Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja nie polecam wizyty w szpitalu bo i tak nie zrobia nic poza usg i nakazie lezenia a sprzet zazwyczaj maja tragiczny... ja krwawilam i bylam w sumie w 3 szpitalach i to usg to byla masakra..m lepiej zaplacic 150 zl a miec dobre usg. Nie martw sie, ja caly czas podplamiam i narazie wszystko ok. Mam tak od 4 tc a jutro 9tc
laven81 lubi tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Od 100 do 150zl. Szpital wyjdzie najtaniej no i badania Ci moga zrobic od razu. Bo u nas jest nawet klopot z dnia na dzien sie gdzies zarejestrować... Głowa do góry, nie załamuj sie!!! Trzymam kciuki mocno, żeby wszystko było ok!!![/url]
-
Cześć dziewczyny. Chciałabym do was dołączyć termin mam na 30 sierpnia według Ovu.
Jeśli chodzi o lekarza to wizytę mam dopiero 7 stycznia ( lekarz ogólny) niestety mieszkam w UK i tutaj wygląda to całkowicie inaczej. Pierwsze USG dopiero w 12 stym tygDominique88, malika89 lubią tę wiadomość
-
laven81 wrote:Witajcie,
od 1,5 tygodnia wiem o ciazy, poprzednia stracilam, nie czekalismy do nastepnej @, odrazu nam sie udalo, w co nie bardzo moglam uwierzyc.
Rosax, jedz do szpitala w Grudziadzu, wiem, ze maja nawet niezla opieke. Prywatnie do ginekologa pewnie trudno sie dostac, koszt ok. 100-150zl.
Omon, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty, trafilas na kiepski szpital, dobrze, ze Tobie nic sie nie stalo.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo proponuje teraz brac 3x1 no spe forte. To jest dawka bezpieczna- takie mialam zalecenie lekarza i na pewno bezpieczniejsza niz tak silne skurcze o ktorych piszesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 22:29
Agsha, aaniuskaa, Coconue lubią tę wiadomość
-
Felicidad wrote:Cześć dziewczyny. Chciałabym do was dołączyć termin mam na 30 sierpnia według Ovu.
Jeśli chodzi o lekarza to wizytę mam dopiero 7 stycznia ( lekarz ogólny) niestety mieszkam w UK i tutaj wygląda to całkowicie inaczej. Pierwsze USG dopiero w 12 stym tyg
Witaj
30 sierpnia piękna data, obchodzę wtedy rocznicę ślubu
Bardzo późno to USG, a prywatnie nie da się gdzieś iść? Ja bym chyba tak długo nie wytrzymała .Luteina 100mg x 2
-
aaniuskaa wrote:Witaj
30 sierpnia piękna data, obchodzę wtedy rocznicę ślubu
Bardzo późno to USG, a prywatnie nie da się gdzieś iść? Ja bym chyba tak długo nie wytrzymała .
Zapisalam się prywatnie do polskiej kliniki na USG ale wizyta dopiero 9 stycznia. Troszkę oszukalam Panią w przychodni że jestem 3 tyg dalej żeby mieć szybciej wizytę z położną, która da mi do zrobienia test ( sikacza) pomaca brzuch i powie że to wczesna ciąża wtedy powinni pobrać mi krew na badania. Tutaj nawet nie badają przyrostu HCG dla nich ciąża musi się utrzymać sama do 12 stego tyg. Nie dają żadnych tabletek. -
Czesc wszystkim. Jak tam po swietach? Ja juz od rana w pracy a o 16 wizytuje:-) i to w dodatku z mezem. Wyniki badan juz mam tsh spadlo do 0.93, pozostale wyniki ok, jest tam kilka wynikow ponizej normy ale mysle ze nie ma sie czym martwic (poki co...). nie mam toxo, hiv ani chorob wenerycznych:-)
Coconue, bobo_frut lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Witajcie dziewczęta
Ja zaczynam 6 tydz. Do Sylwka na szczescie nie mam za duzo pracy wiec troszke popracuje a reszte bede odpoczywała-to mi ostatnio najlepiej wychodzi.
Odliczam dni do środy do 1 usg-oby wszystko było dobrze-mysle pozytywnieMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Felicidad wrote:Zapisalam się prywatnie do polskiej kliniki na USG ale wizyta dopiero 9 stycznia. Troszkę oszukalam Panią w przychodni że jestem 3 tyg dalej żeby mieć szybciej wizytę z położną, która da mi do zrobienia test ( sikacza) pomaca brzuch i powie że to wczesna ciąża wtedy powinni pobrać mi krew na badania. Tutaj nawet nie badają przyrostu HCG dla nich ciąża musi się utrzymać sama do 12 stego tyg. Nie dają żadnych tabletek.
A w UK przypadkiem ciazy nie uznaja dopiero od 20tc? Wczesniej to dla nich naturalna selekcja?! -
nick nieaktualnyAgsha wrote:A myslisz ze te skurcze nie sa grozne?
-
Dere wrote:A w UK przypadkiem ciazy nie uznaja dopiero od 20tc? Wczesniej to dla nich naturalna selekcja?!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18