Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć i czołem wszystkim ciężarówkom
Wiem, że strasznie długo mnie tu nie było i od pewnego momentu straciłam wątek, ale na swoje usprawiedliwienie mam fakt, że ogarnialiśmy przeprowadzkę i remont starego mieszkania, pomiędzy jeszcze praca i ani sił ani czasu nie wystarcza, żeby być z Wami na bieżąco. Melduję się już z nowego lokum (chociaż w dalszym ciągu żyjemy jak cyganie na pudłach, pudełkach, skrzynkach itd.). Mam nadzieję, że do końca maja się ogarniemy i zaczniemy urządzać pokój dla małej, bo oprócz kocyka z biedronki nie mamy kompletnie nic! Mam też zamiar trochę zwolnić w pracy i liczę na to, że wtedy wystarczy mi już czasu na wszystko, zwłaszcza na regularne wpadanie na forum
Więcej grzechów nie pamiętam, poprawę obiecuję
Nasza córeczka będzie Julianną (na 90%), więc Malika poproszę o wpisanie na pierwszej stronie
Ściskam w ten lodowaty majowy wieczór!SyHa85, Friend, hella, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam nadzieje ze to nie ja beda tą pierwsza, niech sie rozsypuja te z poczatku listy najpierw
penelope najlepszego
ja dzisiaj sie nie udzielam bo jakos tak nie mam o czym pisac. rano bylam z mlodym na placu i 2,5 h tam spedzilismy, strasznie mu sie nudzi w domu...widac ze chce bardzo na dwor i musialam z nim wyjsc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 20:58
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:No jak to która pierwsza? Matka Założycielka
da nam dobry przykład i pokaże jak to się robi
kaarolaa, Penelope30, alicjaaaa, paola89, Rudi88, sabanek, Friend, hella lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Dobry wieczór. Byliśmy na usg III trymestru
Jejuuu, jak to zleciało
Ogólnie wszystko ok. Lila waży już 1620 g.!i chyba pierwszy raz od początku ciąży jest starsza od daty z miesiączki o tydzień
Dr na podstawie wagi prognozuje, że będzie ważyć ok. 3600-3700 g. i ułożyła się już główką do dołu. Niestety na 3d widziałam tylko jej ucho, bo skutecznie zasłoniła się rączkami
Rudi88, Penelope30, malika89, alicjaaaa, paola89, Domi793, oLena31, pigułka, sabanek, Nelk, opóźniona, SyHa85, kaarolaa, Friend, hella, Kw14tuszek, Aśka_gdańsk, Lulu83 lubią tę wiadomość
Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili
-
Monika,
Ja pracuję w banku. Jeżeli masz stary dowód to w takim przypadku mozesz dokonywać transakcji na podstawie innego dokumentu ze zdjeciem i nr pesel przez określoną ilość dni i do określonej kwoty dziennej (ilośc dni i kwoty ustala bank).paola89 lubi tę wiadomość
urodzony 40+1 tc.
Ja mogę być pierwsza jeśli bym miała mieć planowaną cc, ale na razie nie widzę takiej możliwości...
Dziewczyny nabyłam dziś w biedrze podkłady do przewijania dzidziusiów z dada takie 60x60 i jak myślicie one też mogą być dla mnie na łóżko do szpitala czy muszę jakieś inne nabyć? Bo mega podpaski to też wiadomo że wezmę. -
malika89 wrote:Monika,
Ja pracuję w banku. Jeżeli masz stary dowód to w takim przypadku mozesz dokonywać transakcji na podstawie innego dokumentu ze zdjeciem i nr pesel przez określoną ilość dni i do określonej kwoty dziennej (ilośc dni i kwoty ustala bank).
No niestety Pani nie zgodziła się na żadną wypłatę środków.
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Ja kupiłam podkłady do przewijania i na łóżko z BabyOno w rozmiarze 60x90
http://www.babyono.com/podklady-do-przewijania-60x90.html
Dla siebie podkłady poporodowe z Canpolu
http://m.canpolbabies.com/pl/products-view/list/83#788Penelope30 lubi tę wiadomość
urodzony 40+1 tc.
monika454 wrote:niespełna miesiąc. Ale okazałam się wnioskiem o nowy dokument, że jest w trakcie wyrabiania
Bynajmniej u mnie byś wypłaciła na podstawie prawa jazdy albo paszportu. Rzadko to robiłam, moze ze dwa razy w życiu, ale u nas było albo 30 albo 60 dni na wymiane. Guzik nas obchodzilo czy wniosek o nowy dowod byl zlozony czy nie. Liczył sie drugi dokument.
Ja bym podrążyła trmat w swoim bankuSynek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.