Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Benus pocieszenie Cię moim zdaniem Iga nie jest podobna do tatusia. Widzę że mała śpi w łóżeczku turystycznym, tak jak mój mały.
Sabanek super mała ćwiczy.
A mi mały dziś śpi na moim brzuszku za żadne skarby nie chce san spać. Myślę że musi się z powrotem przyzwyczaić do domku. Dam mu parę dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 12:37
sabanek, Agusienka1985 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, trochę Was podczytuję, ale nie wszystko. Mój starszy nadal w domu, bo jeszcze chyba mu całkiem ospa nie minęła. Już nie wiem który raz zaczynam pisać i mi ktoś przerywa. Mnie dopadło straszne choróbsko, od czwartku mam zawroty i ból głowy, wszystko mnie boli, kaszel i telepie się z zimna. Nie mam na nic siły. A najgorsze, że nie mogę położyć się i poprostu pochorować. Nie wiem gdzie to złapałam, bo byłam tylko dwa razy w kościele, a tak siedzę w domu, bo dzieci chore. Chyba z przemęczenia, bo jestem strasznie niewyspana.
Jaskółeczko, dobrze, że ten szpital już za Wami!
Zdjęcia są super, dzieciaki wspaniałe.
Mój chyba nie wykazuje nowych umiejętńości, w nocy nie spi dobrze, budzi się co dwie, trzy godziny. Usypia bardzo późno. Jak mi się uda uśpić go o 20-21 to budzi się po godzinie wyspany i dwie godziny jazdy, bo musi być na rączkach.
Oglądałam te kubki doida i chyba zamówię, a czy książkę tez warto. Ja już mam u "malucha na tależu". Nie pamietam, która z Was o niej pisała ale zamówiłam i mi się podoba.
Ja planuję w 6 miesiącu wprowadzać mleko modyfikowane. Może raz dziennie na noc. Nie wiem, czy smoczek 1 czy 2 i mleko ma być to pierwsze? A jakie mleko bèdzie najlepsze???Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 14:10
-
nick nieaktualnyJaskółeczko to super, jednak wyszliście przed poniedziałkiem
Benus śliczna rodzinka, my nawet jeszcze nie mamy wspólnego zdjęcia Trzeba to zmienić
Makota ja mam pytanie do Ciebie. Kupiłam na początku chustę taką jak Ty miałaś, a na zdjęciach widzę, że masz nową. Czy czujesz różnicę w miękkości materiału? Bo ta moja to niby strasznie ciężka do złamania itp. i się zastanawiam, czy jakbym sobie zasponsorowała lepszą, to czy poczułabym różnicę w dociąganiu.
Goslim Bartosz jakie ciacho!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 15:29
-
sabanek wrote:Jaskółeczko to super, jednak wyszliście przed poniedziałkiem
Benus śliczna rodzinka, my nawet jeszcze nie mamy wspólnego zdjęcia Trzeba to zmienić
Makota ja mam pytanie do Ciebie. Kupiłam na początku chustę taką jak Ty miałaś, a na zdjęciach widzę, że masz nową. Czy czujesz różnicę w miękkości materiału? Bo ta moja to niby strasznie ciężka do złamania itp. i się zastanawiam, czy jakbym sobie zasponsorowała lepszą, to czy poczułabym różnicę w dociąganiu.
Goslim Bartosz jakie ciacho!
no właśnie jest różnica - przynajmniej dla mnie - dałam ją doradcy chustowemu wypróbować i powiedziała, że jest ok, normalna chusta, ale mi się jakoś ciężko na niej pracuje. Dopóki mały był mały i się nie wircił, to było jakoś lepiej, a teraz to już nie to samo. Mam teraz LL i bardzo mi podchodzi, zamówiłam też LF z bambusem - strasznie mięciutka przez bambus, łatwo się dociąga, tylko, że mi za długą przysłali i chcę sprzedać. Ale wydaje mi się, że każdy co do tej womar ma inne odczucia. Ja spróbowałam innej, bo czułam, że może być lepiej i dla mnie jest duża różnica. Poleciłam Ci ją, bo na początku byłam zadowolona - chusta jak chusta i do tego niedroga- a teraz sama wypróbowuję inne. Miałam takie same rozważania - czy z inną będzie mi lepiej szło.
Goslim, jaki Bartuś elegancki!!!! Do schrupaniasabanek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
U nas dzis to samo. Spał 2 razy po 30 minut, ale byl pogodny i nie marudził. Kochany jest. Widze że idzie kolejny ząb i biedaczyna nie wie co począć.
Co do chusty to sie nie wypowiem bo syn niestety nie lubi. Tak samo jak smoczka czy butle. Co mnie zdziwiło, bo nawet jak bylo w niej moje mleko nie dal się zmylić. Sprytna bestia -
Dołączam sie do komplementów dla Bartusia chyba wysoki z niego będzie przystojniak
Wikusia ma prześliczne oczka
Ja dzisiaj jestem wyspana! Wiadomo do 22 sen przerywany, ale pozniej do 2 spał, a następnie do 5, 6.30 i 7.40
Dopóki człowiek nie zazna pobudek co godzinę, to nie doceni takich nocy! I jeszcze rano sobie zamówiłam 2 pary spodni po 100 zł na wyprzedaży w Massimo, wiec humor mam dobry!
Powoli juz sie zbieram za rozszerzanie diety akcesoria prawie gotowe. Zaczynamy od papek. A wkrótce BLW! Kupiłam fajna silikonowa miseczkę z przegródkami, muszę jeszcze taki śliniak z rękawami zamówić
Goslim, wlasnie te książeczkę zamawiam, dobrze, ze tez potwierdzasz, ze jest OK.
Dziewczyny, jakbyście coś zamawiały z gemini, to jedzenie i kaszki sa tam w dobrych cenach i można przy okazji zamówić. Masakra tyle tego jest, nie wiadomo, co wybrać. Wygodniej przez neta zamówić, dzisiaj muszę to zrobic.
-
Fajne zdjęcia dziewczyny szybko rosną dzieciaczki
U nas chyba bo próbie nowego jedzonka brzuch się trochę zbuntował. Dopiero dziś wróciła normalna kupa, szkoda tylko, że jak zwykle w środku nocy poczekam jeszcze dzień i ponawiamy próbę. Mały chce próbować i po troszkę będę mu podawać. I muszę go zważyć bo też ostatnio mniej przybierał, a nawet pokazało, że stoi w miejscu. Ale to muszę jeszcze raz dokładnie zważyć na szczepieniu.
-
Cześć
Widzę ze Wy już odliczanie czas do 6 miesięcy. Ale ten czas leci.
My byliśmy dziś na kontroli u lekarza jest na razie ok.
Zaczęłam do mleka zamiast kranówki dawać wodę źrodlaną. Bo gdzieś musi być przyczyna że mały w szpitalu nie ulewał a w domu co chwile ulewa. Dziś już jest lepiej, ale kup znów więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 14:50
-
Marcianka, Oli tez ma duze ciemię. 2 x 2. Nie bardzo mu maleje. Jaka witaminę d dajesz? Ja dawałam devikap w kroplach i myśle, ze moze to przez to...mas zjakies wskazania?
Po dobrej nocy ciężki dzień do usypiania, musiałam wyjść na ten smog na 10 min, bo by nie było 2 drzemki,
Jaskółeczko, możliwe, ze to przez wodę...oby pomogłoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 18:01
-
Matko jak ona wrzeszczy przy tym jedzeniu, wije się cała, łapie butelkę i zjada wszystko koniec końców.
Zła trochę na siebie jestem, dostałam premię w bonach od pracodawcy, co kwartał trochę złotych wpada i miałam sobie dołożyć pieniążka i kupić jakieś perfumy czy coś. No ale zobaczyłam, że można bony zrealizować w smyku i to by było na tyle, paczka już jedzie do Igi[/url]