Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
amanina wrote:hella, ja nie mam zylek na nogach, za to mam na cycolach takie ze masakra. mozna je liczyc
a propos biustu a dokladnie sutkow i tych nakladaek silikonowych. one maja ROZMIARY. i skad ja mam wiedziec jaki rozmiar nabyc? one sie nie odnosza do srednicy sutka w zaden sposob, bo tak to bym sobie zmierzyla.. tylko sa S,M,L..
ktoras mnie tu pomoze, blagaaaaaam?
No mają rozmiary, ja zaglądałam do pudełka i np. L jest mega wielkie , na moje to S pasowałyby , a nawet i tak ciut za duże. -
Ania_1986 wrote:Kurcze to nie wiem , może poproszę rodzinną w piątek żeby mi dała skierowanie jeszcze raz tylko na badanie z żyły, to bym po niedzieli zrobiła.
Dziwne te laboratoria. Badania robi sie z zyly te z pslca sa wyzsze i niemiarodajne. Jesli masz dobrego ginekologa to jeszcze raz da ci skierowanie.Ania_1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_1986 wrote:No mają rozmiary, ja zaglądałam do pudełka i np. L jest mega wielkie , na moje to S pasowałyby , a nawet i tak ciut za duże.
ekhm, a moglabym Cie prosic zebys zmierzyla linijka czy tam centymetrem srednice sutka swojego prywatnego?to bede mogla sie jakos odniesc..
-
nick nieaktualnyHej jestem majówką 2016,
W związku z tym że niestety czeka Nas cesarka - ze względu na wagę córeczki, mam do sprzedania przeciwbólowy stymulator porodowy, nowy , nieużywany. W komplecie są 4 elektrody duże , zamknięte , nieotwierane , 2 komplety baterii , dokładna i prosto napisana instrukcja obsługi, uchwyt do zawieszenia na szyję i na pasek do spodni, paragon i 2 lata gwarancji
Kupiony w sklepie Mama i Ja w Gdańsku. Model MamaTens my time, jest to najwyższy model, ma największą możliwość regulowania impulsów co jest ważne przy kobietach który mają niski próg bólu.
Poniżej podaję linka , jak by był ktoś chętny zapraszam na PRV, odbiór możliwy w Warszawie, bądź wysyłka
http://www.mamarodzibezbolu.pl/przeciwbolowe-stymulatory-porodowe/mamatens-my-time -
amanina wrote:hella, ja nie mam zylek na nogach, za to mam na cycolach takie ze masakra. mozna je liczyc
a propos biustu a dokladnie sutkow i tych nakladaek silikonowych. one maja ROZMIARY. i skad ja mam wiedziec jaki rozmiar nabyc? one sie nie odnosza do srednicy sutka w zaden sposob, bo tak to bym sobie zmierzyla.. tylko sa S,M,L..
ktoras mnie tu pomoze, blagaaaaaam?
Mam ten sam problem co do rozmiaru i też nie wiem co zamówićamanina lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Hej jestem majówką 2016,
W związku z tym że niestety czeka Nas cesarka - ze względu na wagę córeczki, mam do sprzedania przeciwbólowy stymulator porodowy, nowy , nieużywany. W komplecie są 4 elektrody duże , zamknięte , nieotwierane , 2 komplety baterii , dokładna i prosto napisana instrukcja obsługi, uchwyt do zawieszenia na szyję i na pasek do spodni, paragon i 2 lata gwarancji
Kupiony w sklepie Mama i Ja w Gdańsku. Model MamaTens my time, jest to najwyższy model, ma największą możliwość regulowania impulsów co jest ważne przy kobietach który mają niski próg bólu.
Poniżej podaję linka , jak by był ktoś chętny zapraszam na PRV, odbiór możliwy w Warszawie, bądź wysyłka
http://www.mamarodzibezbolu.pl/przeciwbolowe-stymulatory-porodowe/mamatens-my-time
ja to dziekuje, ale przypomina mi to te magiczne urzadzenia sprzedawane na mango tv od ktorych siedzac przed telewizorem sie chudnie, bo wystarczy se elektrody do brzucha przyczepic ;P
boje sie tych wszystkich stymulacji_cherryLady lubi tę wiadomość
-
Kolejna porcja truskawek posadzona
A te nakladki na sutki to do czego sa dokladnie? Bo tez sie nad nimi zadtanawialam ale nie wiem czy dobrze zrozumialam ich przeznaczenie
Ja jestem w 29tc a jeszcze nie mialam robionej glukozy......Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualnyhehe to dziwne
widać że nie masz za bardzo pojęcia o co chodzi i nigdy o czymś takim nie słyszałaś. Jest to jedna z metod łagodzenia bólu , nie tylko porodowego ale również stosowana przy bólach kręgosłupa , stawów w szpitalach . Tu jest mniejsza moc , oczywiście nie jest to tak że się całkowicie bólu nie czuje ale jest to sposób który proponują nawet w szpitalach.
-
Ania_1986 wrote:Tak z palca. A to jest różnica? To krew i to krew.
a swoją drogą tego się nie powinno robić do 28 tygodnia? Bo u mnie już 27. -
Ania_1986 wrote:to że bedze miała ją pić ponownie to pikuś, ale jak mam faktycznie tą nietolerancje to się załamie
ale tak jak pisałam po wypiciu robiło mi się słabo i sennie , trochę też mulało , wiec nie wiem czy to nie zły znak
JA też miałam odlot po wypiciu, a wyniki ok. Tak jak dziewczyny piszą- może być różnica pomiędzy wynikiem z palca i żyły.[/url]
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:hehe to dziwne
widać że nie masz za bardzo pojęcia o co chodzi i nigdy o czymś takim nie słyszałaś. Jest to jedna z metod łagodzenia bólu , nie tylko porodowego ale również stosowana przy bólach kręgosłupa , stawów w szpitalach . Tu jest mniejsza moc , oczywiście nie jest to tak że się całkowicie bólu nie czuje ale jest to sposób który proponują nawet w szpitalach.
Na maksa sie boje tych wszystkich impulsotworczych przyrzadow
Chyba bardziej niz porodu :p
Ale jak ma komus pomoc to pewnie.
Udanego rozwiazania ! -
Zaraz Was nadrobię tylko najpierw się pożalę, bo już po wizycie. Jestem załamana. Lekarz mnie objechał za dietę. Powiedziała że ten cukier 140 po 2godz jest na granicy i muszę mieć dietę. Może on nie wie o nowych normach. Wyszło że przytyłam ostatnio w 6tyg 4,5kg i też stwierdził że dużo za dużo. Na początku ciąży schudłam potem przybrałam niecałe 8kg więc myślałam że ok. Zabronił mi słodyczy, ziemniaków, białego pieczywa, sosów no praktycznie wszystkiego. No jak teraz nie jeść lodów i czekolady?
-
A u nas wczoraj na zajęciach w szkole rodzenia położna mówiła, że głupotą jest odstawianie słodyczy i węglowodanów na 1-3 dni przed badaniem glukozy, bo wtedy jest to oszustwo. Powinno się jeść normalnie, tyle że max. na 8 godz przed badaniem nic nie jeść i mało pić.