X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pigułka wrote:
    Ja się dzisiaj prawie poryczałam jak mąż przyniósł paczkę z bodziakami i na jednym pisało: daddy's little princess. Jak ostatnio poprałam trochę ubranek i mąż mi pomagał wieszać je na suszarce, to też miałam łzy w oczach jak trzymał w rękach jakąś małą różowa bluzę. Jakoś mnie to strasznie rozczula...

ciuś, ciuś ale beksa ;) ja mam to samo :D

pigułka lubi tę wiadomość

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pigułka wrote:
    Ja się dzisiaj prawie poryczałam jak mąż przyniósł paczkę z bodziakami i na jednym pisało: daddy's little princess. Jak ostatnio poprałam trochę ubranek i mąż mi pomagał wieszać je na suszarce, to też miałam łzy w oczach jak trzymał w rękach jakąś małą różowa bluzę. Jakoś mnie to strasznie rozczula...

Jak ja widzę mojego wielkiego chłopa grzebiącego w wieszakach z mini ciuszkami to się napatrzeć nie mogę. I bardzo mnie rozczula jak się bawi z moimi siostrzenicami.
    A permanentnie rycze na programie " Nasz nowy dom "

pigułka, Dominique88 lubią tę wiadomość

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    Jak ja widzę mojego wielkiego chłopa grzebiącego w wieszakach z mini ciuszkami to się napatrzeć nie mogę. I bardzo mnie rozczula jak się bawi z moimi siostrzenicami.

Mój jeszcze się wstydzi publicznie oglądać ubranka, stoi z boku i czeka aż cos wybiorę i oczywiście robi za tragarza :)

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • malika89 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:

Mój jak kupił kocyk, ręczniki kąpielowe i pieluszki flanelowe to chodził dumny jak paw, że dla syna zrobił zakupy ;)

Ania_1986, SyHa85, alicjaaaa, Dominique88 lubią tę wiadomość

<3 Synek - 3740g i 61cm szczęścia <3 urodzony 40+1 tc.
    dqpr3e5ekt0iowfy.png
    Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.
  • Amore2016 Znajoma

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ciazy sa jeszcze większe huśtawki nastrojów

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amore2016 wrote:
    Po ciazy sa jeszcze większe huśtawki nastrojów

to mnie teraz pocieszyłaś...

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż zawsze chciał mieć córkę i zawsze sobie go wyobrażałam z taką małą rezolutną dziewczynką u boku, a teraz to staje się rzeczywistością i mnie to mega rozczula :) Mojej mamie zostało takie wzruszanie się po dziś dzień i teraz jak jej opowiadam jak ja się wzruszam to się ze mnie śmieje, że już wiem jak to jest :P

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • Kw14tuszek Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się dziś nażarłam różowych słodkich winogron :) i narobiłyście mi smaka na rabarbar, może się któaś podzieli jakimś przepisem na ciasto z rabarbarem?
    Ten pępek też mi się tak rusza, śmiesznie to wygląda :)
    pochwalę się zakupami dla Anielki:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4669f742406.jpg

SyHa85, mmalibu, kaarolaa, Rudi88, pigułka, Ania_1986, Ninka0111, Nelk, alicjaaaa, Lulu83, Penelope30, JRY1984, malika89, Domi793, paola89, blondyna5555, Martynka30, Betty Boop, Dominique88 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgdlc19w86.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniab91 wrote:
    O ja bym taka zjadla ale z gyrosem
    O ja tak samo. Niestety tam jest sos czosnkowy a ja teraz nie moge czosnku i nie ruszam salatki gyros :(

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malika89 wrote:
    Mój jak kupił kocyk, ręczniki kąpielowe i pieluszki flanelowe to chodził dumny jak paw, że dla syna zrobił zakupy ;)

Mój to samo! Ostatnio mówi: o kurde fajna ta polówka, ale 69zł to ja za koszulkę nie dam! A za 20 minut kupił dresik dla małego za 59zł. Ale dla niego to zasadnicza rożnica wydać na siebie a wydać na pierworodnego.
    W sumie dla mnie też, ale po nim się nie spodziewałam.

o1483e5ek8fkb5ak.png
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie płaczliwości po porodzie wrzucam Wam wskazówkę z książki, która kupił mi mąż. Tak śmieszne, a jednocześnie tak prawdziwe :P
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ae543d00549.jpg

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kw14tuszek wrote:
    ale się dziś nażarłam różowych słodkich winogron :) i narobiłyście mi smaka na rabarbar, może się któaś podzieli jakimś przepisem na ciasto z rabarbarem?
    Ten pępek też mi się tak rusza, śmiesznie to wygląda :)
    pochwalę się zakupami dla Anielki:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4669f742406.jpg

Kwiatuszek jakie szalone zakupy :) a w ogóle to tak patrze że chyba mamy te same meble, z Bodzio oczywiście ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 20:50

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mojego meza to nie rusza jakos. Wszystko dla Marcela ja kupowalam. Jak sie urodzil to siedzialam na necie i zamawialam. Jego jakos średnio to interesowalo a i napewno nie wydalby 60 zl za dresik.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała właśnie słucha muzyki filmowej i chyba jej się podoba, bo się bardzo uaktywniła :)

My dzisiaj oglądaliśmy łóżeczka i materace. Musimy jakoś budżet oszacować, bo oprócz zakupów dla młodej, czeka nas przeprowadzka i będziemy zmuszeni dokupić kilka mebli. Poluję na okazje na olx :P

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    A mojego meza to nie rusza jakos. Wszystko dla Marcela ja kupowalam. Jak sie urodzil to siedzialam na necie i zamawialam. Jego jakos średnio to interesowalo a i napewno nie wydalby 60 zl za dresik.

mój by wydał tylko teraz krucho z kasą i patrzymy żeby taniej, a bym tak chciała zaszaleć na zakupach

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    Kwiatuszek jakie szalone zakupy :) a w ogóle to tak patrze że chyba mamy te same meble, z Bodzio oczywiście ;)
    A ja mam taką samą narzutę na sypialni ;).
    Mój mąż też jeszcze rzadnych zakupów nie poczynił. Może mu się zmieni jak płeć poznamy na razie tak za bardzo go nie interesuje co ja kupuję.

• Penelope30 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek a ta niebieska głowa misia to co to jest?

• Kw14tuszek Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:

zgadza się ;) szafka nocna ciut podgryziona przez psa, ale jeszcze daje rade :P
    w ogóle to miałam kupić sobie tylko poduszke do spania ale weszłam w "inne przedmioty sprzedającego" i tam było wszyyyyyyystko dla dziecka... no i jak porównałam z cenami w sklepie albo na innych aukcjach to się opłacało.
    Wiecie co, oglądaliśmy w kilku sklepach łóżeczka i wczoraj zrobiłam rekonesans na allegro i tam będziemy zamawiać. Bo t same łóżeczka co w sklepie a dużo tańsze

f2w3rjjgdlc19w86.png
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope30 wrote:
    Kwiatuszek a ta niebieska głowa misia to co to jest?

Wydaje mi się,że pojemnik na smoczek :)

o1483e5ek8fkb5ak.png
  • Kw14tuszek Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    Wydaje mi się,że pojemnik na smoczek :)

tak, to pojemnik na smoczek :)

Penelope30 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgdlc19w86.png
‹‹ 1116 1117 1118 1119 1120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ