Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja robie sobie spore przerwy w tych truskawkach i poki co daje rade. Jeszcze ide po wiadro sciolki i zostanie tylko podlac. I finito
a nie jeszcze opiele bob i rzodkiewke
hella lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
U mnie w tym roku pewnie będzie kicha z ogródkiem przydomowym u rodziców... Mama po wypadku z tamtego roku dalej ma kręgosłup w kiepskim stanie, więc nie ma mowy o pieleniu grządek. Nie chce żeby sobie coś gorzej zrobiła. Ja to tylko w weekendy mogłabym pomóc a z brzuchem za jakiś czas też nie będę zbyt dobrym pomocnikiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Tam to maja sporo wieloraczkow w tej najwiekszej rodzinie.
To w Indiach, koleś ma chyba 27 żon. Ogólnie sajgon, że hejopóźniona lubi tę wiadomość
-
Ninka u mojej siostry między dziewczynkami są 4 lata różnicy i uwierz mi kochają się na zabój
gorzej będzie jak jedna będzie miała 15 lat a druga 11 to siostra stwierdziła, że się wtedy do starego mieszkania wyprowadzi
Ninka0111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKokosanka wrote:Dziewczyny, czy u Was sprawdzaja się poduszki ciążowe? Jeśli tak to jakie możecie polecić? Od kilku nocy kręgosłup nie pozwala mi spać, od pośladków poprzez uda dretwieją nogi. Pomocy
U mnie się poduszka typu C nie sprawdziła tylko dlatego, że nie mam podparcia na nogi, za to mój K sobie zachwalaJa podkładam długą dość szeroką twardą między nogi, żeby były oparte i uda i kolana i kostki. Jakbym miała wybierać poduszkę jeszcze raz, to zdecydowałabym się na typ 7.
Kokosanka lubi tę wiadomość