Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie poprzestawialismy w sypialni... i sie okazalo ze moja sypialnia nie jest raczej taka duza jakby sie moglo okazac, jeszcze wcurwia mnie taki gazowy piecyk(?), grzejnik(?), takie chuj wie co, czego nie moge zdemontowac bo wlasciciel powie ze to mu cene za dom podnosi (sic!) i to goowno jest tam gdzie powinna isc moja komoda... nic nie wymysle poki meble nie przyjda dla corci...
-
Quendi wiesz problem typu kasa chyba większość z nas ma
także i u nas z tego powodu są kłótnie. Ale ja mam ogólnie przejeb... charakter ado tego te hormony i humorki ehhhhh
nieraz tak jak pisze Kamilka wiem że przesadzam i dlatego są te kłótniedlatego musimy nad tym pracować żeby znajdowwać wyjścia z różnych sytuacji
trzymaj się kochana
Kamilka kup przynajmniej z dwie pieluszki z tetry skoro narazie nie wiesz czy będą ci potrzebne. Ja używałam je do wycierania buzki przy ulaniu a jak córka miała zbyt odparzoną pupę to np na popołudniowe drzemki nie zakładałam jej papmpersa tylko opatulułam dupcie tetrą bo ona oddycha i skóra mogła oddychać a flanela nie bardzo. Ja teraz kupilam z 5 pieluszek z tetry i narazie 1 z flaneli
Aggie pozostało kombinować z meblami ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 23:17
Dodi, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny :* Mila wlasnie liczylam na fachowa porade doswiadczonej mamy
:D
Kupie zatem i takie i takie
Aggie no troche nie fajnie z tym pokojemtrzeba bylo moze pomierzyc przed kupnem?
Teraz zostalo kombinowanie jak Mila napisala
Dobranoc :*
Aggie, MILA lubią tę wiadomość
-
Aaaa jestem pierwsza!
u mnie dziś na przystani sa zawody wędkarskie i wszyscy sie zbroją a ja przez te hałasy spać nie mogę. Zjadłam śniadanie, wypilam kawę i spać mi sie chce
słoneczko wyszło, mam nadzieje ze bedzie ładny dzien
czego i Wam życzę.
Camille87, Moni&, Dodi, Magda2013, Lanusia93, celia, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane!
Właśnie sobie uzmyslowiłam że mogę być postrzegana jako ta co kłóci się z mężem i płacze...dobrą terapią jest wyżalenie się na forum-troszkę mi lepiej
U nas zimnoooo, masssakra, chyba najzimniejsza majówka jaką pamiętam.
Wczoraj jak mnie Synus kopnął na dobranoc to aż sie zgiełam-kopie w środku
Miłego dnia życzę.Aggie, amela, Moni&, MILA, Dodi, celia, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry kochane moje
Jutro was dokladnie nadrobie dzisiaj tak pobieznie..
kamila super maz Ci niesoodzianke zrobil
Quendi to nasze hormony, faceci czasami nie rozumieja...
u nas dzisiaj pogorszenie pogody i idziemy na jakis zamek
wczoraj opalilam.se ramiona jak korek haha
caluski i milego weekendu mamuski!Moni&, amela, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki! ja dopiero o 10 sieprzebudzilam
ale sie wyspalam:D
u mnie dzis szaro buro, sloneczka nie widac. ale lenistwo w domciu tez jest ok, filmy poogladamy:) moze jeszcze bedzie cieplej.
synus obudzil sie razem ze mna i zaczal kopac:P to jest chyba taki kompromis "mamo teraz bede sie budzil razem z toba ale jak sie urodze to ty sie bedziesz budzila wtedy kiedy ja chce"
milego dnia kochane:*amela, Magda2013, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
dzien dobry;)
U mnie pada deszcz jest po prostu okropnie ;(
Kamilka sliczne lozeczko a jaka niespodzianka
Quendi kochana ja tez jestem marudna i to okropnie, duzo czesciej sie klocimy z mezem odkad jestem w iazy bo tak to bardzo rzadko sie klocilismy, najczesciej to o jakies pierdoly sie klocimy ;/ Ale musza nas zrozumiec, w koncu jestesmy w ciazy i mamy prawo do zmian nastroju
Niedlugo z mezem jedziemy do tesciow, bede pewnie pod wieczorr
chce slonce !!!!!!!!!!!!!
buziale ;*Moni&, Dodi, Camille87, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Kamilka mebli malej jeszcze nie mam, przestawialam swoje zeby zrobic miejsce
A moja sypialnia jest baaardzo duza, ale mamy lozko king size, i stalo na srodku, a mamy jeszcze na jednej scianie szafe zabudowana i trzeba jakos pokombinowac, wiecej bede mogla zrobic jak juz odbierzemy meble Maji
mam nadzieje ze mi wydadza
U nas ladnie, raczej zimno ale slonecznie (na chwile obecna).
A i dzis snilo mi sie ze moj mnie zostawilbyl taki arogancki i zimny... jak nie on... i do mnie ze znalazl sobie kogos... brrr tak nieszczesliwa i bezsilna jak poczulam sie w snie nigdy nie bylam... Jak mu o tym powiedzialam to tylko oznajmil ze sny sie na opak bierze
przytulil i pocalowal w czolko (ej nie wiem czemu ale mnie to zmiekcza)
i mimo ze glodna usnelam dalej
w koncu spalam troche lepiej
Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Ja to nie wiem czy się wyspałam, bo coraz częściej mnie plecy bolą
Budzę się z bólem i jęczę jak stara babaa takie tam masowanie męża to jest za słabe niestety
ale chyba wybiorę się do sąsiadów którzy mają taki fotel masujący za jakieś bagatela 20.000 tys
może to mi pomoże
a co do pogody u nas też jest dzisiaj zimno i paskudniea patrzę na DDTVN i w Uniejowie leci śnieg ??
-
kada wez nospe i lez a jak nie pomoze to IP.
Mila mnie tez czesto plecy bola jak wstane, zawsze spalam na pkecach a teraz tylko na prawym lub lewym boku. poduszka mnie w nocy wkurr.. musialabym miec chyba taka profilowaną moze to cos pomoze.MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Monia właśnie ja też zawsze na plecach spałam a teraz też tylko na lewym albo prawym boku
jedyne co mam zamiast poduszki między nogami to takiego krokodyla z Ikei od córki
i coś tam pomaga bo stwierdziłam że nie będę kupować tego długiego rogala bo jak go przerzucać z lewego na prawy bok w nocy??
Kuźwa i ciągle mi się strasznie źle oddychaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 10:53
-
Witam
ja dzis spalam tak sobie, bo moj maz sobie gdzies za duzo popil i cala noc wymiotowal. Kuzyn go na szczescie odwiozl do domu bo sam na pewno by nie dotarl.Nie spalam z nim, przenioslam sie od innego pokoju
a teraz bedzie spal caly dzien i leczyl kaca. U nas slonecznie ale zimno. Ehh humor dzis mam do d...
Camilla super niespodzianka od meza
Co do pieluszek to ja kupilam 10 tetrowych,flanelowych nie mam. A zastosowanie chyba jest podobneno i mam jeszcze jedna bambusowa.
Mila ja mam ten kojec motherhood i jak sie chce na prawy bok przekrecic to normalnie sie przekrecam tyle ze kojec zostaje na swoim miejscu. Tez sie spi wygodnie.MILA, Camille87 lubią tę wiadomość
-
A jutro jade w koncu po lozeczko do kuzynki i mam nadzieje ze zrobimy male przemeblowanie. Lozeczko bedzie stalo juz zlozone,musze wlozyc do niego wszystko to sie troche miejsca zrobi w mieszkaniu
No i przede wszystkim materac,bo teraz mam oparty o sciane na pionowo,bo sie moze pofalowac i znieksztalcic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 11:23
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
U mnie wczoraj padał śnieg i było 1,5 stopnia.. Dziś całe szczęście słoneczko, ale wieje chłodny wiatr.
Ja od wczoraj kompletuję wyprawkę, zamawiam wszystko co potrzebuje, żeby do soboty zdążyło przyjść, bo wtedy ruszam z powrotem do Norwegii..
Camille chciałam powiedzieć, że kolor pokoiku jest boski!
Co do kłótni - nie chce krakać, ale u nas sielankaAle wiem doskonale, że wiele kłótni wynika z braku kasy, a także z "rodzinnych" nieporozumień. Też to przechodziłam, na szczęście jest to już daleko za nami. Mąż jest dla mnie ogromnym wsparciem, ja wspieram jego.. Od czasu gdy jestem w ciąży tak jakoś wyluzowałam, wiem, że ten mały człowieczek którego noszę w brzuszku nie zasłużył na niepotrzebne stresy
Poza tym rooooosnę w zastraszającym tempie, jak mój lekarz zobaczy mnie po powrocie do NO to mnie nie poznaCałe szczęście idzie wszystko w brzuszek. Póki co
Całuję Was mocno!
Moni&, Dodi, MILA, Camille87, celia, pekinka82, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Sylwia to w ktorej czesci Polski jestes ze padal snieg? wiem ze pisalas gdzie jedziesz, ale zapomnialam. fajnie ze wrocisz do NO z wyprawka dla maluszka:) baw sie dobrze i wykorzystaj jeszcze ostatnie dni w Pl z rodzinka:)
my z M tez sie prawie wcale noe klociny, jak juz to z mojego powodu jak puszcze focha sama nie wiem z jakiego powodu ale za chwie jest ok:)
wlasnie wypilam koktajl z truskawekSylka, MILA, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]