Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
SyHa85 wrote:Dziewczyny a jak Wasze mdłości? Ustępują? Bo u mnie tak jakby mniejsze i zaczynam schizować czy wszystko ok...
SyHa85 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
smerfetka84 wrote:Dzień dobry Dziewczyny podpowiedzcie co można z ziółek wypić żeby tak jakoś lzej sie na brzuszku zrobiło,? jestem jakas taka ocieżała, mieta, rumianek?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Domi793 wrote:Ale macie fajnie dziewczyny, wizyty juz w przyszlym tygodniu:) ja mam dopiero 4 stycznia i przebieram juz nozkami bo tak sie nie umiem doczekac, bede wtedy w 6 + 4 tc, mam nadzieje ze bedzie juz serduszko widoczne i ze wszystko bedzie ok! Teraz w poniedzialek ide zbadac tsh i ft4.
Wieczorami tak mi brzuszek wywala, ze szok. Ponoc przy drugiej ciazy brzuszek pojawia sie duzo wczesniej niz w przypadku pierwszej ciazy. Ciesze sie juz na brzuszek i jestem taka szczesliwa, ze mam w brzuszku mala fasolke:) oby tylko wszystko bylo ok! Za rok o tej porze bedziemy juz z naszymi szkrabami 4 miesiecznymi w Swieta! Wow:)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja mam wizyte u nie-mojego lekarza juz w poniedzialek 28.12 bo potrzebuje skierowania. Ciaze prowadze prywatnie ale mam karte w medicover i tam badania darmowe jesli sa przepisane przez lekarza Medicover wiec musze po nie isc. Pewnie zrobi mi usg choc sie boje bo oni maja nieczuly sprzet i lekarzy konowalow. Wiec boje sie ze cos mi powie zlego.
A u mojej cudownej dr mam wizyte serduszkowa 7 styczniaOlinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Mikołajkowa66 wrote:Ja mam wizytę 5 grudnia, i mam nadzieję że będzie już , ale wczoraj tak mi ciśnienie skoczyło, bo mąż mnie zdenerwował że zgięło mnie w pół i wstać nie mogłam.
Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku.
Nie martw sie, polez dzisiaj dluzej i poodpoczywaj;)
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Hej. Po świętach prawie 0,5kg więcej ale mąż mówi że w cyce poszło;) oby nie za dużo tylko. W poniedziałek do pracy a później dopiero 11go:) 5go wizyta więc czekam z niecierpliwością żeby zobaczyć te moje bąble:) rodzina nic nie powiedzieliśmy ale już podejrzewaja bo dopytuja. Na młodości czytalam że dobrze jest mieć coś przy łóżku zjeść zanim się wstanie np jakiego wafla itp, odczekać 10-15 minut i dopiero wstać z łóżka
Marta_:) lubi tę wiadomość
-
Mikołajkowa66 wrote:Ja mam wizytę 5 grudnia, i mam nadzieję że będzie już , ale wczoraj tak mi ciśnienie skoczyło, bo mąż mnie zdenerwował że zgięło mnie w pół i wstać nie mogłam.
Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku.
To źle wpływa na moje samopoczucie i wahania nastrojów.
-
A jak myslicie czego na usg moge sie spodziewac w ten ponidzialek? W ubiegly (21.12) byl malutki pecherzyk. To byl dopiero 30dc i beta 487... Na 7.01 dr ustawila serduszkowa wizyte- oby bilo. Ale w poniedzialek mam dodatkowa, nie z mojej checi. I nie wiem co moze byc? Dalej pecherzyk czy juz zarodeczek?Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!