Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas można mieć swój plan porodu- ale życie i tak zweryfikuje. U nas nie ma rutynowego nacięcia krocza, depilacji ani lewatywy a to są częste kwestie poruszane w takich planach. I oczywiście znieczulenie. Ja wiem, że na 100% nie zgadzam się na dolergan bo to narkotyk jest, ale to wystarczy przy przyjęciu do szpitala podać.
Jedziemy dzisiaj odebrać wózek ♥♥ -
Witam moje kochane, wróciłam cało i zdrowo po weselu i objazdach, na szczęście zabrane rzeczy nie były potrzebne. Na weselu wysiedziałam aż do północy. Później napiszę coś więcej tylko Was nadrobię choć z grubszą co u Was się działo przez te trzy dni.
Benus, pigułka, kaarolaa, Martynka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Było spoko bo nocleg wzięłam w ładnym pensjonacie koło sali. Zajechaliśmy z trasy po 200km, wykąpaliśmy się i dopiero pod salę (kościół odpuściłam). Najgorzej było siedzieć na sztywnym krześle i gazy mnie męczyły, muzyka też bardzo głośno, ale często wychodziłam się przejść. 10 min po północy zgarnęłam męża i podjechałam pod nocleg. Rano zjedliśmy śniadanko, poszliśmy nad rzekę i trochę odpoczęliśmy, choć upał był straszny, potem znów przejazd ok 150km, obiad, nocleg, dziś pozałatwiałam sprawy, znów trasa 150km i nareszcie w domu.
Wszystko się udało i na razie nie muszę nigdzie jeździć , a w środę wyczekana wizyta i badanie połówkowe.
kaarolaa, Martynka30 lubią tę wiadomość
-
No tak 3trym, ja po wojażach to już nie kojarzę
, te ważne w każdym razie.
Idę zaraz spać chyba.
Acha JRY jak masz pytania o mosty zębowe, korony itd od str technicznej tzn materiały, wykonanie, wytrzymałość to pisz na priv bo to mój fach. Z cenami nie pomogę bo to już dział dentystów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 19:39
Martynka30, JRY1984, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
Hej. Ja po wizycie u prywatnego z dobrym sprzetem i mala ma 2700gram
dwa tyg temu sie martwilam bo 1724tylko ale on mowil ze to nie mozliwe i mi 2 razy mierzyl dzidzie. Lozysko juz praktycznie 3 stopien ma i wszystko ok. Wg niego rodzic bede w dni mlodziezy wiec chyba nie w krakowie
No nic czas pokaze ale najwazniejsze ze mala zdrowa i miesci sie w centylach
Zabralam sie za ciuszki i sprzatanie po dachu i tylko fb ogarniam. Forum juz nie daje rady niestety.
Jeszcze ten tydzien tez bedzie taki zalatany moze od nast tyg odpoczne wreszcieMartynka30, kaarolaa, monika454, pigułka, Rudi88, Ninka0111, Domi793, JRY1984, paola89, Betty Boop, hella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Penelope ja jednak nic nie brałam. Mam nadzieję że nie będzie mi potrzebne. Mam tylko kartę ciąży i badania.
W ogóle dzis jak co wieczór usypiałam siostrzeńca i biedny popłakał sie ze tęskni za mamą. To juz trzecia noc więc nie dziwię się że dziecko tęskni, ma w końcu tylko 5 lat. Dobrze że mąż wziął laptopa to jak będzie tak strasznie to Skype i może da radę, a jak nie to wrócimy wcześniej. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U nas od rana deszczykmam nadzieję, że nie zrobi się parówa tylko będzie chłodniej
Noc u mnie bez rewelacji, znów ból krzyża, że nie mogłam ani się dobrze ułożyć, ani pospać...
Dziś wizyta na 16nie mogę się doczekać, tyle już Tymusika nie widziałam...
Trochę mam streska, bo będę dopiero miała usg 3 trymestru, ale wierzę, że będzie wszystko dobrze.Penelope30, kaarolaa, Ania_1986, JRY1984 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Agusienka1985 wrote:Dzień dobry Dziewczyny! Jedna z Was polecała mi magnez, jednak zapomniałam zapisać. Czy moge poprosić o przypomnienie? Dziękuje!
Martynka kciuki za wizytę
Ja wczoraj bardzo źle się czułam i dzisiaj zapowiada się tak samo. Silne zwroty głowy, aż ciężko było z łóżka wstać. Do tego moja Starszą bolał brzuch i miała 37,7 więc dzisiaj czeka nas wizyta u pediatry, niech zerknie czy nic złego się nie dzieje w gardle. Noc fatalna, nie spałam, przewracałam się z boku na bok, bo co chwilę jeden z nich mnie zaczynał boleć, a na plecach się dusiłam. Do tego doszły jeszcze cofki z żołądka i Antośka się słabo w nocy ruszała, więc jeszcze dodatkowo nakręciłam sobie nerwy
Miłego dnia DziewczynyAgusienka1985 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Opóźniona biedulko
współczuje
Agusienka ja też biorę Magnefar B6 max- tam jest w składzie dobrze przyswajalny magnez.opóźniona, Agusienka1985 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz