X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pigułka wrote:
    Ja się dzisiaj prawie poryczałam jak mąż przyniósł paczkę z bodziakami i na jednym pisało: daddy's little princess. Jak ostatnio poprałam trochę ubranek i mąż mi pomagał wieszać je na suszarce, to też miałam łzy w oczach jak trzymał w rękach jakąś małą różowa bluzę. Jakoś mnie to strasznie rozczula...

ciuś, ciuś ale beksa ;) ja mam to samo :D

pigułka lubi tę wiadomość

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pigułka wrote:
    Ja się dzisiaj prawie poryczałam jak mąż przyniósł paczkę z bodziakami i na jednym pisało: daddy's little princess. Jak ostatnio poprałam trochę ubranek i mąż mi pomagał wieszać je na suszarce, to też miałam łzy w oczach jak trzymał w rękach jakąś małą różowa bluzę. Jakoś mnie to strasznie rozczula...

Jak ja widzę mojego wielkiego chłopa grzebiącego w wieszakach z mini ciuszkami to się napatrzeć nie mogę. I bardzo mnie rozczula jak się bawi z moimi siostrzenicami.
    A permanentnie rycze na programie " Nasz nowy dom "

pigułka, Dominique88 lubią tę wiadomość

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    Jak ja widzę mojego wielkiego chłopa grzebiącego w wieszakach z mini ciuszkami to się napatrzeć nie mogę. I bardzo mnie rozczula jak się bawi z moimi siostrzenicami.

Mój jeszcze się wstydzi publicznie oglądać ubranka, stoi z boku i czeka aż cos wybiorę i oczywiście robi za tragarza :)

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • malika89 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:

Mój jak kupił kocyk, ręczniki kąpielowe i pieluszki flanelowe to chodził dumny jak paw, że dla syna zrobił zakupy ;)

Ania_1986, SyHa85, alicjaaaa, Dominique88 lubią tę wiadomość

<3 Synek - 3740g i 61cm szczęścia <3 urodzony 40+1 tc.
    dqpr3e5ekt0iowfy.png
    Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.
  • Amore2016 Znajoma

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ciazy sa jeszcze większe huśtawki nastrojów

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amore2016 wrote:
    Po ciazy sa jeszcze większe huśtawki nastrojów

to mnie teraz pocieszyłaś...

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż zawsze chciał mieć córkę i zawsze sobie go wyobrażałam z taką małą rezolutną dziewczynką u boku, a teraz to staje się rzeczywistością i mnie to mega rozczula :) Mojej mamie zostało takie wzruszanie się po dziś dzień i teraz jak jej opowiadam jak ja się wzruszam to się ze mnie śmieje, że już wiem jak to jest :P

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • Kw14tuszek Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się dziś nażarłam różowych słodkich winogron :) i narobiłyście mi smaka na rabarbar, może się któaś podzieli jakimś przepisem na ciasto z rabarbarem?
    Ten pępek też mi się tak rusza, śmiesznie to wygląda :)
    pochwalę się zakupami dla Anielki:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4669f742406.jpg

SyHa85, mmalibu, kaarolaa, Rudi88, pigułka, Ania_1986, Ninka0111, Nelk, alicjaaaa, Lulu83, Penelope30, JRY1984, malika89, Domi793, paola89, blondyna5555, Martynka30, Betty Boop, Dominique88 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgdlc19w86.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniab91 wrote:
    O ja bym taka zjadla ale z gyrosem
    O ja tak samo. Niestety tam jest sos czosnkowy a ja teraz nie moge czosnku i nie ruszam salatki gyros :(

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malika89 wrote:
    Mój jak kupił kocyk, ręczniki kąpielowe i pieluszki flanelowe to chodził dumny jak paw, że dla syna zrobił zakupy ;)

Mój to samo! Ostatnio mówi: o kurde fajna ta polówka, ale 69zł to ja za koszulkę nie dam! A za 20 minut kupił dresik dla małego za 59zł. Ale dla niego to zasadnicza rożnica wydać na siebie a wydać na pierworodnego.
    W sumie dla mnie też, ale po nim się nie spodziewałam.

o1483e5ek8fkb5ak.png
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie płaczliwości po porodzie wrzucam Wam wskazówkę z książki, która kupił mi mąż. Tak śmieszne, a jednocześnie tak prawdziwe :P
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ae543d00549.jpg

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kw14tuszek wrote:
    ale się dziś nażarłam różowych słodkich winogron :) i narobiłyście mi smaka na rabarbar, może się któaś podzieli jakimś przepisem na ciasto z rabarbarem?
    Ten pępek też mi się tak rusza, śmiesznie to wygląda :)
    pochwalę się zakupami dla Anielki:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4669f742406.jpg

Kwiatuszek jakie szalone zakupy :) a w ogóle to tak patrze że chyba mamy te same meble, z Bodzio oczywiście ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 20:50

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mojego meza to nie rusza jakos. Wszystko dla Marcela ja kupowalam. Jak sie urodzil to siedzialam na necie i zamawialam. Jego jakos średnio to interesowalo a i napewno nie wydalby 60 zl za dresik.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała właśnie słucha muzyki filmowej i chyba jej się podoba, bo się bardzo uaktywniła :)

My dzisiaj oglądaliśmy łóżeczka i materace. Musimy jakoś budżet oszacować, bo oprócz zakupów dla młodej, czeka nas przeprowadzka i będziemy zmuszeni dokupić kilka mebli. Poluję na okazje na olx :P

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    A mojego meza to nie rusza jakos. Wszystko dla Marcela ja kupowalam. Jak sie urodzil to siedzialam na necie i zamawialam. Jego jakos średnio to interesowalo a i napewno nie wydalby 60 zl za dresik.

mój by wydał tylko teraz krucho z kasą i patrzymy żeby taniej, a bym tak chciała zaszaleć na zakupach

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    Kwiatuszek jakie szalone zakupy :) a w ogóle to tak patrze że chyba mamy te same meble, z Bodzio oczywiście ;)
    A ja mam taką samą narzutę na sypialni ;).
    Mój mąż też jeszcze rzadnych zakupów nie poczynił. Może mu się zmieni jak płeć poznamy na razie tak za bardzo go nie interesuje co ja kupuję.

• Penelope30 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek a ta niebieska głowa misia to co to jest?

• Kw14tuszek Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:

zgadza się ;) szafka nocna ciut podgryziona przez psa, ale jeszcze daje rade :P
    w ogóle to miałam kupić sobie tylko poduszke do spania ale weszłam w "inne przedmioty sprzedającego" i tam było wszyyyyyyystko dla dziecka... no i jak porównałam z cenami w sklepie albo na innych aukcjach to się opłacało.
    Wiecie co, oglądaliśmy w kilku sklepach łóżeczka i wczoraj zrobiłam rekonesans na allegro i tam będziemy zamawiać. Bo t same łóżeczka co w sklepie a dużo tańsze

f2w3rjjgdlc19w86.png
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope30 wrote:
    Kwiatuszek a ta niebieska głowa misia to co to jest?

Wydaje mi się,że pojemnik na smoczek :)

o1483e5ek8fkb5ak.png
  • Kw14tuszek Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    Wydaje mi się,że pojemnik na smoczek :)

tak, to pojemnik na smoczek :)

Penelope30 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgdlc19w86.png
‹‹ 1116 1117 1118 1119 1120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ