Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytak wygląda moje Słoneczko... 8t2d
Serdunio pukało jak szalone... widziałam rączki, nóżki... niesamowite... Moja Marcelinka lub Marcelek ma już 2cm. Kosmówka wygląda, jakby się przykleiła, jest może jedna mała przestrzeń nie do końca przyklejona, stąd może jeszcze to brązowe brudzenie, bo nie krwawię od 8 dni, a wcześniej krwawienia miały miejsce co dwa dni. Na szczęście mam ostatni tydzień fragminu- połowę dawki i odstawiam. Jestem mieszanką wybuchową, cieszę się jak wariat, ale też okropnie boję. Mój P tak oszalał, że nijak nie mogłam go powstrzymać i jeździ po wszystkich i chwali się swoim dzieckiem...kaarolaa, JRY1984, pigułka, SyHa85, Elza :), bobo_frut, czekaja, Domi793, Dominique88, Pikcia, s1985, Betty Boop, blondyna5555, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Karola wczorajsze plamienia juz ustapily?
sylwiaśta159, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:tak wygląda moje Słoneczko... 8t2d
Serdunio pukało jak szalone... widziałam rączki, nóżki... niesamowite... Moja Marcelinka lub Marcelek ma już 2cm. Kosmówka wygląda, jakby się przykleiła, jest może jedna mała przestrzeń nie do końca przyklejona, stąd może jeszcze to brązowe brudzenie, bo nie krwawię od 8 dni, a wcześniej krwawienia miały miejsce co dwa dni. Na szczęście mam ostatni tydzień fragminu- połowę dawki i odstawiam. Jestem mieszanką wybuchową, cieszę się jak wariat, ale też okropnie boję. Mój P tak oszalał, że nijak nie mogłam go powstrzymać i jeździ po wszystkich i chwali się swoim dzieckiem...
Pieknie! Ciesze sie razem z Wami!!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny ... ) dr nawet umowila mnie juz na prenatalne na 16 stycznia a kolejna wizyta normalna 7stycznia. I znowu dwa dluuugie tyg.
Malo sie udzielam, bo mdlosci mnie mecza, ale za wszystkie bomble trzymam kciuki :*kaarolaa, Pikcia lubią tę wiadomość
-
Tak czytam o tym tsh i mam dylemat. Bo ja mialam tsh we wrzesniy 2.8 i endokrynolog zapisal mi jod tylko...ft 3 mam 5, ft4 9, antyTPO 1.6. Powtarzalam tsh w listopadzie i bylo 2.2. Gin kazala mi odstawic jod na razie. Krew planuje zrobic w poniedzialek dopiero, w tym tsh. Ale tak Was czytam i sie martwie teraz czy juz nie zaszkodzilam fasoli....[/url]
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Tak sie zastanawiam dlaczego moj wykres pokazuje 6+6 a nie 5+6?
-
Normalnie pękam ze szczęścia.
Właśnie odebrałam wyniki bety!
Beta w poniedziałek 487
Beta dzisiaj 1330 ))))
W końcu jest przyrost bo ostatnio było miedzy 77-88%
Normalnie Kocham Świat!
To będą piękne Święta
kaarolaa, sylwiaśta159, Elza :), celia, SyHa85 lubią tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRybaaaa wrote:Pikcia, trzymamy mocno kciuki i czekamy na dobre wieści :-*
Karolaa piękny ten Twój Kropek
Ja właśnie ubrałam choinkę, przy czym stłukłam 2 bombki, co mi się raczej nie zdarzało. Chyba taka ciążowa niezdarność..
teraz porządki, ech.. Na M w tym roku nie mam co liczyć, wczoraj wrócił po 23 z pracy, dziś pewnie też nieprędko, no i jutro też robota.. -
nick nieaktualnybobo_frut wrote:też mam tą niezdarność w zeszłym tygodniu stłukłam przez przypadek talerzyk, a dziś jajko, które miałam zjeść na śniadanie... pech chciał, że to było ostatnie jajko w lodówce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 14:25
bobo_frut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgsha wrote:Oby tak dalej.
Ciekawe co zatrzymywało tę betę.
Może to ze TSH skoczyło??? -
Mi kiedyś lekarz powiedział, że beta i tsh są ze sobą powiązane. U zdrowej kobiety - bez niedoczynności tarczycy - zależność jest taka, ze hcg rośnie, tsh spada..
Ale mogłam też coś pomieszać.
Trzeba chodzić na regularne wizyty do gina i endo i ufać swoim lekarzom