Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola27 wrote:Ja mam wizytę dopiero 25.01 nie wiem jak ja to czekanie wytrzymam. Byłam pewna ,że mdłości za mną a tu niespodzianka od jakiegoś tygodnia wróciły,niby słabsze ale dość uciążliwe a Nowy Rok od rana do godziny ok.23 spędziłam z głową nad kibelkiem,cały czas brało mnie na wymioty ale nie mogłam zwymiotować,tak mnie to wymęczyło Dziewczyny mam pytanie czy też tak macie,że przy nagłym ruchu albo przy kaszlu pojawia się silne hmmm jakby ,,pociągnięcie,, w okolicy jajników? taki bardzo nieprzyjemny kilkusekundowy ból? Miłego początku tygodnia i udanych wizyt
Ja tez mam taki kłucia i ciagniecia przy kaszlu czy jak dłuzej siku przetrzymam a potem siadam na kibelek i mnie chwile boliMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
aniab91 wrote:Pigulka zazdroszcze naprawde, oczywiscie pozytywnie. Najtrudniejsze sa te pierwsze tygodnie, niepewnosc. Ty zaraz zaczynasz drugi trymestr i to czas zeby cieszyc sie ciaza, najmniejsze zagrozenie, lekko z brzuszkiem, nic tylko korzystac z tego stanu
-
nick nieaktualny
-
Friend wrote:i jak się spisywał Sylwia? Uspokajało Cię to?
Czytałam różne opinie, i w sumie nawet nie myślałam o zakupie, ale z chęcią posłuchałabym o Waszych doświadczeniach2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
olenka_30 wrote:Ja zamówiłam detektor z allegro w sobotę,może juz jutro dojdzie.W ciąży z Amelą kupowałam,kupowałam i nie kupiłam w końcu.Wzięłam ten:
http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-sonoline-b-gratisy-promocja-i5648001696.html2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Friend wrote:Dziewczyny, a czy słyszałyście o czymś takim jak detektor tętna?
Kiedyś mi dziewczyny na jakimś wątku pisały, że jest model od 10tyg.
Ja się zastanawiam nad tym czy sobie na styczniowe urodziny nie sprawię jako prezent, pod warunkiem, że w środę będzie wszystko dobrze.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnya ja dziś oficjalnie rozpoczynam L4 i jest mi z tym barrrrdzo dobrze hihi
teraz dzidzia może się spokojniutko rozwijać
my będziemy kupowali taki detektor, już mąż zapowiedział, że on kupiDomi793, olenka_30, Dominique88, SyHa85, malika89 lubią tę wiadomość
-
bobo_frut wrote:a ja dziś oficjalnie rozpoczynam L4 i jest mi z tym barrrrdzo dobrze hihi
teraz dzidzia może się spokojniutko rozwijać
my będziemy kupowali taki detektor, już mąż zapowiedział, że on kupibobo_frut lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agsha wrote:A ja konam z bólu pleców. W krzyżu. No co jest u diabła. Czy coś mi uciska jakiś nerw czy co??? Już brzuch ok, a te plery bolą. Ma któraś z Was to???
Jak nie minie, to ja bym się udała do lekarza, czasami to jest, że rosnąca macica zaczyna uciskać na nerw, a czasami takie silne bóle w krzyżu mogą oznaczać skurcze, tak mi kiedyś gin mówił w klinice.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Jak nie minie, to ja bym się udała do lekarza, czasami to jest, że rosnąca macica zaczyna uciskać na nerw, a czasami takie silne bóle w krzyżu mogą oznaczać skurcze, tak mi kiedyś gin mówił w klinice.
Mam wizyte w czwartek. Stawiam raczej na kregoslup bo jak zmieniam pozycje to chwila jest ok i znow sie zaczyna. Najlepiej jak jestem w siadzie i glowe mam na kolanach a najgorzej jak pol-leze. Dzis rano bolalo mocno i wzielam walek pod kosc ogonowa i minelo. Wyjelam walek i znow... Bo chyba przy skurczach to by non stop bolalo prawda? Bez wzgledu na polozenie?Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Jestem po wizycie! Widzialam swoja mala fasolke:))) ma 12 mm i bilo serduszko, taki malenki pulsujacy punkcik:)))) super, maz tez widzial:))) corka czekala z boku, bo gin powiedzial ze jeszcze jest za mala zeby widziec jak on mnie tam badal glowicą, ale wydrukowal nam zdjecie i i od razu dal corce:)) Jestem szczesliwa ze wszystko ok i serduszko bije huuuraraaa:))))
Kolejna wizyta za dwa tygodnie:)pigułka, olenka_30, ewi0808, monika454, JRY1984, Friend, bobo_frut, Dominique88, SyHa85, Lulu83, malika89, Betty Boop, Martynka30, blondyna5555, celia lubią tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm