedzie nosić... Kiedy W mnie o cos pytał gdzie poukladalam rzeczy to ona sie ciagle wpier... I juz sie zagotowalam. A najgorzej ze moj W nie chce wyznaczyć granicy bo obrazi mamusie. Kurw...ica mnie strzela wiec sie do niej w ogóle nie odzywam. Tyle mojego... Nie zanudzam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 09:27
pekinka82, Moni&, Ruda27, Sylka, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie swieci sloneczko ale chyba jest chlodno bo moj maz byl na rybach i zmarzl teraz lezy pod kocem i pije herbatke hihi
Moni taki ucisk na klatke to ja mam jak leze na plecach ale rano jak chce gleboki oddech wziac to mnie zatyka jakby mi pluc brakowalo
A ja juz po sniadankumusialam.na szybko platki wszamac bo bym nie wytrzymala z glodu!
Aggie wspolczuje mdlosciAggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki
Wysyłamy wam wszystkim ze śląska promyki słoneczka
Ja dzisiaj jadę do fryzjeraa potem do mamy i tez pewno odezwę się wieczorkiem
Kasieńka gratulacje III trym
positive kochana nie zamartwiaj się niepotrzebnie
Kada jaki wózek zamówiłaś>>??Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
W pokoju neta nie mamy, jedynie na dole i to tylko telefon meza odbiera..
Mamy fajny pensjonat z sauna basenami itd.. szkoda ze ja nie moge korzystac
pogoda ladna, sloneczkowlasnie zjedlismy sniadanko i niedlugo idziemy nad jezioro
maly puka czesto
Co do listy to ja sie nie podejme niestety, jestem zbyt niepoukladana zeby zajac sie takim czyms.. sorki
aggie fajnie ze jedziecie na te badania i wam jessxze zwroca kase
Quendi kurde niefajnie z ta cukrzyca.. wspolczucia ja bym bez slodkiego padla
Anitka ciesze sie ze u Ciebie wyniki super!
Kamila swietnie wyglada pokoik, ale Ci zazdroszcze!
Co do pasow to ja zapinam sama gore a na tym dole siadam... nie wiem czy to dobrze ale mnie ciagnie zabardzo pod brzuchem..
lanusia ale lekarzkurde wsoolczucia..
madzia ubranka sa z h&m i c&a
Skurczy narazie nie bylo...
Odezwe sie pod wieczor albo jak zlapie wczesniej neta..
sciskam was wszystkie kochane :* milego weekendu!Camille87, pekinka82, Moni&, Aggie, Madzikovy, Magda2013, amela, MILA, Sylka, Lanusia93, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziu dziekuje :* tak rozne rozmiary mam tych ubranek ale ogolnie do kilku miesiecy max - kombinezoniki dostalam od siostry a jeden od bratowej
sa na 74 i troche wieksze
Co do tesciowej to przepraszam ale sie usmialamwidze ze nie owijasz w bawelne i prosto z mostu walisz hahahahaha
ale.tez bym sie wkurzyla na Twoim miejscu
a skad tesciowa miala majtki W?
Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamila, ja miałam taki bol, ucisk pare razy. I jak oddychalam głęboko to było jeszcze gorzej. Bol dodatkowo nasila sie przy siedzeniu. Juz opatentowalam, ze wtedy najlepiej sie położyć i przechodzi, raz w szybszym tempie raz w wolniejszym. Tez myślałam ze to od żołądka ale to taki dziwny bol. Taki ugniatajacy, wiec tez mi sie wydaje ze jak te wszystkie narządy idą do góry to wtedy jest ucisk.
Kasienka gratuluje 3 trymestruCamille87, Kasieńka:) lubią tę wiadomość