Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Ja narazie nie wiem w czym bede chodzila bo znając zycie bede musiala lezec wiec nawet nie mysle o zakupach dla siebie.
Karolka bądź dobrej myśli, założą Ci szew i będzie lepiej... zobaczysz, że założysz śliczną sukienkę, że wszyscy będą się za Tobą oglądaćkaarolaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Karolka bądź dobrej myśli, założą Ci szew i będzie lepiej... zobaczysz, że założysz śliczną sukienkę, że wszyscy będą się za Tobą oglądać
-
kaarolaa wrote:Mam nadzieje ze pozwola mi w miare normalnie funkcjonowac i ze nie bede przykuta do konca do lozka.
Będzie dobrze, musi być, nie ma innej opcjija w to bardzo mocno wierzę
kaarolaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Ale mi dzisiaj szwagier podniósł ciśnienie od rana mi podnosi. Najpierw mi mówią że oni moje dziecko będą uczyć jazdy na motorze, bo on zapalony fan motorów, a ja powiedziałam że moje dziecko nie będzie dawcą nerek. Z resztą mówię mu że jak chce dziecko uczyć jeździć motorem to niech je sobie zrobi.
Potem męczył mnie że znalazł używany fotelik i żebym kupiła bo 1/4 ceny i że super i w ogóle, a jaką ja mam pewność że nie jest powypadkowy i jest brzydki.
A na koniec przychodzi do mojego męża że on ma mu pożyczyć auto bo on się chce pokazać przed swoimi przyszłymi teściami, a że my mamy najlepsze auto w domu... Ja powiedziałam że nic z tego bo my jedziemy później na zakupy a on że już coś na poczekaniu wymyśliliśmy! Niech sobie jeździ swoim pierdzikułkiem a jak nie podoba się to niech kupi sobie lepsze auto, darmozjad jeden.
Tylko chodzi i żeruje nierób chciałby żeby mój mąż dawał mu kasę za nic bo jest jego młodszym bratem i mu się należy. A my do licha mamy dziecko w drodze! teraz jesteśmy pod kreską i nawet porządnych zakupów dla maleństwa nie mogę zrobić , ale jemu 100 zł na święta dał ;/
Przepraszam że tak żółć wylewam ale musiałam się wyżalić... -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28a9a4996d1b.jpg
Ania_1986, oLena31, Kw14tuszek, kaarolaa, Betty Boop, Rudi88, Lulu83, paola89, _cherryLady, Martynka30, Ninka0111, Truskaweczka83, malika89, Aśka_gdańsk, JRY1984, 33Karola33, pigułka, alicjaaaa, monirek lubią tę wiadomość
-
Malika, Karola , Penelope śliczne brzuszki
Ja przed chwilą zmierzyłam moją długą chabrową sukienkę z poprawin i powiem Wam że nawet moje cycki i brzuszek się w niej zmieściłyTylko nie mam już dużo miejsca na brzuszek.
Penelope30, kaarolaa, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malika, Karola, penelope ale fajowe brzuszki
Ja leniuchuje. Pojechalam na chwile do galerii i kupilam te dresy z HM i jest mi teraz mega wygodnie
Mój M choruje hahaha - na kaca. Wrócil o 2 nad ranem, wstał o 13 na chwile,powiedzial ze juz alkoholu nie tknie (jasne) i znowu poszedł spac.
Ja sie zastanawiam czy jedna komoda z 3 szufladami wystarczy? Nie chce kupowac szafy dzieciecej bo sa niepraktyczne. Wolałabym juz 2 komody. jak myslicie?
http://allegro.pl/ikea-biala-komoda-3-szuflady-koppang-hemnes-i5137749677.htmlmalika89 lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyBetty my mamy wieksza komode na ciuszki Marcela i od poczatku byla dla mnie za mala. Czesc wiekszych rzeczy trzymałam w innej szafie bo mi nie weszly. Teraz maz zamowil jeszcze jedna bo jak bedzie dwojka to tym bardziej nie wiem jak sie pomieszcze.
-
nick nieaktualny
-
Chyba częściej będę mamę zapraszać. Włosy mi zrobiła, przy obiedzie pomogła, w kuchni posprzatała
teraz mogę leniuchować a może nawet mała drzemka
kaarolaa, Penelope30, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetty Boop wrote:Kupie jeszcze taki otwarty regał do ktorego wstawie koszyczki z kosmetykami, pieluchami itp a komoda bedzie tylko na ciuszki.Musi wystarczyc
Betty Boop lubi tę wiadomość