Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_1986 ja tez sie mocno poce na twarzy i szyi -szczególnie w nocy i nawet jak nie jest gorąco na dworze. Mnie jest cały czas gorąco!!!! Ślinienia jakos nie zauwazylam u siebie hihi ale kto wie, moze w nocy cos wylatuje
Jade zaraz do galerii odebrac zamówienie-tym razem dla siebie a nie dla dzidzi bo ona ma az nadto Zostawie przy okazji auto na odkurzanie bo chyba juz czas aby było czysto przed jazda z noworodkiem-moze do porodu sie mocno nie zakurzy.Asiasia lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Cześć
Ja też się.ślinę i do tego strasznie mi gorąco aż spać nie mogę okna pootwoerane dziś trochę chłodniejsze noc, ja bez przykrycia a mojemu mężowi zimno.
Wczoraj wieczorem w nocy i dziś rano nie czułam ruchów dzidziusia i cały brzuch ścierpnięty już od paru godzin, takie chyba skórcze ale nie bolesne. Może przepowiadające ale martwię się że są prawie cały czas. Kurcze już 3 dziecko a człowiek się dalej denerwuje.
Na szczęście mi się mały zaczął ruszać i się rusza ale ten brzuch dalej zaczerpnięty.
Chyba się dziś spokoju tak.na wszelki wypadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 09:59
-
Spoko dziewczyny. Ja to się przyklejam w nocy do pościeli.. A przykryć się muszę, bo raz się nie przykryłam i już bolały mnie piersi... A jeszcze tylko jakiegoś zapalenia mi brakuje, ehh.. W nocy jak wstaję do karmienia to aż mnie dreszcze przechodzą, bo cała jestem mokra. O piersiach nie wspominając, bo saunę mają w staniku i wkładkach.
A dziś tak mnie napi...prza głowa, że to jakaś pomyłka normalnie. Jeszcze wkurzona jestem na M to w ogóle weekendowy nastrój w pełni... -
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny 36+0 oficjalnie 9 miesiac rozpoczety jak się cieszę i jakoś dziś mnie spokój opanował mogę rodzić co do pocenia to mam tak samo twarz i miedzy piersiami cały czas mokre ;/ a w nocy to się wg nie przykrywam bo tak gorąco mi jest..u mnie w nocy o dziwo tylko z 2 godzinki nad ranem miałam bóle a tak spokojnie minęla nocka Mąż wyciagnął gondole z kartona i fotelik niech się wietrza i tak napatrzeć się nie mogę :*
Penelope30, Asiasia lubią tę wiadomość
-
Witam się z Wami dziewczyny w 40 tc (39+0)
To już mnie wcale nie bawi, już chce mieć to za sobą i tulic córeczkę
Zresztą brak mi już sił, brzuch przeszkadza coraz bardziej.
Co za uparta paskuda z tej mojej córkiPenelope30, Jujka, JRY1984, malika89 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Mi się chyba skurcze zaczęły. Mniej więcej co 6 minut. Poczekam jeszcze trochę i jak się nie wyciszy to jadę na pogodowe i wtedy zobaczymy czy to to.
U mnie nic też okropna. Niewyspana jestem, bo pobudki albo na siku albo sama z siebie się budzilam i nie mogłam zasnąć.
Miłego dnia.kaarolaa, JRY1984, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kata, kciuki
Kasia, blondyna czekamy na 1 sierpnia!
Moj brzuch praktycznie cały czas napiety. Pocę sie strasznie, muszę brać prysznic kilka razy dziennie włosy tez codziennie,bo aż mnie swędzi głowa hak nie umyje. Na twarzy tez sie świece.
Kupiłam sobie ten pasek pH, niestety w aptece był tylko taki to wykrywania infekcji za 12 zł, ludzie to potrafią zbić pieniądze na niczym. Zwykły pasek pH z opisem i kawałkiem plastiku. I jeszcze sobie kupiłam probiotyk, zeby mieć po tym antybiotyku.Kasiaaaaa88 lubi tę wiadomość
-
Betty Boop wrote:Makota gratulacje!!!
Zastanawia mnie tez przyrząd "kiwi"-czy to jakas forma kleszczy wlasnie lub próznociagu? Pierwszy raz o czyms takim słysze.
NIe moge uwierzyc ze juz tyle z nas sie rozpakowało.
Do mnie wczoraj przyjechała paczka od teściowej z ostatnia partia ciuszków-tylko 20 kg-mowie Wam jak maly sklep, wszystko jest przepiekne. Duze z tego to prezenty bo tesciowa w USA zorganizowała Baby Shower dla mojego malenstwa.
Wczoraj nastawilam partie najmnijeszych do prania, a wieksze poczekaja w pudle bo tam sa nawet na 2 latka ubrania ;)Dzis sobie poprasuje. Przez te ogladanie ciuszków cała noc mi sie one sniły hahaha
Miłego dnia kobitki.
PS: ktora sie dzis szykuje?
Dziewczynki,dziękuję za życzenia i kciuki Kiwi to właśnie rodzaj takiego nowoczesnego próżnociągu tylko,że gumowy. Malutki ma krwiaczka na głowie,ale nie jest w żaden inny sposób uszkodzony. Po 18 godzinach męki byłam szczęśliwa,że obyło się bez cesarki,chociaż nikomu z nas nie było łatwo. Jutro chyba pójdziemy do domu to prześlę zdjęcia mojego ksiàżątkaDomi793, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Kata: trzymam kciuki.
Ja dzisiaj nie rodzę. Jakbym teraz zaczęła to urodzi się w niedzielę. Jednego niedzielnego juź mam dziękuj:)
Mnie ciaze oszczędzają. Druga była trochę cieźsza bo amniopunkcja. Teraz przytyłam 12kg-to i tak dużo po wcześniej Max 10. Nie puchnę ,nie poce się,nie leje się ze mnie. Ogólnie nie zmieniłam się. Większość osób dowiedziało się w kwietniu że jestem w ciąży i każdy mówi że tylko bańkę mam z przodu. Zresztą cały maj byłam sama z dzięćmi nad morzem. Jedynie co dużo mniej chodzę bo zaraz bolą mnie nogi.