Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudi88 wrote:A gdzie Twoje leżenie do góry brzuchem ? Coś słabo Ci idzie hehehe
tak to jest z tym moim lezeniem. Tescie jada do dziadkow, chata wolna to zaraz przesiadam sie na odkurzacz i w droge
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Aa tak w ogole to wczoraj zaczelam 3 trymestr
i czuje ze zaczynam panikowac. 3 miechy zleca jak z bicza strzelil. A dzisiaj sie dowiedzialam ze kolezanka jest w 3 miesiacu
ah ta wiosna jest bardzo owocna.....
kaarolaa, paola89, mmalibu, Betty Boop, _cherryLady, malika89 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
letty wrote:a bo mam huskie na działce i jakby... nie za bardzo da się hodować roślinki w gruncie
dlatego mam ogród na dachu... truskawki, borówki, pomidory, ogórki, papryka itp. itd. co tam chcesz
kaarolaa wrote:U mnie nie ma jak chodowac pomidorki. Ale za to tescie maja szklarnie i zawsze wracamy od nich z reklamowka pomidorow i ogórków. Oczywisci
e warzywa gruntowe tez bierzemy ile sie da
Moi rodzice tez maja folie i ogrodeczek
kaarolaa lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Moi tesciowie dwa tyg temu zrobili sobie tunelik ale pies go troche podziurawil..... moi rodzice natomiast psa maja grzecznego ale mieszka z nimi ciotka ktora robi im po zlosci i wylewa pomyje na wszystko co mama posadzi. Takie wiecie plyny do zmywania, domestos itp. Widzialam na wlasne oczyAlicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny miałam nie smecic dzisiaj ale juz nie wytrzymam
od jakiegos czasu jak się poloze albo kurcze brzuch to czuję w okolicach pępka taki guzek. Jak to zaczęłam macac to wiem że od guzka się zaczyna i ciągnie w głąb macicy. A dzisiaj głupia ja zaczęłam to naciskać , i naciskalam na górze to czułam jak w dole po drugiej stronie macicy jakby to coś się kończyło ... No i nie muszę chyba mówić że boli mnie cały brzuch a młoda też niewiele się rusza.. czy któraś ma takie coś albo wie co to może być ?
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Mam pytanie nastepujace: czy bol w dole plecow, a nawet bym powiedziala na poczatku przedzialka
, promieniujacy do biodra. Silny, klujacy, powodujacy niemoznosc stapniecia na noge. Czy to jest ta rwa?
paola89 wrote:Dziewczyny miałam nie smecic dzisiaj ale juz nie wytrzymam
od jakiegos czasu jak się poloze albo kurcze brzuch to czuję w okolicach pępka taki guzek. Jak to zaczęłam macac to wiem że od guzka się zaczyna i ciągnie w głąb macicy. A dzisiaj głupia ja zaczęłam to naciskać , i naciskalam na górze to czułam jak w dole po drugiej stronie macicy jakby to coś się kończyło ... No i nie muszę chyba mówić że boli mnie cały brzuch a młoda też niewiele się rusza.. czy któraś ma takie coś albo wie co to może być ?
paola89 lubi tę wiadomość
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017