Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się tak dałam oszukać na olx, ale byłam na tyle głupia, że przelałam 300 zł. Sprawę zgłosiłam na policję, ale jak się okazuje są to na tyle wypracowane schematy działania, że policja nie jest w stanie sobie poradzić. Po roku czasu jedyne co zrobili to zawiesili moją sprawę z uwagi na brak wystarczających dowodów. Może w twoim wypadku oszustka nie jest specjalistką, spróbuj zgłosić na policję nic nie tracisz jedynie z godzinkę żeby spisali protokół przesłuchania. Ja już się nauczyłam, że na olx zamawia się tylko jak ma się możliwość odbioru osobistego.http://dotsandlace.blogspot.com/
-
Dziewczyny napisalismy jej,ze wozka juz nie chcemy tylko ze do jutra wieczora maja byc pieniadze na koncie jak nie to idziemy na policje. Na szczescie mam wszystkie maile i smsy. Dobrze,ze tylko za tego kuriera wplacilam a nie za calosc... mam nauczkę na przyszlosc ale człowiek ufny i potem to wychodzi bokiem
-
Cześć dziewczyny.
Penelope, my właśnie mieszkamy na wsi. Ale jakoś delikatnie mu zasugerowałam i kłótni nie było.
W ogóle obudziłam się dziś i tak mnie cycki bolą że masakra.
Zrobiłam sobie i mężowi śniadanie i ubrałam cycnik no chyba jednak bez to nie ma co spać. -
Cześć Dziewczyny z rana
My już od jakiegoś czasu na nogach
Od dawna nie przespałam nocy (noc=5h) bez wstawania
1 raz się przebudziłam na siusiu ale stwierdziłam, że nie ide i dalej poszłam spać
Później po 5 pobudka i już nie zasnęliśmy z Mikim
W sumie mały stresik bo na 9:30 wizyta a 3 tygodnie Szkraba nie widziałam
Mój lubi piffko. Zwłaszcza Fortune czarną. Nie ma się co dziwić-pyszna jest. Jednakże ustaliliśmy, że lipiec i sierpień są miesiącem trzeźwości-mimo terminu nie wiadomo kiedy zaczniemy rodzić. Na początku ciąży też nie pił, nawet pół piwa, bo powiedziałam mu, że wszystko może się zdarzyć na tym etapie i żeby był zawsze w stanie gotowości. No i był. Sama mu pierwsze piwko po przerwie kupiłam
Jeśli chodzi o OLX. Uważam, że każde zdarzenie tego typu należy zgłaszać, bez względu jaka to nie była kwota. Jest to oszustwo internetowe i nie ma kwoty minimalnej aby to było przestępstwo. ZAWSZE JEST TO PRZESTĘPSTWEM! Wiadomo, na KP mogą marudzić, że krótki czas, że niska kwota ale MUSZĄ przyjąć i nie wolno dać się spławić. Ludzie robią się coraz bardziej bezczelni i nie wolno im na to pozwalać
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Hej, ja w sumie wstałam kilka minut po 7, w nocy spałam z przerwami, ale już 2 raz mi się zdarzyło, że wstałam po 7 a nie po 4
Zaraz lecę do piekarni po bułeczki na śniadanko, i czekam na rozwój wydrzeń, a miamowicie wczoraj znaleźli niedaleko mnie w rzece 2 bomby z 2 wojny ( pociski moździerzowe czy coś), i w razie czego mają pobliskie ulice ewakuowaćw tym znalazła się moja... ale ja myślę, że to więcej jest rozdmuchane niż będzie. Napewno nie będzie można na miasto wejść bo most zamykają ale i tak się nie wybieram nigdzie.
Planuje dziś obejrzeć film ojcowie i córki...
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Penelope ja się nigdzie nie ruszam
hehehhe żartuję, mąż( wojskowy) mówi, że oni tylko tak podkręcili ( bo by jeździli i ogłaszali) , ale jak pokazali te pociski co znaleźli to takiej siły rażenia nie będzie
W razie czego do rodziców spacerkiem może się doczłapie
Penelope30 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyDobry, u nas pobudka przed 6. Marceli wrocil koniec wylegiwania sie do 10
he he.
To ja Wam powiem jaki u mnie jest plan na czas porodu. W zwiazku z tym ze nie chce rodzic tam gdzie rodzice mieszkają bo pozniej musialabym u nich zostac z maluchem a tam niestety nie ma warunkow na to. To plan jest taki ze maz zabiera Marcela zostawia go u moich rodzicow on jedzie do swoich na zniwa a ja zostaje tutaj sama. Mysle ze nie wpadne w panike. Mam kolege gdyby coś, jesli nie on to sasiad z dolu i taxi takze zle nie bedzie. Wiem jak wyglada poród, ile mniej wiecej bede miala czasu. A jak trafie do szpitala to bede dzwonila po meza i niech schodzi z pola i jedzie 200 kmWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 12:26
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z rana:)
Kciuki za dzisiejsze wizyty dziewczyny!
Ja wizytuje jutro rano i jak zawsze radosc i stresik!
A wogole to spuchla mi jedna noga, w okolicach kostki. Boli jak cholera, obrzek bardzo duzy ze az ciezko chodzic. Hmmm dziwne ze tylko jedna spuchla. Myslalam ze przejdzie, ale dzis juz 4 dzien i dalej to samo. Upalow tu w de nie ma, nigdzie sie nie uderzylam, ogolnie czuje sie ok, wiec nie wiem co z ta noga.. ehh ta koncowka ciazy nie jest latwa..Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Witam dziewczyny po przerwie w pisaniu. Musiałam na jakiś czas wrócić do pracy i na nic nie było czasu.
Wczoraj byłam na lepszym usg i mały waży 2314,00 - wszystkie wymiary jak na 34 tydzień więc ok.Monika454 pamiętam że pisałyśmy o wadze naszych szkrabów bo jesteśmy w tym samym dniu ciążyjak to wygląda teraz u Ciebie?.
A i wiecie że nadal nie chciał się pokazać :o złączył nóżki i koniec
Także od 20 tyg. lekarz nie widział nic.
Ostatnio była u mnie położna, którą wybrałam - fajna, młoda babeczka. Powiedziała mi więcej niż tamta podczas wszystkich wizytZrobię sobie śniadanko podjade po jakieś zakupy i napiszę o kilku rzeczach, o które mi przekazała
Jak dobrze że jest chłodniejmakota lubi tę wiadomość
Czekamy na drugie szczęście ♥ ♥
-
Karola przerażasz mnie, ja bym się bała tak zrobić. U mnie też może wyjść że jak zacznę rodzić to mąż będzie 200km dalej bo codziennie jeździ na takie odległości z pracy, ale mam nadzieję że może jednak będę mieć planowane cc albo urodzę w weekend. Bliżej terminu porodu już zmuszę męża żeby brał wolne. Naprawdę Twój musi na te żniwa?? Nie ma rodzeństwa??
-
33Karola33 wrote:Wczoraj byłam na lepszym usg i mały waży 2314,00 - wszystkie wymiary jak na 34 tydzień więc ok.Monika454 pamiętam że pisałyśmy o wadze naszych szkrabów bo jesteśmy w tym samym dniu ciąży
jak to wygląda teraz u Ciebie?.
33Karola33 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry , ja nie śpię od 7 ale leżę cicho bo córeczka jeszcze śpi i tak podczytuje lipcowki i tam sie trochę dzieje.
Syn na obozie bardzo mu sie podoba tylko durna matka myśli i przezywa .
Wizyta w sobotę jutro muszę iść na badania ale coraz więcej mam dolegliwości . Nigdy nie miałam zgagi i nawet nie wiedziałam jak wyglada a teraz co wieczór i sadzać po zabobonach to ten mój zgagulec jak sie urodzi to będzie miał włosy po pachy .
Wszystko mam już przyszykowana muszę tylko dokupić maść na sutki i czekamy.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyPowodzenia Dziewuszki na wizytach
Martynka, no w końcu pospałaś
Karola plan gotowy, a torba kiedy ?
Powiem Wam, że mi się jakoś dobrze nawet spało. Może dlatego, że całe łóżko dla siebie, a jak K wrócił w pracy, to chyba nieświadomie chce się tulić, bo coraz to bliżej leżał, więc już nie spałam.Ja też zaraz lecę po bułki do piekarni, obiad wczoraj zrobiłam na 2dni i dziś nie mam co robić sama do 14, czyli do czasu, kiedy K wstanie
Martynka30 lubi tę wiadomość