Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SyHa85 wrote:A ja zamówiłam właśnie wózek i jestem podekscyowana jak przed maturą
http://megaurwis.pl/bebetto/holland/w8.jpg
jaraj się bo dzieci szybko rosną i Ci przejdzie hehe
wózek ładnypomacałam na żywo i na pewno Ci dobrze posłuży
SyHa85 lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Dziewczyny ostatnio w rossmannie właśnie wyrzucili ciuszki dla maluszków i ładne były no ale .. bije się już po rękach żeby nie brać bo co moje dziecko z tym będzie robić .. musiałabym ją przebierać kilka razy na dzień
makota lubi tę wiadomość
-
Jestem fanką sówek i morskiego koloru, rożek zamówiłam jeszcze zanim płeć poznałam. Z rossmana też kupiłam ale tam najmniejszy rozmiar 68, a ten bodziak ze zdjęcia 56, moje pierwsze ubranko w tym rozmiarze i tak się właśnie nad nim rozczulam jakie to malutkie.
makota, SyHa85, paola89, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Pytanie do bardziej došwiadczonych- czy około 30 zł za paczkě pieluch to dobra cena? Mam zamiar sporadycznie w to wsadzać moje lwiątko- na początku samym i może na wyjazdy jakieś,dłuższe spacery. Na jak długo taka paczka starcza?
Pigułka,poczytałam trochę o tych pieluchach,które podesłałaś i uważam,że są super. Rozważam jeszcze babydream z rossmana i ich odpoeiednik z dm obie wersje eko. Chyba po prostu przetestuję wszytkie,ale najbardziej przypadły mi do gustu te duńskie -jescze raz dzięki -
SyHa śliczny wózek
Penelope - cudne sóweczkiUwielbiam rzeczy z sówkami
Jak gdzieś spotkam to biorę od razu
Chyba zamówie paczkę z rossmana, zamawiał ktoś tam rzeczy?
Jeśli wybiorę odbiór w rossmanie to moge odebrać za tydzień w pt? A dziś zamówić?
Już dodałam do koszyka ale rzeczy ubywa, 2 szampony mi ktoś wykupił zanim zapłaciłąm za wszystko...
EDIT: zamówiłam zapłąciłam odbiorę w rossmanie, ale nie wiem nadal ile dni paczka bedzie czekać na mnie...
Jeszcze karty rossne nie mam a chciałam przy okazji wyrobić sobie, zarejestrowałam się na rossmann.pl
Dzieki Rudi za link do stronki z promocjami rossmann - są fajne rzeczy
Właśnie zjadłąm 3/5 czekolady gorzka wiśniowa wedla i jabłko utarte na tarce - co za zachcianki ?!?
Pigułka, właśnie myśle nad szpitalami i najbliżej mam jednak do Narutowicza ok 44km, zobacze jak Ty urodzisz i bedziesz zadowolona to może i ja też tam się zdecyduje zamiast Ujastka - boje się tej "masówki" w ujastku, tego pośpiechu itd...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 21:16
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
Melduje po wizycie, ze dziewczynka potwierdzona. Wszystko jak najbardziej w porzadku, mała wazy juz 500 gram.To teraz problem bo trzeba wybrac imie i jakos slabo nam to wychodzi, malo pomyslow i zupelnie odmienne zdania. Ktoras z Was tez ma jeszcze problem z imieniem?
Malika bardzo prosze o dopisanie mi ksiezniczki na pierwszej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 20:50
makota, alicjaaaa, paola89, SyHa85, Penelope30, Domi793, hella, kaarolaa, Kw14tuszek, malika89, Lulu83, Martynka30, Aśka_gdańsk, Betty Boop, Ninka0111, Friend, pigułka lubią tę wiadomość
-
A macie jakieś ubranka w rozmiarze 50? Moja mama kupiła młodemu 1 bluzeczke na guziki,spiochy i gatki dresowe. Chyba dzieci rodzą się jednak zazwyczaj odrobinę wiěksze?mam najwięcej właśnie rozmiaru 56 i jakby co to chyba można podwinąć rękawki czy coś?
-
Makota, podobno te roz 56 wystarczaja zazwyczaj na jakieś 2 tygodnie, więc niewiele. my w sumie nie mamy żadnych ubrań poniżej 56, jak się mniejsza urodzi to będziemy coś musieli kupić, chyba że podwiniemy tak jak mówisz
makota, Penelope30 lubią tę wiadomość
-
Makota, podobno te roz 56 wystarczaja zazwyczaj na jakieś 2 tygodnie, więc niewiele. my w sumie nie mamy żadnych ubrań poniżej 56, jak się mniejsza urodzi to będziemy coś musieli kupić, chyba że podwiniemy tak jak mówiszNasze maleństwo :* Kinga
21.08.2016r.
-
aniab91 wrote:Melduje po wizycie, ze dziewczynka potwierdzona. Wszystko jak najbardziej w porzadku, mała wazy juz 5stronie.To teraz problem bo trzeba wybrac imie i jakos slabo nam to wychodzi, malo pomyslow i zupelnoe odmienne zdania. Ktoras z Was tez ma jeszcze problem z imieniem?
Malika bardzo prosze o dopisanie mi ksiezniczki na pierwszej stronie.
Nasza córeczka też jeszcze nie ma imienia, ale jesteśmy już bliżej niż dalej kompromisuMiałam dziś mega intensywny dzień po tej nieprzespanej nocy, ale udało nam się dopracować umowę i od poniedziałku wprowadzamy się na nowe! Kamień spadł mi z serca i teraz już też będę mogła powoli urządzać pokoik dla malutkiej
Gratuluję udanych wizyt!!
Widzę, że anemia szaleje - ja również dołączam do tych "szczęśliwców". W przyszłym tygodniu idę na krzywą - Rudi, Ty chyba też się wybierasz z tego co pamiętam?
A apropos rzucania się na słodkie, to Was przebiję - zjadłam dziś mega wielką czekoladę milki whole nuts!
makota, paola89, hella, kaarolaa, Friend lubią tę wiadomość
-
Jeśli mogę coś doradzić to jak najmniej rozmiaru 56 bo dzieciaki bardzo szybko z tego rozmiaru wyrastają.
Co do kosza to niestety nie pomogę bo niestety nawet go nie widziałam jeszcze ale wiem że go dostanę jak ktoś tam przestanie używać.
Pampersy na początku idą jak woda bo dziecko co chwilę puszcza kleksika, ja używałam premium care bo mają taką siateczke która te kleksy separuje od pupy.makota lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
makota wrote:A macie jakieś ubranka w rozmiarze 50? Moja mama kupiła młodemu 1 bluzeczke na guziki,spiochy i gatki dresowe. Chyba dzieci rodzą się jednak zazwyczaj odrobinę wiěksze?mam najwięcej właśnie rozmiaru 56 i jakby co to chyba można podwinąć rękawki czy coś?
Mojej siostry starsza córka urodziła sie 3200g i miała 52 cm, więc w 50 wychodziła ze szpitala, bo 56 duzo za duże były. Ja mam rozmiar 50 zdobyczne ( 3 body, 2 pajace 2 półspiochy ), najwyżej jak mi sie kruszynka trafi to mi ktoś dokupi. -
paola89 wrote:Makota, podobno te roz 56 wystarczaja zazwyczaj na jakieś 2 tygodnie, więc niewiele. my w sumie nie mamy żadnych ubrań poniżej 56, jak się mniejsza urodzi to będziemy coś musieli kupić, chyba że podwiniemy tak jak mówisz
Ale następny rozmiar to ja mam chyba 68...jak on na tydzień będzie 6 cm wzwyż przybierał, to ja dziękuję- chłop jak dąb wyrośnie!a łóżeczko to chyba na pół roku góra starczy. Chyba od razu kanapę kupiěalicjaaaa, Stokrotka_92, paola89 lubią tę wiadomość
-
makota wrote:Ale następny rozmiar to ja mam chyba 68...jak on na tydzień będzie 6 cm wzwyż przybierał, to ja dziękuję- chłop jak dąb wyrośnie!a łóżeczko to chyba na pół roku góra starczy. Chyba od razu kanapę kupiě
Dobre z tą kanapa xD ubawilas mnie
Następne roz to chyba 62 innych nie zauważyłam :pNasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualny