Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny
Trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie ostatnich mamus na liscie
Mam nadzieje ze do konca sierpnia sie wszyscy wyrobicie
Nikola wazy 3922 gr dzis wieczorem to zobaczymy co do rana bedzie. Jesli nie bedzie mniej to dobrze a najlepiej wiecej zeby bylo.
Ale tu nudno.
Jestem w sali sama z Nikola.
Z jednej str to dobrze bo spokojnie jest a z drugiej nie ma do kogo sie odezwac. Jak do wc biegne czy do mycia to dziecko samo zostaje na lozku w pokoju.
Jestem dzis bardzo zmeczona.
Chcialabym jutro wieczorem do domu -
Oj tak. Dla mnie ciąża trwała wieczność. Także nie jesteś z tym sama.
Truskaweczko trzymam kciuki żeby małej się poprawiło. Mój spadł bardzo na wadze jak się urodził. W szpitalu stracił ponad 10 procent masy ciała. Nie lapal odpowiednio cyca i się nie ja nadal. Teraz karmię przez kapturki i jest ok.
Dawaj nam znać jak się sytuacja rozwinie. -
nick nieaktualny
-
ja tez zostalam z 23.08, teraz kontrola co 2 dni. Jestem cala spanikowana, jutro zjezdza z delegacji maz i mam nadzieje ze sie ogarne.Moze przytulance cos pomoga? pozatym dzis na usg jednej pigule cos podpadlo, cos kolo karczku malej.Lekarz zapytal czy mialam usg w 20tyg?oczywiscie ze tak,do tego 10usg od 19tyg. Dlatego probuje sie uspokajac ze wszystko jest ok, ale jak widzicie nie spieAsiasia
-
Asia Ci lekarze potrafią wystraszyć. będzie dobrze.
A ja dziś nie spałam od 2 do 5, usnęłam i co budzik męża mnie obudziła i koniec spania.
Od 2 do 4 miałam skórcze i co skończyły się i nic a myślałam że uda mi się już urodzić. Były dosyć mocne i się skończyły kurcze no bez jaj po co te tylko mi nadziei narobiły na spotkanie już z dzidziusiem.
Dzieciaki uświadomienie że jakby nas nie było rano jak się obudzą to pojechaliśmy rodzić. Też już się doczekać nie mogą.
Może mi się uda jeszcze na chwilę usunąć póki mój Młodszy jeszcze śpią. -
nick nieaktualnyJa tex dzisiaj miala. Kiepska noc. Maly ma problemu z brzuszkiem nie spal cztery godziny, do tego sapka go meczy. Sol fizjologiczna pomogla na chwile i teraz znow swiszczy. A ze dopiero co zjadl to nie moge mu zakroplic znow noska. Najgorsze jest to ze monitor oddechow dwa razy sie wlaczyl i sie zastanawiam czy mlody nie ma bezdechow. Kiedy nie ma sapki jest ok, a dzisiaj dwa razy pipczal.
-
nuska nie koniecznie to musi cos oznaczac. ja 2 tyg temu mialam badanie takie mocniejsze i potem plamilam 4 dni i myslalam, ze to juz sie zaczyna. Ale jak widzisz Mała nadal w brzuchu siedzi Takze moze cos oznaczac ale nie musi. Obserwuj sytuacje.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Dziewczyny w 2paku ja dzis 2 termin zaliczyłam i nadal nic...jedyne co mnie meczy w ncy to czasem wzdecia...mam twardnienia brzucha jedyni ale to juz od dawna...wiecej wydzieliny z pochwy aaa i lepiej sypiam...Ide spac 22-23 i do 8 z 2 przerwami na siku i jeszcze popołudniu pospie...
Plecy mnie bardziej bola ale to wina duzego brzucha.marcianka86 -
Alex dzis tez nie za dobrze spal..pampersiak przebrany, nakarmiony do syta a oczy w nocy jak piec zloty i ani myslal spac. Dzisiaj sie czuje jak zombie. W sumie nie robie sobie drzemek w ciagu dnia bo tez czas poswiecam starszej corce,aledzisiaj jaksie po poludniu nie zdrzemneto chyba padneJulia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm