Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mój brzuch to jeden bolący kamień.
A miejscami np najczęściej pod pępkiem mam taki bardzo bolący placek jakby mi skóra miała zaraz tam pęknąć, takie strasznie dziwne uczucie - jakby drętwienie, napięcie, rozrywanie?!?
Nic przyjemnego.
Pytałam ginkę - tak ma być !?!
To macica ćwiczy przed porodem.
Dla mnie to jest nieprzyjemne i bolesne, ale do wytrzymania oczywiście.
Chciałabym jednak już w tym tyg urodzić koniecznie, kilka powodów teoretycznych, no i to, że jestem przemęczona, oraz chce już mieć malutką
Boję się też o nią, ma biedna bardzo ciasno - czuje te wijące ruchy, ewidentnie się nie mieści już
Benus lubi tę wiadomość
-
Miałam udać znać.
Dziś o 17.30 na świat przyszedł mój synek. Poród odbył się siłami natury. Mały waży 3600 i ma 57 cm. Jestem szczęśliwa że już po wszystkim. Poród w miarę szybki ale za.to dość bolesny. Trzymam kciuki za pozostałe ciężarówki. A tymczasem idziemy odespac oboje.Agusienka1985, sabanek, marcianka1, niki640, Asiasia, monika454, Kasiaaaaa88, 33Karola33, kaarolaa, Domi793, Penelope30, Rudi88, Ibi, Martynka30, Rybaaaa, Jujka, Ania_1986, hella, pigułka, Kajka86, paola89, Truskaweczka83, Gilis, makota, ewi0808, malika89 lubią tę wiadomość
-
Truskaweczko ja mam pytanie do Ciebie, pisalas wczesniej caly czas ze masz zamiar rodzic w narutowiczu jesli uda Ci sie dojechac do Krakowa, ostatnio chyba zmienilas zdanie bo wymieniasz ujastek i rydygiera. Co zmienilo ta decyzje? Pytam poniewaz sama mam zamiar rodzic w narutowiczu. Lezalam tam dwa razy na patologii ciazy i bylam zadowolona z opieki. Moze masz jakies informacje odnosnie porodowki?
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, przyszłam napisać, że Mia jest już na świecie. Dostałam skurczy, po 7 godzinach zadecydowali, że jednak już dzisiaj bedą ciąć. Całe szczęście, bo blizna po cc zaczęła się rozchodzić. Malutka musiała pojechać do innego szpital, ponieważ tutaj nie było miejsca dla niej, musi dostawać tlen, trudno jej jeszcze dostosować się do nowego życia.
Dzisiaj jest 36+2 , waga 2550g i 51cm33Karola33, hella, Agusienka1985, Penelope30, Domi793, Dots&Lace, Ibi, pigułka, monika454, Kajka86, Jujka, paola89, Kasiaaaaa88, Truskaweczka83, Asiasia, oLena31, kaarolaa, Gilis, ewi0808, malika89 lubią tę wiadomość
-
Lavena gratulacje i zdrowia dla maluszka...Wiedziałam kiedy wyjsc by nie zrobic mamie krzywdy.Ciekawe kiedy moja wyjdzie...Dobijaja mnie te ukłucia od 3 dni w szyjce sa chwilowe ale okropnie bolesne.Kiedys wczesniej były ale delikatne ale to na poczatku ciazy.marcianka86
-
Mowie mojej córce by wytrzymała do srody od czwartku moze wychodzic...Wczoraj byłam spotkac sie z połozna do porodu...mowi ze jej sie wydaje ze dziecko duze bedzie... Dziwi mnie ze lekarz mowi ze głowa juz nisko jest a brzuch mam dalej wysokomarcianka86