Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zaraz ide coś wszamać, bo mnie juz skręca w zołądku, a Kacperek daje czadu, wiec pewnie też głodny i kopie mamusię, żeby w końcu go nakarmiła
Madzia, współczuje teściowej i podziwiam, że mimo wszystko to wytrzymujesz. Ja z moim charakterem bym nie wytrzymała, oj wióry by leciały. i z tym, ze wzięła majtki dla synusia to przesadziła, ewidentnie zeby Ci dopiec. No i ze wybrała sie z Wami na wspólny weekend...nie potrafi zrozumiec ze tez chcecie byc sami? Ciesze sie, ze z moją tesciowa jestem w dobrych kontaktach, a jak mnie wkurzy to ja i tak wyrażam czasem ostro swoje zdanie, bo na razie musimy mieszkać razem. Gorzej jest z teściem, bo to taki "pan i władca" kazdym by chciał sobie rządzić. M sie nie odzywa w ogóle jak sie wkurzy na niego, tesciowa chce wszystko na spokojnie i jak z małym dzieckim sie z nim obchodzi a jak ja sie wkur*** to sie ze mna kłóci, ale ja nie odpuszcze, jestem wredna czasem ale bronie swojego zdania ]:->
Kamila, ja nawet jak leze na boku to tak mam, nie codziennie ale sie zdarza.
Lanusia czekamy na zdjecie Twojego brzuszka!
Co do słodyczy...ja chyba tez odstawie definitywnie bo po wczorajszych zdjeciach zauważyłam, ze tak mi w dupe poszło że nie moge na siebie patrzec, Nie mówiac juz, ze na twarzy sie okrągła zrobiłam wrrr tego najbardziej nie moge przeboleć, chce juz sierpien urodzic Kacperka i sie porządnie wziąć za odchudzanie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 09:41
pekinka82, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMadzikovy ale masz akcje z tesciowa
wspolczuje i tak pomyslalam ze ja bym chyba sie nic o wyspaniu nie odezwala do mojej
dobra jestes hehe a z tymi majtkami masakra.. powinien cos maz powiedziec
aggie wsoolczuje mdlosci
Czytalam ze od mdlosci mamy dzieci sa madrzejszebo mama jest slaba i dziecko ma spokoj czy jakos tak
ja siedze na tarasie, jest tak fajnie spokojnie
Aaa Sylwia ciesze sie ze urlop udany! Super zdjecia, wygladasz slicznie
Monis tez mam takie akcje z oddychaniempodobno pozniej bedxie gorzej, tak dla pocieszenia
Moni&, Madzikovy, Aggie, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Madziu dziekuje :* tak rozne rozmiary mam tych ubranek ale ogolnie do kilku miesiecy max - kombinezoniki dostalam od siostry a jeden od bratowej
sa na 74 i troche wieksze
Co do tesciowej to przepraszam ale sie usmialamwidze ze nie owijasz w bawelne i prosto z mostu walisz hahahahaha
ale.tez bym sie wkurzyla na Twoim miejscu
a skad tesciowa miala majtki W?
Pekinka i tu niestety masz racje.
Daria dobrze ze trafiłas na pogodę. Odpoczywajpekinka82, Moni&, Ruda27, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madzia pogadaj ze swoim mężem, niech on to załatwi z mamusią, bo jak Ty zaczniesz ingerować to wyjdziesz na tą "złą żonę".
Hehe Daria, fajne pocieszenie:P A jeszcze wczoraj ciotka mnie pocieszyła mówiac, że bede miała ciężko przez lato, bo najgorsze są ostatnie tygodnie i jeszcze upały do tego heheDamy rade:)
Madzikovy, Ruda27, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kurcze Madzikovy wspolczuje, przepraszam, ale z tymi majtami sie usmialam
no ja pierdziele
wspolczuje :*
Ruda mam nadzieje ze masz racje lolmoge jeszcze troche pocierpiec
byleby moje sloneczko bylo ok
no i duzo nam nie zostalo
Przez ta pogode to nawet koty mi chodza jak zombiMadzikovy, Moni& lubią tę wiadomość
-
A ja jej powiedziałam ze chrapie jak niedzwiedzica bo po akcji z gaciami i wtracaniem sie, a jeszcze nieprzespana nocą... Juz nie wytrzymalam, ale to nie koniec...bo jeszcze mi wpier...mojego tatusia do wyra, a ona spała z synkiem. Zaprosiła mojego ojca na przystań, a ze mieli rano jechać na ryby to go namówiła żeby został bo po co do domu wracać - a wypili z moim W flaszkę (a moi rodzice sie poklocili wiec mamy nie było). A ze tu sa 2 łóżka wiec ona z moim ojcem spać nie bedzie. A ja w ciazy, 28 lat i kur..z ojcem w jednym łóżku. Ja pier... Juz byłam zagotowana na nią i po prostu wybuchlam.
Monia ja właśnie tez nie owijam w bawełnę bo nie będę sie gryzc w sobie. Wiec wale prosto z mostu czy sie to komuś podoba czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 09:52
Moni& lubi tę wiadomość
-
Moni, pogadam jak bedzie odpowiedni moment. Zostaniemy sami. Postawie go pod murem. Albo wóz albo niech spada do mamusi. Za chwile będziemy mieć dziecko a ta mu kur...majtki nosi.
Aggie wcale sie nie dziwie ze sie uśmiałas, bo tu trzeba sie śmiać z jej głupoty. Tym bardziej ze juz od 4 lat z tesciami mieszkamy, a ona pieprzy, ze nie chce sie wtrącać.pekinka82, Aggie, Moni&, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia masakra te akcje z nia... wspolczuje.. jak to piszesz tez sie smieje ale jakbym byla w tej sytuacji to o matko!
Positive kochana trzymaj sie, malutka rosnie wiec napewno jest dobrze!
Uciekam laseczki do pozniej ♡pekinka82, Madzikovy, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamila nie jest daleko ale jechaliśmy jednym samochodem, pojechaliśmy po ojca bo miał jechać tylko na grilla a ona wypalila z tym spaniem. Głupio mi było powiedzieć ojcu żeby wracał jednak do domu a mojemu W tym bardziej. Ale jak ojciec poszedł do sklepu z W w drodze na przystań to powiedziałam jej co o tym myśle.
Ruda bo to tylko osoby postronne bedą sie z jej akcji śmiać.Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamilcia, cycki to chyba jedyna część ciała, z której sie ciesze ze urosła:P Haha wreszcie "poszło w cycki"
Madzia postaw swojego pod murem i wtedy musi coś zacząć robić i stawiać sie swojej mamusi bo w koncu zacznie sie wtrącać w wychowanie Waszego dziecka i dopiero bedzie lipa.Camille87, Aggie, Madzikovy, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja chyba jednak bym spieprzala gdzie pieprz rosnie
Kolejny dzien zakupow dla babci do paczki, obysmy dzis cos w koncu dla niej kupilywczoraj pol dnia w miescie spedzilysmy i zadna nawet jednej pierdoly babci nie kupila
na dzis przygotowalysmy sobie liste wiec moze sie uda
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
Ja wczoraj bylam caly dzien na dzialce,opalalam sie,jadlam karkoweczke z grilla i leniuchowalamTroszke mnie wzielo slonce,najbardziej nos mam czerwony
Aggie dziewczyny maja racej,pomimo ze to Twoja siostra musisz sie nauczyc mowic nie. A gdyby Ciebie spotkala taka sytuacja napewno nie bylo by nikogo kto by Cie wspomogl. Tak to jestwspolczuje Ci tej ciezkiej sytuacji.
Ruda dobrze ze pojechalas do szpitala,przynajmniej nie bedziesz sie niepotrzebnie stresowac na majowce. Duzego masz juz synusia :)Udanego wypoczynku
Co do aut to ja sie wogole nie wypowiadam. W zeszlym roku moj opel ledwo przeszedl przeglad,bo po znajomosci a w tym roku chyba juz nie przejdzie. Ale i tak chcemy go sprzedac bo 2 auta to troche ciagna kasy a teraz trzeba oszczedzac
Mika-spokojnie to moze byc tylko cukrzyca ciazowa. Bedziesz po prostu na odpowiedniej diecie i bedzie okSciskam
Camilla mam pytanie odnosnie Twojej wanienki- jaki to rozmiar?
Pokoik super,tez mialam taki kolor na scianie mimo ze to chlodny kolor ja sie w nim dobrze czulam ale po 6 latach juz mi sie znudzil,tak jak wczesniej juz pisalam
Lanusia faktycznie...palantjedo obowiazkiem jest wypisanie recepty a nie prawienie Ci kazan..dupek.
Ja sie dzis obudzilam o 4:50 i chyba poltorej godziny sie meczylam zeby zasnac,jeszcze Maja mnie kopala to juz wogolepotem zasnelam jakos i sie obudzilam przed 9 i znowu corcia fikala
Pasy tez zapinam ale ostatnio mnie brzuch rozbolal i je odpielamkobiety w ciazy moga ale nie musza zapinac. Moj kuzyn mial kontrole drogowa przez policje a jechal z kuzynka w ciazy i ona nie miala pasow zapietych i nic sie policjant nie przyczepil do tego. Jak jade z mezem i on kieruje to sie zapinam ale luzuje sobie zawsze pas na brzuchu.
Positive-powodzenia
Camille- ja mialam taki bol ! bolalo mnie przy wzieciu glebokiego oddechu i jak uciskalam powyzej pepka, ale nizej niz sa piersi. Mialam wtedy akurat wizyte,pytalam gina-mowil ze to sa normalne bole. Na szczescie juz mnie to nie boli a bolalo chyba 4 albo 5 dni
Madzia ale akcja z tesciowano ale matki juz takie sa...cale zycie dbaja o swoje dzieci.
Kada fajny wozeczekCamille87, Moni&, Ruda27, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam jeszcze pytanie co do tej czkawki naszych malenstw. Co ile czujecie te podskakiwania?
Bo ja czuje takie delikatne ruchy wewnatrz brzucha i co 1 sek. ale jak maz przylozyl reke to on nie czul zadnych ruchow tylko ja czulam to wewnatrz. To moze byc ta czkawka?amela, Moni& lubią tę wiadomość
-
Hej hej
U mnie dziś pogoda do bani, zimno i raczej pochmurno ;/
Daria super ze wyjazd sie udalciesze sie ze Natanielek kopie moja Nelka dzis tez duzo kopie
Madziu współczuje sytuacji z teściowa, nie rozumiem po co to tak sie wtrącać w życie innych !?
Kasiu gratuluje III trymestru
Co do pasow to ja zapinam. Moja koleżanka miała wypadek w 3 miesiącu ciazy i gdyby nie zapięte pasy to nie wiadomo jakby to sie skończyło, na szczęście ciąże donosiła bez większych komplikacji ;)także lepiej zapinać
Madziu mi tez trochę nosek sie spiekł, choć uciekałam przed tym słońcemMoni&, Magda2013, pekinka82, Madzikovy, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny