X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole to wszystko jest takie dziwne ale jakze piekne - ze jest we mnie maly czlowiek, siedzi sobie w brzuchu, bawi sie pepowina i kopie ;-) <3

pekinka82, MILA, Dodi, Moni&, Ruda27, Magda2013, Lanusia93, positive lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...Bo NOWE ŻYCIE JEST PIĘKNE :)

kada24, MILA, Dodi, Camille87, Moni&, Magda2013, Lanusia93, positive lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciasto sie piecze a rybka z warzywami na obiadokolacje czeka w kolejnosci :)

Moni& lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• kada24 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to robie wam smaka :P :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6ba33689c90.jpg

Dodi, MILA, Camille87, Moni&, Ruda27, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• MILA Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już w domu.

Byłam jeszcze w Lidl'u i dostałam takiego smaka na chałwę że pożarłam ją własnie he he he :-) i tak sobie jeszcze myślę co by tu jeszcze wszamac :-D

kada24, Dodi, amela, Camille87, Moni&, pekinka82 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milus mnie dzis za to naszlo na gruszki, takie pycha :) a w lodowce jeszcze czekaja na mnie ogoreczki kwaszone :)

MILA, Camille87, Moni&, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To z dobrych rzeczy dzis : udalo mi sie zalatwic zwrot podatku, na koniec miesiaca powinnam dostac wyrownanie :)

Z zlych rzeczy: Nadal nie przyszly mi meble dla corci :( siostra przyszla do mamy zaryczana, ze jest jeszcze gorzej finansowo niz mysleli (ten jej nie dostal pelnej wyplaty, nie wyplacili mu za urlop) no i mi nic nie odda w tym tygodniu :( Mialam z mama zamawiac posciel dla Malej (mial byc prezent od babci) ale zrezygnowalam bo mi sumienie nie pozwala :( I przyszedl mi rachunek za prad za 3 miesiace (jak zawsze) i nie mam zeby go zaplacic bo siostrze pozyczylam wczesniej a nigdy nie pamietam kiedy ma przyjsc rachunek :( CZyli ja jestem w dupie ;( jestem zmeczona psychicznie tym wszystkim, a nie powiem oddaj bo nie ma, a dziecku od buzi nie odejme :( tylko ze teraz nawet na sobie musze oszczedzac ;( sorry dziewczyny, wiec co o tym wszystkim sadzicie, ale musialam sie chociaz "wygadac" a mojemu juz sie wyplakalam...

Wszystko kreci sie tylko wokol niej...

MILA lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie dlatego my mamy na wszystko direct debit co do twojej siostry troszke nie rozumiem bo przeciez tutaj sa takie benefity ze az mi sie nie chce wierzyc ze jej nie starcza szczegolnie jak maja dziecko poza tym cale zycie nie moze na tobie zerowac bo ty tez bedziesz miala corke i co wtedy sobie i swojej rodzinie odmowisz bo siostra w potrzebie ja rozumiem sa czasami kryzysowe sytuacje tez raz bylismy w dolku ale to nie moze notorycznie sie powtarzac nie mowie ze w uk na benefitach mozna wyzyc itp bo moj maz pracuje okolo 60 h tyg i jeszcE splacamy hipoteke w pl wiec tez nie jest rozowo ale mamy na dobre zycie i jeszcze zeby do pl pojechac na wakacje skoro ina taka nie jest odpowiedzialna to niestety musi dostac po dupsku zeby miec nauczke i rozsadniej gospodarowac pieniedzmi takie jest moje zdanie

Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 09:10

MILA, Aggie, Moni&, Dodi, Ruda27, Magda2013, Lanusia93, pekinka82, positive lubią tę wiadomość

• Quendi Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!
    Od dwóch dni mam doła...nawet nie wiem dlaczego. ..
    Kłoce się z mężem, tyle pada przykrych słów że potem płacze po kątach. Dzisiaj moj mąż to już przeszedł samego siebie ze złością. ..nie chce nawet tego pisać. Bardzo mi ciężko i po prostu chciałam się wygadać....:'''-(

Głaszcze mojego synka i żyje dla niego...nie ważne co się stanie w moim życiu, żyje dla niego.

tb736iyeli5hckvm.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi kurde przestań się dolowac no!!!! słuchaj ja wiem ze ciąża to też burza hormonów, ale może zastanów się ile w tym jest twojej winy. może.po prostu przesadzasz a twój mąż juz czasem nie wytrzymuje. Wiem ze w takich sytuacjach jest sporo naszej winy, dlatego postanowilam ci to napisać, no chyba ze problem ma inne, nieznane nam dno :-S
    .

Aggie, Quendi, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miluś :-* spróbuje

Wiem że też wina leży po mojej stronie...z hormonami nie wygram.

MILA lubi tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi zgadzam sie z Mila - u mnie tez wszelkie klotnie wynikaja z mojej winy (ja jestem tego swiadoma) bo ja sie strasznie marudna zrobilam, mam bzika na punkcie czystosci i maz mi ciagle powtarza ze sie czepiam i jecze :/ niestety to jest silniejsze ode mnie ale czasem sie powstrzymuje...
    Czasem warto odpuscic dla zdrowia wlasnego i innych.. :-)

Quendi, Dodi lubią tę wiadomość

• Quendi Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy dużo problemów na głowie-kasa, mieszkanie...nawet nie mam gdzie wstawić łóżeczka. ..ech trudno mi czasami, , proszę go żeby mi odpuscil-ale jest odwrotnie. Ja jestem świadoma swoich "humorkow" w ciąży, potrafie się przyznać do tego. Nic na to nie poradzę że nie umiem w sytuacjach dla mnie trudnych powstrzymać płaczu.

Aggie lubi tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi, ja powiem tak, my sie nigdy ale to nigdy (pewnie nikt nie uwierzy) nie klocilismy z moim, odkad jestem w ciazy zdarzylo sie juz powiedzmy kilka razy :P i wiem ze to moja wina tak jak pisza dziewczyny, czasem wkurza mnie to nawet bardziej, na szczescie moj rozumie, i zaraz przyleci przytuli pocaluje i stara sie zalagodzic sprawe, ale tez nie zawsze, bo jest tylko czlowiekiem.

No to zadzwonilam do sklepu, opierdolilam na czym swiat stoi, oni do nmie ze musieli skasowac dostawe na ten tydzien, bo ... uwaga!!! ... w poniedzialek jest swieto!! No zesz w cholere jedna! @@@@ <-- nie bede klnac :P maja ponic jutro dzwonic, guzik mnie to! Jutro tam jade i chocby na plecach przytacham sobie te meble! Zamowie wieksza takse i tyle :)

Ninkapa, siostra dostala chate niedawno, musiala wyremontowac itd, ale wiedziala o takiej opcji rok temu, dlaczego sie nie przygotowala? nie wiem... teraz ja obrywam po skorze... Camille, ja moge troszke pozniej zaplacic, ale mam jeszcze inne zobowiazania... ehh jak uda mi sie dostac meble jutro, wiem ze to by poprawilo mi humor ... trzymajcie kciuki <3

Camille87, Moni&, Quendi, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi, placz czasem pomaga, glowa do gory, mysl o tym ze jeszcze troszke i przytulisz swoje malenstwo, i nie bedzie Cie obchodzil brak miejsca :*

Quendi lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo ze problem z kasa jest czesto przyczyna nerwow a te klotni, niestety nazbieralo wam sie i stad te niesnaski ale musicie sie wspierac, moze porozmawiaj z mezem szczerze popros o wyrozumialsc i zrozumienie .. :*

Aggie popros o jakas rekompensate za dlugi czas oczekiwania! :-) moze jakis gratis dorzuca ;-)

Aggie, Quendi, celia lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi dziewczyny mądrze tu pisza, w nas teraz buzuja hormony,czasem warto odpuscic, przytulic sie do meza, pogadacie i znowu bedzie ok:* nie czekaj az maz sam Cie przeprosi bo faceci czasem po prostu nas nie rozumieja. dla wlasnego dobrego samopoczuia i synka przelam sie:)

Kamilka sliczne lozeczko! jej jak zazdfoszcze ze wiekszosc z Was juz tyle ma:) ja oprocz ciuszkow nic nie mam:P

Agi wiemy wszystkie ze Ci ciezko aleTy po prostu jestes za dobra, musisz sie przelamac i pogadac z siostra, w koncu bedzie miala takie dlugi u Cievie ze tego juz nie ujrzysz, a musisz myslec o corci teraz:)

my wrocilismy z grila u rodzicow bylismy. bylo troche chlodno ale w kurtce nie vylobtak zle, jutro pogoda sie pewbie zepsuje bo takie chmury przyszly:/
    a moj syncio dzisiaj sie non stop wiercil:) uwielbiam to, tak mnie uspokaja:)

a kada smaka narobilas ta tarta:P

Camille87, Aggie, Quendi, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia jeszcze czas ;-) ja to lozeczko kupilam chyba 2, 5 roku temu :P moze nie jest jakies fikusne ale jest drewniane i posiada certyfikat tüv wiec dla mnie to bylo najwazniejsze :-)

Mam do was pytanie - czy pieluszki tetrowe mozna zastapic flanelowymi, tzn czy trzeba te tetrowe wogole kupowac?
    Moze glupie pytanie ale nie wiem :(

• Aggie Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zalezy do czego chcesz uzywac tych pieluszek :) ale ja nie mam pojecia szczerze mowiac, kupilam tylko tetrowe, bo to raczej do nakrycia siebie podczas karmienia albo do przytulenia sie dla malej itd. raczej nie do zakladania na pupe :P

Magda2013 lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
‹‹ 984 985 986 987 988 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ