Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka123 wrote:ten sos pachniał normalnie, w smaku coś mi nie pasowało ale w ciąży mi się często to zdarza ale i tak dałam mężowi do spróbowania. powiedział że wg niego jest ok.... ale same pomyślcie, jak w lodówce pojawia się nagle garnek z sosem- nietkniętym to dlaczego miałam podejrzewać że jest zepsuty???? masakra.... nie wiem co to za moda.... zostawia mięso wszędzie tylko nie w lodówce. i do jasnej cholery ile można jeść placki ziemniaczane???? no chyba 4 dni to przesada!
Ja wypilam kefir po terminie- 2 dni chyba, odchorowalam 3 potemjechalam na marchewce gotowanej i kisielu. Bolało jak cholera, ale z dzieckiem ok. Mysle, ze jak nie bedzie lepiej to do lekarza. Bo moglas sie zatruc...a co do tesciowej- bez komentarza...gotuj sama i miej ja w nosie.
[/url]
-
Paulka to jakaś straszna historia jakby specjalnie Cie chciała wykończyć. No nie dziwne że Cie boli niżej bo to zepsute gówno już jest pewnie w jelitach i z późno na wymioty czy płukanie żołądka. Musisz się teraz jakoś odtruć. Węgla w ciąży chyba nie można więc sama nie wiem jak. Na pewno jakaś dieta teraz.
SyHa ropa to jest bardziej ciemna i płynna, a te "normalne" grudki stałe twarde i dość jasne takie ecry. Niestety zapach mają nieprzyjemny. Nie martw się tym.
Karola współczuję że Cię boli, ale najważniejsze że zrobili a w pt już będziesz w domu z rodzinką. Kciuki dalej zaciśnięte. Dzięki za informację. -
SyHa85 wrote:Ja wypilam kefir po terminie- 2 dni chyba, odchorowalam 3 potem
jechalam na marchewce gotowanej i kisielu. Bolało jak cholera, ale z dzieckiem ok. Mysle, ze jak nie bedzie lepiej to do lekarza. Bo moglas sie zatruc...a co do tesciowej- bez komentarza...gotuj sama i miej ja w nosie.
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
hella wrote:no to już będą 3 Maje
To jeszcze przydałby się jakiś Gucio
Ostatnio patrzyłam na listę żłobkową, bo mieliśmy małą zapisać i byli na liście właśnie Maja i Gustawjedno pod drugim
Ciekawe czy trafili do grupy pszczółek
hihi
pigułka, Ania_1986, hella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKolej na nas, aby się pochwalić brzuszkiem
Wieem, że miałyście takie już 2-3 miesiące temu
Dziś (21+4):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/57332fbd58ce.jpg
U mnie postęp ogromny, jeszcze 2 tygodnie temu (19+2) to wyglądało tak o:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d287646eee87.jpgSyHa85, alicjaaaa, Penelope30, kaarolaa, pigułka, paola89, Domi793, laven81, JRY1984, Agusienka1985 lubią tę wiadomość
-
Co za kraj....jak rejestrowalam sie do neurochirurga to mi babka powiedziala, ze jest na godzine. Dzis potwierdzila. A pod drzwiami voila- Panstwo twierdza, ze jak sie przychodzi. Jestem 7ma. A do tego wszystkie krzeselka zajete i mozna sie domyslic ze moj zad stoi...Rewelacja!!!!
[/url]
-
SyHa85 wrote:Co za kraj....jak rejestrowalam sie do neurochirurga to mi babka powiedziala, ze jest na godzine. Dzis potwierdzila. A pod drzwiami voila- Panstwo twierdza, ze jak sie przychodzi. Jestem 7ma. A do tego wszystkie krzeselka zajete i mozna sie domyslic ze moj zad stoi...Rewelacja!!!!
Nie cierpię tego! Nic mnie bardziej nie wkurza, jak mega opóźnienia i czekanie w kolejce, mimo umówienia na daną godzinę...
Ale to, że stoisz jako ciężarna to skandal. Chociaż mnie w ciąży się jeszcze też nie zdarzyła nadmierna uprzejmość ze strony ludzi...
Ech. Oby szybko zleciało.
-
alicjaaaa wrote:Nie cierpię tego! Nic mnie bardziej nie wkurza, jak mega opóźnienia i czekanie w kolejce, mimo umówienia na daną godzinę...
Ale to, że stoisz jako ciężarna to skandal. Chociaż mnie w ciąży się jeszcze też nie zdarzyła nadmierna uprzejmość ze strony ludzi...
Ech. Oby szybko zleciało.
3/4 skladu to starsze Panstwo. Wiadomo- oni tylko oczekuja kultury. Grrr wsciekla jestem. Zwlaszcza, ze mojs wizyt bedzie pewnie najkrotsza....[/url]
-
SyHa a to Państwowo pewnie? Ludzie są okropni mi się starsza babka wepchała w kolejkę w biedronce z tekstem, przepraszam ja tylko położę zakupy na taśmę. Na taśmie nie było miejsca więc wlazła przede mnie, przepchneła zakupy kobiety przede mną i tak została już się nie cofnęła. Ja oczywiście za nią ze swoimi zakupami w ręku.
-
nick nieaktualny
-
Penelope30 wrote:SyHa a to Państwowo pewnie? Ludzie są okropni mi się starsza babka wepchała w kolejkę w biedronce z tekstem, przepraszam ja tylko położę zakupy na taśmę. Na taśmie nie było miejsca więc wlazła przede mnie, przepchneła zakupy kobiety przede mną i tak została już się nie cofnęła. Ja oczywiście za nią ze swoimi zakupami w ręku.
Prywatnie. Nie chce robic szaszoru bo czesto bywam w tej przychodni, bo tu mam tez laryngologa.
Ania masz racje. Dziadostwo sie szerzy!!! Kurna ja wczoraj nawet w markecie chcialam przepuscic pana bo mial 2 bułki a ja pełen kosz- nie skorzystal. Ale tak mnie wychowano. Aj dziki kraj. Niedosc ze placisz za lekarza to czekasz. Na stojaka.[/url]
-
Ja już po wizycie. Ginekolog stwierdziła że wszystko super, tętno piękne, szyjka długa na "5 kilometrów", wyniki cytologii i moczu ok. Niestety tak jak podejrzewałam na następną wizytę mam zrobić krzywą, ale pozwoliła wcisnąć cytrynę
Ale co jeszcze fajniejsze: po wizycie zadzwonił doradca i powiedział, że dostaliśmy kredyt! Myślałam, że przewrócę się ze szczęściaWOW! Co za dzień...
Penelope30, Rudi88, SyHa85, sabanek, Ania_1986, aniab91, Domi793, paola89, Nelk, Rybaaaa, Aśka_gdańsk, pigułka, opóźniona, malika89, kaarolaa, laven81, JRY1984, 33Karola33, Ninka0111, alicjaaaa, Kw14tuszek, Lulu83, Betty Boop, blondyna5555 lubią tę wiadomość