Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
malika89 wrote:Bynajmniej u mnie byś wypłaciła na podstawie prawa jazdy albo paszportu. Rzadko to robiłam, moze ze dwa razy w życiu, ale u nas było albo 30 albo 60 dni na wymiane. Guzik nas obchodzilo czy wniosek o nowy dowod byl zlozony czy nie. Liczył sie drugi dokument.
Ja bym podrążyła trmat w swoim banku
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Penelope30 wrote:Ja mogę być pierwsza jeśli bym miała mieć planowaną cc, ale na razie nie widzę takiej możliwości...
Dziewczyny nabyłam dziś w biedrze podkłady do przewijania dzidziusiów z dada takie 60x60 i jak myślicie one też mogą być dla mnie na łóżko do szpitala czy muszę jakieś inne nabyć? Bo mega podpaski to też wiadomo że wezmę.
ja zamówiłam te: http://www.aptekagemini.pl/podklad-higieniczny-seni-soft-90cmx60cm-5-sztuk.htmlPenelope30, oLena31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Dzień dobry.
My od 2 nie śpimy. Niesamowity głód mnie w nocy wyciągnął do kuchni po bułkę z dzemem. Oczywiście później nie mogłam usnac. Mała się nie ruszala to nie spalamSkoczylam więc dopchac się bułka z czekolada i mocną słodką herbatą . Nadal cisza... Wzięłam detektor i go skopala Uff
trochę się powiercila, ale bardzo słabe te ruchy . Ważne że żyje. Może przy przeprowadzce ją pougniatalam głębiej... Albo za mało piję ...
I teraz spać nie mogę, czuję się jak na dopingu. Eh a dziś dentysta i będę też sprzątać do końca starą chatę.
Ja mam podklady te z biedro w jakieś zwierzątka chyba i nie mam pojęcia czy się sprawdzą. Nie rozkladalam nawet. Mam nadzieję że wystarczą, dla bezpieczeństwa i tak pod to jakiś ręcznik rozloze .
Miłego dnia. -
nick nieaktualny
-
Hej:) staram się ostatnio Was nadrabiać, bo więcej jestem w domku, nawet czasami coś napiszę
ale nie jest to łatwe
dzisiaj znowu czas cały dzień mnie nie będzie, jadę do koleżanki. Wieczorem postaram się Was przeczytać.
U mnie córeczka będzie miała na imię Małgorzatamalika89 lubi tę wiadomość
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Dzien dobry!!! ja dzis obudzona z zawalonym nosem i gardlem
od tego wiercenia i kurzu wczoraj. A to nie koniec OMG
ale jeszcze odpukac plecy dzis nie bola
jade po wypis ze szpitala i na konsultacje do swojej gin- zostaje mi teraz tylko prywatny gabinet ehh.
Dziewczyny nie umiem spac na lewym boku!!! Kuzwa zawsze sie klade a co sie przebudze to zawsze na wznak!!!
A co do rozpakowania sie, to ja chcialabym dogadac sie z Kajtkiem po 20.07. Od 18.07 bedzie donoszony, plucka dadza rade a malenki tez juz na pewno nie bedzieale kto to wie jak wyjdzie
[/url]
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
my dzisiaj pospalismy do 7
Noc taka srednia bo od poniedziałku uczymy mlodego spac w swoim pokoju i pierwsza noc to byla kompletna klapa. Wczoraj w polowie nocy maz musial z nim spac a dzisiaj o 1 obudzil sie z takim rykiem ze wyladowal u nas w lozku.
On sie strasznie kreci w nocy i to go wybudza, cos mi sie wydaje ze do porodu sie nie nauczy spac u siebie. -
Nauczy sie kochana tylko jesli Ci zalezy to musisz byc konsekwentna, za kazdym razem kiedy bierzesz go spowrotem do siebie mieszasz mu w glowce i pokazujesz, ze jednak placz przynosi taki efekt. Ja wiem, ze szkoda takiego dziubka ale musisz zdecydowac czego chcesz i tego sie trzymac :-* powodzenia.
kaarolaa, oLena31 lubią tę wiadomość
-
Witam się w III trymestrze
:D
Do porodu zostały 92 dni , 67% ciązy za mną
O raju, a mi się wydaje,że tydzien temu robiłam test ciązowy a potem 2, 3 , 4 i 5
Z tej okazji chyba sobie zrobię jakies super śniadankoFriend, pigułka, paola89, kaarolaa, hella, SyHa85, oLena31, Penelope30, malika89, monirek, amanina lubią tę wiadomość
-
Wchodze jednorazowo by podac parametry. Chociaz u mnie z data to będzie na bakier.... No ale wg planu 25 sierpnia. Imię - Olek
Domi793, _cherryLady, SyHa85, Penelope30, malika89 lubią tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
sabanek wrote:To ja z moją ugadam, by tydzień przed terminem wypelzla, to mamusi prezent na urodziny zrobi
Ja mam 26.07 rocznicę ślubu i imieniny ale dwie okazje to wystarczająco dużo jak na jeden dzień.
W ogóle to dzień dobry.
Ja zaraz się zbieram do kuzynki a wieczorem rodzice mają przyjechać. -
Cześć dziewczyny,
Ja od dwóch dni ledwo przytomna - nawet nie pamiętam czy miałam cieżką noc czy nie. Wszystkie objawy i problemy przeplatają się już ze sobą. Śniło mi się tylko, że kupiłam i odremontowałam szkołę tańca
Nie mogę się już doczekać mojego małego pączusia
Moja Teściowa bije rekordy w wymyślaniu zmartwień. Dziecko urodzi się lipiec/sierpień - więc w trakcie wakacji szkolnych. Wszyscy znajomi wyjadą, i będzie cieżko zorganizować fajne urodziny. Ehhhh
-
Dobry dzień i nawet słoneczny . My dzisiaj do 7 posypaliśmy ale noce u mnie to koszmar bardzo często wstaje kręcę sie jakbym owsiki miała no cóż nie jest mi dane wyspać sie przed porodem.
U mojej Alicji dzisiaj przedstawienie dla rodziców na dzień mamy i taty i z tej okazji muszę upiec ciasto.
Dopiero miałam studniówkę a tu dzisiaj 89 dni śle ten czas zapitala.
Miłego dnia .
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny