Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybaaaa wrote:Termin porodu dopiero przed nami a my mamy już 3 tygodnie ❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/432b579feb85.jpg
U nas jutroRybaaaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
kaarolaa wrote:U mnie 38 tydzien, nic sie nie dzieje, spacer po lesie zaliczony. A jutro na 8 na czczo wstawic sie na Ip. Tylko nie wiem czy zabrac swoje rzeczy czy tez dla dziecka. Chyba wezme tylko swoja a torbe dla malego zostawie u sasiadow i ktos mi dowiezie, bo jutro wieczorem maz wraca do rodzicow na zniwa.
Karola ja bym wzieła, ja pojechałam bo myślałam, że mnie tylko poobserwują a tu niespodzianka mąż dopiero na 2 dzień przywiózł rzeczy
W razie czego w szpitalu mają swoje, nie ma z tym problemuMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Agusieńka, Dagmara moje gratulacje zdrówka dla Was i maluszków
Ja dziś byłam na KTG. Zapis piekny. Połozna doświadczona, a mówiła,że dawno tak ruchliwego dziecka jak mój Klusek nie widziała. 4 czy 3 razy musiała mi czujniki poprawiać , bo skopał hehehe Poza tym przez to jego ADHD ja skurczy nie czuje, bo jego ruchy jakby to blokują i bądź tu kobieto mądra.Dagmara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dagmara serdecznie gratuluje Grzesia
Agusieńka gratuluje - bardzo się cieszę i opowiedz koniecznie o Rydygierze jak nabierzesz sił
Karola wspłczuje sytuacji - synuś chory, jutro szew, stres a nie powinnaś się stresować, ale mama sobie poradzi -to pewne!
Marcianka jak to pośladkowe? Wiec co dalej? Jeśli się nie odwróci to cc?
Kajka ja mam apetyt na słodycze ostatnio i ti wzmożony - niby się ograniczam bo zgaga zabójcza, ale...
U mnie wszyscy pytają babci/mamy/męża/córki czy urodziłam...
Ja siedze ciągle w domu to nikt nie pyta.
Ale nawet męża w każdym sklepie zaczepiają: czy żona urodziła?
za nawet ich nie znamy, poprostu widzieli mnie z nim raz w ciąży, a on co dzień robi zakupy i co dzień go ppytają...
Najbardziej zainteresowani mną są ludzie ze wsi, kiedyś inny kierowca z mężą piekarni przywiózł chleb jak co dzień do sklepu na naszej wsi, a babki do niego: - a ta Ange**ka już urodziła????
A on - nie wiem, to nie moja żona!
A baby: no tak ale chyba pan pracuje z jej męzem bo widze po logo na bluzie to pewnie pan wie!
No paranoja jakaś!!
Goslim to pewnie też coś mam i dlatego boli, dziwne nieprzyjemne uczucie, ale to nie mała tam siedzi - w tym miejscu. Łożysko z przodu i nic nie czuje na środku oprócz bólu, rozpierania, dziwnego uczucia.
Krisi super brzuszek, i opada już jak nic
Dagmara lubi tę wiadomość