Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
JRY ale duza dziewczyna
))
Syha tak jak pigulka powiedziala nigdy nikt tak ci nie dowali jak druga kobieta. Dlatego ja mam 2 (DWIE) kolezanki z ktorymi sie spotykam, tylko w ich towarzystwie czuje sie dobrze. Reszta dziala na mnie jak... same falszywki.
Nie przejmuj sie- zazwuczaj niemile zachowanie drugiej baby oznacza, ze po prostu czegos ci zazdrosci, albo szuka ofiary do wyladowania sie ze wzgledu na swoje nedzne zycie)
My juz po sniadanku- wczoraj jakos wczesnie zasnelysmy, mamy takie fazy. Albo kladziemy sie pozno spac i malo spimy albo spimy po 26 hmoze mala ma jakies fazy wzrostu i matke meczy
Kochana ;*
U nas dzis znowu sloneczko, oby swiecilo csly dzien. Ide mojemu zrobic amciu do pracy, paSyHa85, JRY1984 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Dzień dobry
Ja na 11 jadę do kosmetyczki, już nie mogę się doczekać, bo moje stopy wyglądają jak u Hobbita
Coś nie mam weny śniadaniowej, a w brzuszku burczy.SyHa85, Penelope30 lubią tę wiadomość
-
Hella, przerwę miałaś ok. A to pierwsze badanie miałaś tylko z palca czy jeszcze poza tym brali Ci z żyły? bo mi wczoraj z palca sporo więcej wyszło niż z żyły. Więc może nie jest aż tyle. Pamiętaj, że glukozę pije się tylko raz
Bo jam była tak mądra, że sobie dwie dawki dowaliłam
Może faktycznie tego słodkiego było troszkę za dużo u Ciebie. Jeśli wyjdzie źle, to słyszałam, że niektórzy lekarze zalecają powtórzenie badania. Trzymamy mocno kciuki!
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Neurolog w Grudziądzu, najbliższe terminy- połowa czerwca
Mój Ty Panie. .. O NFZ nie wspominam nawet.
Po 15tej mam dzwonić do fizjoterapeuty umawiać się konkretnie na termin wizyty.
W ogóle idąc za Waszymi radami obdzwoniłam baseny. No bo pływać nie umiem, ale nie na każde zajęcia trzeba umieć pływać. No i okazuje się, że są zajęcia na basenie blisko mnie we wtorki na 10.00Pan nie wiedział co i jak bo oni tylko wynajmują sale, ale podejdę tam i dopytam
Aż się ucieszyłam
Aaaa i jeszcze znalazłam jogę dla ciężarnych ale jest o 19tej, to nie wiem czy to dobry czas dla mnie, i zajęcia w jednym fitness ale to raczej mniej rehabilitacyjnie. Także zaczynam walkę z rwą tymi metodami, zanim dopcham się do jakiegoś lekarza . .Mam nadzieję, że jakoś dotrwam do sierpnia. . .[/url]
-
Syha wspolczuje ci bardzo u mnie chociaz prywatnie szybsze terminy a ta doktor to powinni nie wiem co zrobic ogarnac☺
Ja mialam drugie pobranie i w ta sama zyle 3 moze byc ciezko moze poprosze zeby zmienila reke bo juz czuje ze mam obrzeknieta zyle -
Ninka0111 wrote:Syha wspolczuje ci bardzo u mnie chociaz prywatnie szybsze terminy a ta doktor to powinni nie wiem co zrobic ogarnac☺
Ja mialam drugie pobranie i w ta sama zyle 3 moze byc ciezko moze poprosze zeby zmienila reke bo juz czuje ze mam obrzeknieta zyle
JA właśnie z glukozy najgorzej wspominam pobieranieMi 3 miejsca rozryrała
Ale już bliżej końca
Ninka0111 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ja już po krzywej. Zniosłam ją dobrze, nawet nie wiem kiedy te godziny minęły
co mnie martwi bo może cukry będą wysokie skoro z taką łatwością je przyswoiłam...
Lecę po coś do jedzenia a później do pracyOby wyniki były dzisiaj.
-
to mój brzuch w 25+2 i moje 85 kg żywej wagi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/181d6942ea93.jpg_cherryLady, Friend, SyHa85, Ninka0111, blondyna5555, Penelope30, JRY1984, Nelk, paola89, malika89 lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Monika zgrabniutki
)
Dla mnie pobranie po glukozie to juz byl relaaaxx... wypicie tego gluta to byla meczarnia. Nawet na sama mysl teraz mnie mdli.
Dziewczyny jade dzis specjalnie do miasta obok po drozdzoowkimam taka faze na drozdzowe, a tam drozdzowka z serem to jak sernik
z rodzynkami i mleczkiem. Mmmmrah! Jedna ze sliwkami tez wezme albo z rabarbarem
bede dzis tylko je jadla pewnie ale trudno, musze
Nasza Marcysia jest już z nami
-
A ja zachęcona ładną pogodą jadę do piekarni po coś słodkiego do kawy i idę do mamy
Dzwoniła, że ma dla mnie polędwiczki z indyka- nakupowała z promocji dla Kajtka
A potem gotowanie żarcia na 2 dni na remont dla męża. Będę miała chociaż spokój do sprawdzania prac zaliczeniowych- ja nie wiem co te studenty się tak rozpisali[/url]