Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja. U mnie pobudka koło 6 na siusiu a potem mała takie balety mi robiła w brzuszku że koniec spania
U nas na obiad będzie kurczak, niestety sama z teściową zjem, bo mężu cały dzień w pracy, dosłownie od 8 do 20, zanim wróci to koło 21 a jutro na 6 do pracyno cóż pracować ktoś musi
Mnie coś pobolewa brzuch, ale podejrzewam że to przez moją głupotę, na śniadanko zrobiłam sobie bułkę ze serem na to pomidorek i cebulę, miałam taki apetyt, niestety mnie cebula szkodzi, już przed ciążą tak miałam, wiem że nie mogę jeść, a i tak zjem, a może mi nie zaszkodzi tak myślę, a tu niestety. Oby przeszło. Najwyżej po obiedzie się położę. -
nick nieaktualny
-
Te nasze dzieciaczki to teraz widzę wszystkie pobudzone nad ranem. Mnie Kornel kopaniem obudził o 4, chwilę połaziłam po mieszkaniu i znów udało mi się zasnąć i to aż prawie do 10. Na obiad był filet z indyka w papirusie z ryżem i surówką a teraz wypiję koktajl mleko+borówki amerykańskie i wyciągnę męża nad jezior. Bo jak zwykle ja leże przy jednym laptopie a on przy drugim, normalnie grzech w taką pogodę. Wczoraj po lesie chodziliśmy 2 godz to później się dobrze spało.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kupilismy bryke dla naszego szkraba i fotelik! Kurcze nie planowalam tak wczesnie ale przez 2 dni u nas w sklepie były obnizki i wyszło pare stówek taniej wiec sie zdecydowalismy. Kupilismy baby joggera city mini Gt i fotelik tez tej firmy. W domu juz mamy spacerówke a gondola i fotelik przyjada w czerwcu. jej z jednej strony sie ciesze a z drugiej jakies głupie lęki mam....
SyHa z ta farba to mysle ze spokojnie. My tez niedawno malowalismy i ja jeszcze ze 2 tyg czułam zapach remontu ale spalismy w domu cały czas. Wietrz ile mozesz i zaraz przestanie "pachnieć".
A ja za 10 min wyciagam z piekarnika ciasto marchewkowe-mniamamanina lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
U mnie też już wózek i fotelik czeka, a nawet bym już łóżeczko miała gdyby nie oszustka z allegro.
Dziewczyny dziwna sprawa z tymi borówkami amerykańskimi. Robiłam koktajle z kiwi, bananami i było ok. A przed chwilą zmiksowałam te borówki z mlekiem ze świeżo otwartego kartonu, zrobiłam dwa łyki, koktajl był jeszcze normalny i nagle w jednej chwili się ściął, zmienił w ciało stałe jak pudding i zjadłam go łyżeczką. Nie był już tak smaczny jak pierwsze dwa łyki. Dziwne to było i nie polecam. -
Łooooo matko a także łooooo jezu.
Jestem tak padnięta jakbym z 20km po pustyni przebiegła.
Kupiliśmy Kluskowi farby do pokoiku, firanki wybrane w tyg pojadę zamówić, bo dokładnego wymiaru okna nie pamietałam
A jestem tak nażarta,że by mi się wentyl w brzuchu przydał, bo mam wrażenie,że zaraz mi pęknie
Aaaaa dziewczyny w Jysk są fajne promocje na ręczniki, ja sobie 2 zestawy kupiłam do szpitala -
marcianka1 wrote:tak piszecie ze Was dzieci budza..mnie nie budzi nigdy...raczej sama z siebie odtatnio mam wiekszy problem ze spaniem,ale chyba zawsze tak miałam jak sie ciepło robio...Myslicie ze to normalne ze mnie nie budzi?
Moje dziecko ani razu mnie nie obudziło. JA go w ogóle mało czuję- zresztą w tej sprawie właśnie pojechałam na sor. I lekarka zapewniała, że wszystko z nim ok, po prostu już tak ma że słabo puka, a ja słabo czuję (ja mam łożysko z przodu i trochę tłuszczu do tego). Więc przestałam się martwić
mmalibu lubi tę wiadomość
[/url]
-
Mam dziś dzień pieczenia... czyli wracam do formy
Poza ciastem z rabarbarem napiekłam ciasteczek maślanych, dla mojego bo tak ładnie prosił
Nie wiem co mój ma, bo ciasta zje jeden kawałek i koniec a jak do ciasteczek się dosiądzie to całą miseczkę na raz zje. a co to za różnica...?
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
nick nieaktualny
-
U nas dalej deszczowo, siedze na meczu, bo robię zdjęcia, ale w miarę ciepło. Najgorsze, że mamy awarię samochodu i musimy zostawić go u rodziców
Na szczęście szwagier nas odwiezie. Ale tydzień bez auta (o ile mechanik ogarnie co jest) zapowiada się kiepsko. Zwłaszcza że mamy remont
-
nick nieaktualny
-
to dobrze Ninka i jutro też idz koniecznie niech skontrolują nawet jak przejdzie.
ale mam ból w pośladku od łażenia po lesie, resztę dnia będę leżeć
Ja mam łożysko na tylnej i czuję tylko jak kopie mnie z przodu i czasem po pęcherzu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 18:29
Ninka0111 lubi tę wiadomość
-
SyHa
też mam na przedniej i też malutko czuje, i w sumie od chyba 25 tak coś regularniej było z tydzień a teraz znów słabo - ja nie przejmuje się już tak bardzo, nie mam siły do tego już, wierzę, że jest ok
W razie za długiego spokoju detektorem sprawdzam i się uspokajam.
Tak jak mawia Amanina - jesteśmy "upośledzone" w tej materii
Kurde wczoraj w pepco kupiłąm dla siebie t-shirt w kwiatki, jedną na szerokich ramiączkach żółtą koszulkę i spodenki, w sumie za wszystko 39,99, dziś w biedronie klapki w kwiatki - z gazetki, a lata nie ma!!
Kurde dziś do biedrony w kurtce jechałam - co za pogoda 15 stopni a ja marze o 28 już!!!SyHa85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jeszcze mnie olśniło: w Auchanie jest proszek JELP w promocji za 39.99 za 4kg coś tam ( ogólnie na 50 prań ) do 12 maja, także jak któraś ma zamiar w nim prać to się baaaardzo opłaca
amanina, Penelope30 lubią tę wiadomość