Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:Dzien dobry ja od 6 nie spie. Malego nad ranem zaczal kaszel meczyc i musialam go podnosic i brac na rece zeby mu sie nie cofnelo. Cala noc tez nie mial goraczki a rano po 6 nagle wyskoczyla.
O kurczeto dziwne, rano powinna byc nizsza
wspolczuje kochana i duzo zdrowka Wam zycze! Jak dziecko sie meczy to straszne
a Ty uwazaj na siebie w miare mozliwosci
[/url]
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:O kurcze
to dziwne, rano powinna byc nizsza
wspolczuje kochana i duzo zdrowka Wam zycze! Jak dziecko sie meczy to straszne
a Ty uwazaj na siebie w miare mozliwosci
-
kaarolaa wrote:No właśnie dziwne. Wczoraj tez tak bylo. Cala noc spokojna a kolo 6 pojawila sie goraczka. A ja biore go na rece tylko siedzac i sie zastanawiam czy to nie za duzo. Ale mi już brakuje tego tulenia sie. W ciagu dnia dalej nie chce sie do mnie przytulic to chociaz korzystam jak spi. Przykro mi jest ze mnie tak nagle odstawil na dalszy plan.
Nie odstawiłnadal jestes jego ukochana Mamusia
ale moze juz dorasta? Albo moze jakos podswiadomie wie, ze Mama musi uwazac na braciszka i nie moze nisic itp? Co tam siedzi w takich malych główkach nie wiadomo
Macie jakas kontrole u lekarza?[/url]
-
nick nieaktualnyHej
My wróciłyśmy z pobrania krwi, gdyby nam zniżki nie dali to znowu stówa by poszła
Wam też chce się śmiać jak siedzicie w przychodni albo stoicie gdzieś w kolejce i Dzidzia kopie?
Powodzenia wszystkim wizytującym!
Nas jutro czeka wizytaCiekawe, czy Mała też będzie taka uparta jak ostatnio
-
JRY1984 wrote:Witajcie kochane ja już na nogach. Mąż oddelegowany do pracy a ja się ogarniam i jadę do moich rodziców - bo dziś u nich będzie nawiedzenie obrazu Jasnogórskiego i będzie specjalna msza święta dla ciężarnych. Odezwę się po południu - miłego dnia kochane i kciuki mocno zaciśnięte za wizytujące
Mochowo?
Znam te rejonyJRY1984 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
sabanek wrote:Hej
My wróciłyśmy z pobrania krwi, gdyby nam zniżki nie dali to znowu stówa by poszła
Wam też chce się śmiać jak siedzicie w przychodni albo stoicie gdzieś w kolejce i Dzidzia kopie?
Powodzenia wszystkim wizytującym!
Nas jutro czeka wizytaCiekawe, czy Mała też będzie taka uparta jak ostatnio
Tez tak mamdzis w autobusie zacieszałam do siebie jak Młody kopał
a teraz to z nerwow chyba okłada mnie, ze matka go głodzi, porzadnego śniadania nie bylo jeszcze, a to jeszcze tyle czasu...
Jutro tez wizytujemy[/url]
-
Dzień dobry
U nas dziś pochmurno i kropi, ale dzięki temu mam spokój od alergii.
Klusek mnie obudził o 7.20.
Dziewczyny do jutra na Reserved on-line jest darmowa dostawa kurierem. Zamowilam Kluskowi 2 pary dresów za 40zl.
Na 11 jadę do przyjaciółki, która ma termin 2 tyg po mnieSyHa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:Nie odstawił
nadal jestes jego ukochana Mamusia
ale moze juz dorasta? Albo moze jakos podswiadomie wie, ze Mama musi uwazac na braciszka i nie moze nisic itp? Co tam siedzi w takich malych główkach nie wiadomo
Macie jakas kontrole u lekarza?
Kontroli nie mamy, chyba ze caly czas bylaby wysoka goraczka. Narazie nie jest tak zle i mysle ze zmierza ku wyzdrowieniu. -
Dzień dobry wszystkim
Moja Niunia wczoraj tańczyła w brzuchu. Od kilku dni trzęsie się jak galareta. Nie wiedziałam, że ciężarne brzuchy tak potrafią
Udanych wizyt wszystkim wizytującym.
Karolcia, jesteś Mamą. Nawet jeśli do 40 tygodnia nie będziesz mogła się bawić z Marcelim tak jakbyś chciała to i tak później nadrobisz i pokonasz wszystkich. Taki nasz urok_cherryLady, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
A mnie wczoraj taaak klulo w pochwie/ szyjce ze juz sie zastanawialam czy na IP nie jechac
Slonko wyjrzalo... ide wiec do warzywniaka, kupie owoce, zrobie kompotu i bede pila dzis caly dzien taki schlodzony mmmmmmniami.
Karolka- czuc jak ci przykro. Ale tak jal dziewczyny mowia i tak zawsze- no moze dopoki nie dorosnieto Ty bedziesz najwazniejsza.
kaarolaa lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny alergiczki: zapisałam się na wtorek do Pani doktor baaardzo dobrej (ogólnie prywatnie się czeka ok 2-3 miesięcy, ale znajoma mi załatwiła ), także przekażę wam najświeższe informacje
No i leje deszcz...blehhhhhh
Karola nie martw się, Marceli tak pokocha Kornelka,że nie będziesz ich mogła od siebie odczepić! Mojej siostry córeczki chodzą za sobą krok w krok, a baaaardzo się bała jak to będzie.SyHa85, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
dzień dobry wszystkim
dziś zapowiadają ładną pogodę - zobaczymy czy się sprawdzi. wczoraj puściłam Anielce muzykę relaksacyjną, położyłam słuchawki na brzuchu a malutka tańczyła
Czasem się zastanawiam czy tam na pewno jest tylko jedno dziecko bo aż dziwne że jedna osóbka może tak wariować
w ogóle to od wczoraj czuję małą już jakieś 3cm nad pępkiem, aż dziwnie...
trzymam kciuki za wszystkie wizyty! -
nick nieaktualny