Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pigułka wrote:Ja się dzisiaj prawie poryczałam jak mąż przyniósł paczkę z bodziakami i na jednym pisało: daddy's little princess. Jak ostatnio poprałam trochę ubranek i mąż mi pomagał wieszać je na suszarce, to też miałam łzy w oczach jak trzymał w rękach jakąś małą różowa bluzę. Jakoś mnie to strasznie rozczula...
ciuś, ciuś ale beksaja mam to samo
pigułka lubi tę wiadomość
-
pigułka wrote:Ja się dzisiaj prawie poryczałam jak mąż przyniósł paczkę z bodziakami i na jednym pisało: daddy's little princess. Jak ostatnio poprałam trochę ubranek i mąż mi pomagał wieszać je na suszarce, to też miałam łzy w oczach jak trzymał w rękach jakąś małą różowa bluzę. Jakoś mnie to strasznie rozczula...
Jak ja widzę mojego wielkiego chłopa grzebiącego w wieszakach z mini ciuszkami to się napatrzeć nie mogę. I bardzo mnie rozczula jak się bawi z moimi siostrzenicami.
A permanentnie rycze na programie " Nasz nowy dom "pigułka, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Jak ja widzę mojego wielkiego chłopa grzebiącego w wieszakach z mini ciuszkami to się napatrzeć nie mogę. I bardzo mnie rozczula jak się bawi z moimi siostrzenicami.
A permanentnie rycze na programie " Nasz nowy dom "
Mój jeszcze się wstydzi publicznie oglądać ubranka, stoi z boku i czeka aż cos wybiorę i oczywiście robi za tragarza -
Rudi88 wrote:Jak ja widzę mojego wielkiego chłopa grzebiącego w wieszakach z mini ciuszkami to się napatrzeć nie mogę. I bardzo mnie rozczula jak się bawi z moimi siostrzenicami.
A permanentnie rycze na programie " Nasz nowy dom "
Mój jak kupił kocyk, ręczniki kąpielowe i pieluszki flanelowe to chodził dumny jak paw, że dla syna zrobił zakupyAnia_1986, SyHa85, alicjaaaa, Dominique88 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Mój mąż zawsze chciał mieć córkę i zawsze sobie go wyobrażałam z taką małą rezolutną dziewczynką u boku, a teraz to staje się rzeczywistością i mnie to mega rozczula
Mojej mamie zostało takie wzruszanie się po dziś dzień i teraz jak jej opowiadam jak ja się wzruszam to się ze mnie śmieje, że już wiem jak to jest
-
ale się dziś nażarłam różowych słodkich winogron
i narobiłyście mi smaka na rabarbar, może się któaś podzieli jakimś przepisem na ciasto z rabarbarem?
Ten pępek też mi się tak rusza, śmiesznie to wygląda
pochwalę się zakupami dla Anielki:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4669f742406.jpgSyHa85, mmalibu, kaarolaa, Rudi88, pigułka, Ania_1986, Ninka0111, Nelk, alicjaaaa, Lulu83, Penelope30, JRY1984, malika89, Domi793, paola89, blondyna5555, Martynka30, Betty Boop, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malika89 wrote:Mój jak kupił kocyk, ręczniki kąpielowe i pieluszki flanelowe to chodził dumny jak paw, że dla syna zrobił zakupy
Mój to samo! Ostatnio mówi: o kurde fajna ta polówka, ale 69zł to ja za koszulkę nie dam! A za 20 minut kupił dresik dla małego za 59zł. Ale dla niego to zasadnicza rożnica wydać na siebie a wydać na pierworodnego.
W sumie dla mnie też, ale po nim się nie spodziewałam. -
Kw14tuszek wrote:ale się dziś nażarłam różowych słodkich winogron
i narobiłyście mi smaka na rabarbar, może się któaś podzieli jakimś przepisem na ciasto z rabarbarem?
Ten pępek też mi się tak rusza, śmiesznie to wygląda
pochwalę się zakupami dla Anielki:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4669f742406.jpg
Kwiatuszek jakie szalone zakupya w ogóle to tak patrze że chyba mamy te same meble, z Bodzio oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 20:50
-
nick nieaktualny
-
Moja mała właśnie słucha muzyki filmowej i chyba jej się podoba, bo się bardzo uaktywniła
My dzisiaj oglądaliśmy łóżeczka i materace. Musimy jakoś budżet oszacować, bo oprócz zakupów dla młodej, czeka nas przeprowadzka i będziemy zmuszeni dokupić kilka mebli. Poluję na okazje na olx
-
kaarolaa wrote:A mojego meza to nie rusza jakos. Wszystko dla Marcela ja kupowalam. Jak sie urodzil to siedzialam na necie i zamawialam. Jego jakos średnio to interesowalo a i napewno nie wydalby 60 zl za dresik.
mój by wydał tylko teraz krucho z kasą i patrzymy żeby taniej, a bym tak chciała zaszaleć na zakupach
-
Ania_1986 wrote:Kwiatuszek jakie szalone zakupy
a w ogóle to tak patrze że chyba mamy te same meble, z Bodzio oczywiście
.
Mój mąż też jeszcze rzadnych zakupów nie poczynił. Może mu się zmieni jak płeć poznamy na razie tak za bardzo go nie interesuje co ja kupuję. -
Ania_1986 wrote:Kwiatuszek jakie szalone zakupy
a w ogóle to tak patrze że chyba mamy te same meble, z Bodzio oczywiście
zgadza sięszafka nocna ciut podgryziona przez psa, ale jeszcze daje rade
w ogóle to miałam kupić sobie tylko poduszke do spania ale weszłam w "inne przedmioty sprzedającego" i tam było wszyyyyyyystko dla dziecka... no i jak porównałam z cenami w sklepie albo na innych aukcjach to się opłacało.
Wiecie co, oglądaliśmy w kilku sklepach łóżeczka i wczoraj zrobiłam rekonesans na allegro i tam będziemy zamawiać. Bo t same łóżeczka co w sklepie a dużo tańsze