Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
_cherryLady wrote:Opozniona, jakie lubisz grycanowe lody?
_cherryLady lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:Dopiero testuje, bo do tej pory Magnumy wcinałam. Tiramisu zjadłam i w ciąży już nie tknę, bo tam alkohol. Teraz w zamrażalniku czekają Caffe Latte
Mniaaaam_cherryLady, opóźniona, JRY1984 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Dziewczyny, a widziałyście lody Milka na patyku?? Chyba ze 4 rodzaje są
Poza tym wszystkie moje koleżanki, które były w ciąży wcinały lody nizależnie od pory roku -
karkama mi na pęcherz jeszcze picie rumianku pomaga, pamiętaj że przy furaginie nie wolno na słonce wychodzić bo można dostać plam na skórze. I koniecznie doustnie jakiś probiotyk bakterii jogurtowych bo furagin Ci wytępi i potem znów grzybica, bo furagin to już taki półantybiotyk.
karkam83 lubi tę wiadomość
-
_cherryLady wrote:Ja hrycana ubostwiam za kokos, malage, biala czekolade, chalwe
i sos tofii ktory jest obledny!
Malika tez je lubie) podobne sa w lidlu tez z migdalami
Wieeeem, Lidllowe lody też pycha, ale nie chce mi się po nie jeździć przez pół miasta.
U nas Biedronek jest chyba 13, a Lidle są 2Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Ja lubię lody bez względu na porę roku, nawet przed ciążą wcianałam, a najbardziej smakują mi zimą
ja uwielbiam cassatte zwłaszcza bakaliowe, mogłabym całego zjeść od razu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 16:48
-
Dziewczyny dzieki za rady. Mam nsdzieje ze nie rozwinie mi sie infekcja na msksa tylko ja przegonie jak najszybciej. Ile mozna .... jak sobie pomysle ze moja mama urodzila piatke dzieci i miedzy czasie ogarniala dom i pomagala w duzym gospodarstwie... a ja co cheile cos i teraz tylko polegiwanko mi zostalo. Jeszcze 103dni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy już po. Szyjka nadal 28mm, więc stoi w miejscu
Te z biedro to są coś na kształt magnum chyba. Ja osobiście uwielbiam po prostu zmiksowane jagody z lasu z cukrem i do zamrażarki. Tonami mogłabym jeśćSyHa85, malika89, kaarolaa, JRY1984, Betty Boop, Friend lubią tę wiadomość
-
Ja nie mogę wodnych lodów bo od razu mi gardło siada. Ale za to Magnumy, Flurry i inne śmietankowe jak najbardziej. Właśnie zjadłam kolejne dauble z żabki. Bardzo lubię też takie śmietankowe między ciastkami oreo lub podobne z algidy między kakaowymi ciasteczkami.
-
Znowu o lodach
Aj chęci nabieram. . .
Dziewczyny jaki mnie ból załapał! Aż się popłakałam. Najpierw parę minut jakbym kolkę miała w boku, a potem jak zakuło kilka razy to się zgiełam!! Wzięłam szybko nospę, położyłam się i trochę przeszło. Odczekam jeszcze z 1h i wezmę drugą nospę (2h przerwy będzie). Szok jaki ból. Pewnie to od tej rwyMam nadzieję, że pzrejdzie bo nie chciałabym znowu na sor jechać...
Szkoda mi mojego męża. Wraca do domu a ja znowu zwinięta w kłębek z bólu. Martwi się i jest zły zarazem. Powiedział dziś, że ta ciąża jest ciężka nie tylko dla mnie i chciałby już sierpień żeby mały się urodził. Mam tylko nadzieję, że potem będzie lepiej[/url]
-
nick nieaktualnyMy wczoraj (24t 4d)- oj rośniemy
Powoli, ale jednak.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85f57917e01d.jpg
A tu moje różowe łowy, bo wiem że dostanę tylko szare i białe...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73a7b52af2be.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 19:12
kaarolaa, malika89, Penelope30, blondyna5555, Ania_1986, Betty Boop, Friend lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny