Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudi88 wrote:Chyba częściej będę mamę zapraszać. Włosy mi zrobiła, przy obiedzie pomogła, w kuchni posprzatała
teraz mogę leniuchować a może nawet mała drzemka
Mi sie u mamy podoba, mam obiadek ugotowany, malym się zawsze ktos zajmie, nakarmi, wykapie. Takze rudii jak masz okazję no to superPenelope30 lubi tę wiadomość
-
wrociliśmy ze sklepu , poszłam po nowy stanik a oczywiście weszliśmy do smyka i wyczaiłam śpiworek z kubusiem puchatkiem ocieplany na jesień/zimę za 40 zeta przeceniony ze 139 , jestem tak zadowolona że szok
będzie akurat na chłodne spacerki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 17:21
malika89, alicjaaaa lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:
Mi sie u mamy podoba, mam obiadek ugotowany, malym się zawsze ktos zajmie, nakarmi, wykapie. Takze rudii jak masz okazję no to super
Nieczęsto mam okazję, bo mama od pon do pt pracuje. Fakt na 3/4 etatu, ale jednak. Ale jak przychodzi to zawsze mi cos ogarnie albo jak musiałam leżeć to obiadki robiła:)
Coś się na deszcz u nas zbierakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Pobiora posiew i bede czekala na wynik bo probke wysylaja do olsztyna. Ale tak juz poloza, jak beda dobre wyniki to założą ale mysle ze usg na przyjeciu tez mi zrobia...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Malika, Karola, Penelope sliczne brzuszki - już widać, że to ciąża na 100%
Co do szafy to ja zamierzam kupić małą narożną na wymiar, tylko tam mam miejsce, ale nie mam za bardzo za co...
Sama się wkopałam, idziemy na wesele, sukienki, buty, fryzura, koszule, prezent to prawie 1000zł, opłaty kwiecień, raty, to drugi 1000zł, remont mamy jeszcze nie skończony, wiec na żarcie nam tylko 500zł zostanie na cały miesiąc, a przejadamy średnio 1500-1800zł (jedzenia i jakaś chemia, kosmetyki) A w maju komunia chrześnicy wiec 1500zł jak nic.
Jeszcze kupiłam torebkę za 125+wysył a nie musiałam mieć nowej na wesele ale tak mi się spodobała:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ea226d27e61.jpg
buty, bo w szpilkach nie dam rady za nic, a na sandałki za zimno jeszcze:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/416baca75c2f.jpg
tak się wydaje, ale jak zsumuje wszystko to są ładne kwoty...
Problem w tym, że korzystam z kasy przeznaczonej na remont dachu i powinno być 25000, a mam w tym momencie 22500, już mi 2500poszło na życie, a do czerwca musze oddać bo braknie na ten dach, fachowcy umówieni, blachy kupione, wszystko gotowe, tylko ta kasa.
W zeszłym roku przez ciążę zrezygnowałam z 2 tyg wakacji w Chorwacji, z remontu dachu - odwołałam go, żeby się nie przemęczać w ciąży a i tak ciąża nie dotrzymała nawet do ferii, teraz nie chciałam z niczego rezygnować ze względu na ciążę bo się bałam, że może się powtórzyć, na szczęście roboty masa a ciąża trwa
Oby tak do końca
A to ja dziś w 22 tyg - wchodzę w 23 tydzień i już 55% ciąży za mną
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eecbc1bdc2b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 19:09
paola89, malika89, Martynka30, Kw14tuszek, Penelope30, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:No to choć tyle dobrze że Kornelka podejrzysz jak zrobią. Miejmy nadzieję że to wszystko im sprawnie pójdzie i nie będą Cie niepotrzebnie przetrzymywać. No i mam nadzieje że tam mają WIFI i będziesz z nami w ciągłym kontakcie.
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka, ja muszę Kornelowi 200zł oddac po wypłacie, bo pożyczyłam hehehe
Zajadam maliny z Lidla i powiem wam ,że całkiem smakoweWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 20:08
-
ja dziś byłam na szopingu z mężem
zanim pojechaliśmy to mąż na drzemkę a ja się zrobiłam na bóstwo (włoski, makijaż) bo po domu to chodzę jak straszydło a potem poszłam męża obudzić on otwiera jedno oko i zdziwienie, a ja do niego "co żonę Ci podmienili?"
A na zakupach byliśmy w H&M kupiłam ubranka dla maleństwa łącznie 5 czy 6 rzeczy, a byliśmy też w smyku i w sumie nic mi się nie podobało, a jak się spodobało to ceny z kosmosu.
A i w H&M 20% na ubranka dziecięce, także 15 zł mniej zapłaciliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 20:07