X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelk wrote:
    NO CO TY MÓWISZ? Złodziejstwo w biały dzień :-D

serio, serio aż mi gacie prawie z wrażenia spadły :P
    a w Piotrze i Pawle polskie bio 17zł za 0.5kg O.o

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • _cherryLady Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena o ja pierdziuuu :O ale nadal jest chuda :D

Wiecie, ja ogolnie nie narzekam na figure. Mam troche boczkow brzucha ok. Ale nie umiem zcierpiec moich bicow :/ cala rodzina mamy nawet mega chudzielce maja grube lapy. I ja i moja mama mamy to samo! Jakbysmy ze 100 kg wazyly :/

Nasza Marcysia jest już z nami <3
    bobas.gif
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja przez ten remont to nie mam czasu się nawet najesc jak czowiek.

Cherry Lady moja siostra ma figurę rączej gazeli. Nogi po szyję, piekna talia, mała kragła pupka, ale za to ma bary jak Arnold :P Ja wszytko na odwrót hehehe

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zaczynam czuc sie jak wieloryb. Zblizam sie do 70 kg a dla mnie to juz duzo. Tex mam wlasnie szerokie ramiona i teraz jeszcze tylek jakos wielki sie zrobil. Ciezko troche to zniesc jak tak cialo sie zmienia ale nie my pierwsze i nie ostatnie...

co do jedzenia to dzisiaj malo zjadlam, u mnie zalezy od dnia. Jak jestem zalatana to malo jem a jak siedze w domu to bym jadla i jadla.

a jesli o ceny truskawek chodzi to nie mam pojecia bo jeszcze sie nie rozglądam. Jakos mi za szybko i czekam na te z pola...

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika454 wrote:
    Dziewczyny... czy Wam też się chce tak jeść co chwile???
    No po prostu nie moge przestać jeść... ciągle mam na coś ochote.. to jest straszne!

ja ostatnio mniej jem, dziś w ogóle po tej glukozie to zjadłam łącznie 3 bułki ale głodu nie czuje

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • marcianka1 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sa takie chwile ze człowiek je i je a inne ze je mniej u ciebie tez przejdzie ta faza:-)A co do facetów wszyscy tacy smi zrobia co chcemy nie trzeba im co poł roku przypominac:P

marcianka86
  • paola89 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też dołączam do tych czujących się brzydko i grubo. Do obiadu jeszcze jakoś wytrzymam bez podjadania, Ale już po to masakra. Non stop myślę co tu przegryzc, otwieram i zamykam lodówkę ehh tragedia. W ogóle jak patrzę na ten brzuch to mam wrażenie ze jest doklejony :/.
    Jeszcze jak tak podjadam to wieczorem mam wyrzuty bo wszystko mnie gniecie i czuję się jak słoń

Nasze maleństwo :* Kinga <3 21.08.2016r.
  • malika89 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieści, wieści!
    Biedronkowe ciężarówkowe gadżety od 27 maja :)

Rudi88, paola89, Ania_1986, kaarolaa, SyHa85, pigułka, Penelope30 lubią tę wiadomość

<3 Synek - 3740g i 61cm szczęścia <3 urodzony 40+1 tc.
    dqpr3e5ekt0iowfy.png
    Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.
  • monika454 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola89 wrote:
    To ja też dołączam do tych czujących się brzydko i grubo. Do obiadu jeszcze jakoś wytrzymam bez podjadania, Ale już po to masakra. Non stop myślę co tu przegryzc, otwieram i zamykam lodówkę ehh tragedia. W ogóle jak patrzę na ten brzuch to mam wrażenie ze jest doklejony :/.
    Jeszcze jak tak podjadam to wieczorem mam wyrzuty bo wszystko mnie gniecie i czuję się jak słoń

dobrze to opisałas...
    czasami ciężko psychicznie z tymi zmianami wyrobić... ja mam wrażenie, że więcej jem jak biore euthyrox. nie czytałam ulotni czy zwiększa łaknienie ale u mnie chyba tak. Staram się pić dużo wody aby głód zapijać ale to też nie działa jakby sie chciało..

74di6iyermvv176r.png

If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose.
  • monika454 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z ciekawostek to dziś jest noc zakupów w 5-10-15
    http://www.51015kids.eu/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_content=feed&utm_campaign=2016-05-11_nowi_noc&cid=km0144&http%3A%2F%2Fwww.51015kids.eu%2F%3Futm_source=facebook

74di6iyermvv176r.png

• paola89 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika454 wrote:
    dobrze to opisałas...
    czasami ciężko psychicznie z tymi zmianami wyrobić... ja mam wrażenie, że więcej jem jak biore euthyrox. nie czytałam ulotni czy zwiększa łaknienie ale u mnie chyba tak. Staram się pić dużo wody aby głód zapijać ale to też nie działa jakby sie chciało..

Ja też zalewam zaladek woda , albo kupuje cukierki jakieś do ssania . Mnie jeszcze pomaga mycie ząbków i wtedy dziób mi się trochę uspokaja ..
    Przeraża mnie ta ilość słodyczy każdego dnia :/.
    Najgorsze jest to że ciężko opanować go uczucie :(

• paola89 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia czasami lepiej nie czytać tych ulotek bo załamać się można, musisz brać i nic nie poradzisz

• monika454 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola89 wrote:
    Ja też zalewam zaladek woda , albo kupuje cukierki jakieś do ssania . Mnie jeszcze pomaga mycie ząbków i wtedy dziób mi się trochę uspokaja ..
    Przeraża mnie ta ilość słodyczy każdego dnia :/.
    Najgorsze jest to że ciężko opanować go uczucie :(

dokładnie... nie da się nad tym zapanować..
    wczoraj kupiłam krówki... jadłam wczoraj, jadłam dzis rano, podczas robienia obiadu a skończyłam je jeść dopiero jak sie skończyły ale później sięgnęłam po loda... chociaż żeby na jabłkach się zatrzymać to nie.. jabłko ok, 1, 2 czy 3 ale słodkie i tak musi być!

74di6iyermvv176r.png

• paola89 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika454 wrote:
    dokładnie... nie da się nad tym zapanować..
    wczoraj kupiłam krówki... jadłam wczoraj, jadłam dzis rano, podczas robienia obiadu a skończyłam je jeść dopiero jak sie skończyły ale później sięgnęłam po loda... chociaż żeby na jabłkach się zatrzymać to nie.. jabłko ok, 1, 2 czy 3 ale słodkie i tak musi być!

No to u mnie podobnie , a lody to muszę być codziennie ! Już mama nawet jak jest w sklepie to dzwoni do mnie i pyta czy mam lody w domu .. Ehh..
    Czasami w sklepie mój T mi mówi żebym wzięła sobie ciastka , Monte i inne słodycze to prawie krzyczę że ma nic nie brać bo ciągle będę jeść :/ ...
    Nigdy tak nie miałam :(

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malika89 wrote:
    Wieści, wieści!
    Biedronkowe ciężarówkowe gadżety od 27 maja :)

a ja w kiku dziś widziałam fajną bieliznę np. staniki sportowe na duże cyce takie jak moje :P jakby ktoś potrzebował i na dzidzie też sporo rzeczy było

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _cherryLady wrote:
    U mnie krajowe truskawki po 12 :) wiec widze niezla cena w porownaniu do waszych...

Laski...... jaka ja sie czuje gruuba i brzydka dzis... dzisiaj mam zerowa toleracje dla siebie... jak widze te +10-10,5 na wadze to eh. Jeszcze zjadlam na kolacje ssoje dwie kanapki po czym pozarlam dwie nastepne od mojego! I jestem na siebie zla. :/

Na szczescir jutro 3D moze mi sie poprawi humor :)

Ja tak sie czuje codziennie. Do tego dzisaogeum mojej depresji. Maz w delegacji caly dzien sie nie odezwal obrazony. Wyc mi sie chce i jestem wsciekla. Tak mi przykro :-( i do tego ta rwa, teraz z drugiej strony walnela. Nic tylko se w łeb stezelic :-(

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syha ja nie w temacie. A za co obrazony?

• paola89 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jakiś kryzys nas dopadł , pocieszające jest to ze jeszcze trochę i zobaczymy nasze maluchy a wszelkie dolegliwości odejdą w zapomniane (wierzę w to ! Mimo wszystko ;) )

• monika454 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola89 wrote:
    Chyba jakiś kryzys nas dopadł , pocieszające jest to ze jeszcze trochę i zobaczymy nasze maluchy a wszelkie dolegliwości odejdą w zapomniane (wierzę w to ! Mimo wszystko ;) )

jeszcze około 3 miesiące dla nas... później nasze Robaczki zasłonią nam cały świat a wraz z mlekiem zabiorą nasze nadprogramowe kilogramy :P

paola89 lubi tę wiadomość

74di6iyermvv176r.png

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Syha ja nie w temacie. A za co obrazony?

Rano sie poklocilismy. Standard- o to, ze sie nie angazuje w przygotowania na przyjscie dziecka, wszystko musze zalatwiac sama, a on pelen light. Kumple, piwo i zuzel. Pojechal w delegacje i nawet nie ukrywal ze sie cieszy ze z kierownikiem poszaleja. No i mu wygarnelam ze jest przyszly ojciec do niczego bo nie dosc ze mnie ma w dupie to swoje dziecko.

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
‹‹ 1322 1323 1324 1325 1326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ