Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi ja płaciłam 35 zł za jedno przeciwciało, a trzeba zrobić dwa: IgM i IgG. Moim zdaniem warto zrobić, mi pomimo posiadania wielu kotów, jedzenia truskawek i innych owoców prosto z krzaka nie udało się nigdy jej przechorować, więc to ważne, żeby unikać teraz pewnych rzeczy i dbać o higienę jeszcze bardziej niż wcześniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 14:53
Domi793 lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:A przeciez mialo mnie to nie spotkac.. Sa kobiety, ktore nie chca dzieci, usuwaja, zabijaja.. A my chcace kochajace od dwoch kresek, czekajace..? Niesprawiedliwosc!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Truskaweczka83 wrote:Roxa współczuje i ptzytulam mocno....
Też przez to przechodziłąm, wiem co czujesz...
ja podczas porodu córki 13 lat temu byłąm badana przez jednego wrednego gina przez odbyt - ble!
nie wiem w sumie czemu, jak podskoczyłąm i powiedziałąm mu, że to nie tu - to powiedział, że on jest lekarzem i wie co robi.
może chceli zbadać jakby szyjkę od tyłu - ja mam tyłozgiecie, ale 10innych badało przezpochwowo, a tej jeden tak - nieprzyjemne bardzo.
Jak bylas szyta po porodzie to w taki sposob sprawdzaja czy nie zszyli Ci peknietej szyjki macicy ze scianka odbytu. -
Cześć Dziewczyny,
Rosax, bardzo mi przykro Tym bardziej, że to druga strata
Ja wizytuję w czwartek. Jeszcze się mocno nie denerwuję, ale myślę, że w środę będą problemy z zaśnięciem.
MNie dzisiaj też boli głowa i jestem baaaardzo ospała.04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Moja wizyta juz jutro, caly czas mysle czy aby wszystko dobrze, bo mam jakies dziwne przeczucia nie za dobre. Jutro po wizycie jedziemy z mezem na moja urodzinowa kolacje bo w srode juz musze byc dostepna dla gosci. Core jutro sprzedajemy do dziadkow, wiec caly wieczor dla nas
-
Domi793 wrote:Dziewczyny mialyscie robione badanie na toxoplazmoze? Ile u Was kosztowalo to badanie i czy jest konieczne?Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
pigułka wrote:Nie ma możliwości, żeby Ci po 4 dniach cokolwiek spadło. Następne badania robi się conajmniej po 3 tygodniach. Jedyne co lekarz miał na myśli to może powtórzenie wyniku, żeby zobaczyć, czy to nie błąd w labie. W normalnych warunkach po zwiększeniu dawki czeka się 3 miesiące na następne badania, żeby poziom hormonów w organizmie się ustabilizował. Hormony tarczycy nie działają tak jak apap, że zażyjesz i po pół godzinie przestaje boleć, one potrzebują czasu. Nawet pominięcie jednej czy 2 dawek leku nie zmieniają nic w poziomie hormonów. Zamiast się stresować to poczytaj sobie jak działa oś podwzgórze-przysadka-tarczyca i zobaczysz ile etapów musi zajść, żeby w końcu w krwi obniżyło się TSH.[/url]
-
SyHa85 wrote:Wyszlam na glupia...liczylam ze 4 tabletki pomoga...dzieki za postawienie do pionu. Zamartwiam sie po prostu czy dziecko nie hedzie niedorozwiniete albo cos...chcialabym zeby juz spadlo...dzieki dziewczyny. Nie mialam przedtem klopotow z tarczyca. Miesiac przed ciaza bylo 2.2.
Fakt. Tak szybko nie spada. Powtorz za 2 tygodnie :-* a ft4 badalas?Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
SyHa85 wrote:Wyszlam na glupia...liczylam ze 4 tabletki pomoga...dzieki za postawienie do pionu. Zamartwiam sie po prostu czy dziecko nie hedzie niedorozwiniete albo cos...chcialabym zeby juz spadlo...dzieki dziewczyny. Nie mialam przedtem klopotow z tarczyca. Miesiac przed ciaza bylo 2.2.
SyHa85 lubi tę wiadomość