Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z Wami już z własnego domu udało nam się dzisiaj wyjść ze szpitala!!!! Przesyłam zdjęcia mojego najcudniejszego synusia możecie się już oficjanie zachwycać gratuluję też wszystkim świeżo upieczonym mamusiom
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/837883fc0ed6.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdfaf2ebe51a.jpg
EFCia911, kaarolaa, Penelope30, Jujka, pigułka, Ania bebe 88, Lady Savage, Domi793, Ania_1986, jaskoleczka, monika454, niki640, JRY1984, 33Karola33, hella, blondyna5555, Betty Boop, Kajka86, kata89, Kw14tuszek, Ibi, boo123, Martynka30, Rudi88, Asiasia, Kasiaaaaa88, paola89, Benus, Gilis, ewi0808, Goslim79, oLena31 lubią tę wiadomość
-
laven81 wrote:Jestem dokładnie dwa lata po drugiej cc.
To mały odstęp. U mnie było prawie trzy tylko blizna duźo.
Rammel:witam.
Zaczęłam ćwiczyć żeby dziecko wsadzić gdzie trzeba.
Ze zoo zależy ile anestezjologow jest. W Narutowicza było kiedyś ok. Teraz w rankingach kiepsko. Jedynie co wiem to że narzekają na neonatologie. -
nick nieaktualny
-
Ja sie zglaszam na ochotnika do rodzenia.
Od 01.00 nie spie i nie wiem co robic z nudow...
Sikac bylam z 5 razy.
Biodra bola.
Deszcz pada a spania nie ma.
Ja chce rodzic juz. A tu jeszcze 6 dni. -
Cześć Kochane, widzę że nie tylko ja cierpię na bezsenność..
po północy poszłam spać-zasnąć nie mogłam. Wstałam o 4tej w międzyczasie 3 pobudki a sam sen rwany.. Jeszcze troszkę a ta ciaża mnie wykończy.
Tak bym chciała póki jest jeszcze możliwość wyspać się.
Też już mogę rodzić-również zapisuję się do kolejki chociaż jeśli wcześniej czułam, że nie dotrwam do terminu to teraz jestem praktycznie pewna, że przenoszę i będą mi poród wywoływać. W końcu Mikołaj chce iść na rekord kraju
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Ja również ustawiam się do kolejki chociaż ja mam termin za 4 dni wiec raczej z przodu postoje, przed Wami mam nadzieję że już w tym tygodniu coś się zacznie dziać, bo oszaleje. Z dnia na dzień jest coraz gorzej ale porodu ani widu ani słychu
W środę idę do ginekologa zobaczymy co mi powie. -
Makota cudny synuś-jeszcze raz gratulacje
Ja tez w nocy słabiej spie tzn mam kryzyzs około 3-jak wstaje siku- i potem nie moge zasnąć. Zasypiam moze po jakiejs godzinie znowu.
Wczoraj bylam na zakupiach w Tesco i jest promocja na pieluchy pampers premium Care 2. ja jeszcze nie kupowalam wiec sie zaopatrzyłam w 2 opakowania po 88 sztuk. Wychodziło 53gr za sztuke wiec to dobra cena. Moze ktoras skorzysta.
monika454 ja mam teraz podobne odczucia-najpierw mi sie wydawało że nie dotrwam do sierpnia a teraz wydaje mi sie, ze urodze jako ostatnia choc według bbf za tydzien ciaza bedzie donoszona.makota lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Rammel wrote:Kajka, wody to na pewno nie były, bo wody są bezbarwne. Mi czop odchodzi już od miesiąca jest jak białko jajka korzego tylko wiośnie taki zoltawy. Od ostatniego badania które było w środę to codziennie jest wzmozona ilość. W Twoim przypadku mógł to być czop
Dla pewności, jeśli chcesz sprawdzić czy to na pewno nie wody to w aptece jest do kupienia za około 7 zł test ph gineintima czy jakoś tak. Jak ph wyjdzie wg skali kolo 7 to mogą to być wody.
Dzięki za odp. Kupię i sprawdzę Pocieszyłaś mnie -
Domi793 wrote:Dziewczyny ktore urodzily - jak u Was z karmieniem???
Jeśli o mnie chodzi to kp. Jest czasem ciężko bo brodawki nieprzystosowane do ssania, a uwierzcie małe dziecko potrafi. liczę że pokarm się będzie powoli zwiększał bo mały dość często się domaga.
Gratuluję wszystkim świeżym mamom. Mam nadzieję że reszta nie będzie długo czekać na swoje skarbyDomi793 lubi tę wiadomość