Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
letty wrote:Jeżeli zdecydujesz się na sn i dziecko wejdzie w kanał rodny to i tak nie masz już wyjścia i musisz podpisać zgodę na kleszcze czy próżnociąg bo do cc już będzie za późno. Mi malutka wychodziła główką po czym się chowała bo się zaklinowała ramionkami i kleszcze były konieczne bo groziło zamartwicą.Asiasia
-
Dzien dobry, witam sie z rana nawet w sobote sie musiałam po 6 obudzić jeszcze zapomniałam ze miałam rano zebrać mocz na badanie i poszłam do toalety a najlepsze jest to ze była to jedna z tych nocy gdy nie budziłam sie na siusiu, wiec procedura byłaby idealna, mocz z całej nocy, ale mam do siebie teraz pretensje! Eh ta pamiec w ciazy, tez Wam tak szwankuje??
-
Witam się i ja.Boze jak tak dalej pójdzie to na porodowke nawet nie będę miała siły otworzyć drzwi a co dopiero przed.Noc koszmar.Sen od 01:00 do 04:00,letarg do 05:00,chyba jakiś jak do 07:00 no i już pije inke.W nocy 1000 myśli zamiast 1000 snów. Pewnie po śniadaniu będzie łóżko wołać..
Domi793 lubi tę wiadomość
Asiasia
-
Makota gratulacje!!!
Zastanawia mnie tez przyrząd "kiwi"-czy to jakas forma kleszczy wlasnie lub próznociagu? Pierwszy raz o czyms takim słysze.
NIe moge uwierzyc ze juz tyle z nas sie rozpakowało.
Do mnie wczoraj przyjechała paczka od teściowej z ostatnia partia ciuszków-tylko 20 kg-mowie Wam jak maly sklep, wszystko jest przepiekne. Duze z tego to prezenty bo tesciowa w USA zorganizowała Baby Shower dla mojego malenstwa.
Wczoraj nastawilam partie najmnijeszych do prania, a wieksze poczekaja w pudle bo tam sa nawet na 2 latka ubrania ;)Dzis sobie poprasuje. Przez te ogladanie ciuszków cała noc mi sie one sniły hahaha
Miłego dnia kobitki.
PS: ktora sie dzis szykuje?Domi793, Ania_1986, Agusienka1985, Asiasia lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyMakota gratulacje i zdrowka dla Was
Ja spalam w nocy, ogólnie to przewracanie z boku na bok sprawia coraz więcej problemów Mam pytanie do Was. Czy Wy też się tak w nocy slinicie? Ja 1-2razy w nocy budze się z mokrą poszewka, az mi głupio i wstyd, nie wiem czemu tak się dzieje ale czuje się jak pijak jakiś...
Aniu ja też czasami po czasie sobie uświadamiamy że miałam mocz pobrać, bo tak błogo po całej nocy skorzystać z wc
-
Asiasia wrote:Witam się i ja.Boze jak tak dalej pójdzie to na porodowke nawet nie będę miała siły otworzyć drzwi a co dopiero przed.Noc koszmar.Sen od 01:00 do 04:00,letarg do 05:00,chyba jakiś jak do 07:00 no i już pije inke.W nocy 1000 myśli zamiast 1000 snów. Pewnie po śniadaniu będzie łóżko wołać..
Tez tak mam kochana.. nie umiem spac jakos i wogole ciagle mi goraco, spie juz bez zadnego przykrycia, otwarte okno, wentylator chodzi a mi ciagle goraco.. i zamiast sie wysypiac i zbierac sily na to co bedzie po porodzie to ja z dnia na dzien jestem coraz bardziej zmeczona. Ojjj daje mi popalic ta koncowka ciazy. Mam nadzieje ze urodze juz w przyszlym ttygodniu..
Asiasia lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Sabanek tak ja też się ślinię jak bernardyn. Ale mam w pobliżu taki mały ręczniczek to wycieram się jak sie tylko obudzę . Ale poduszka juz w żółtych plamach. W ogóle to i pocę się między piersiami zwłaszcza i szyja wiec tym ręcznikiem wycieram się tez z potu.
Betty Ty to masz super z tą teściową. Aż Ci zazdroszczę tylu tych ubranekBetty Boop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRybaaaa wrote:Karola, to faktycznie szybko jej poszło.
Penelope30, Ania_1986, malika89 lubią tę wiadomość